kızlar konuyla alakası yok ama yardımcı olursanız sevınızrım benım kızın avea hattı vardı bi ark.yanlış girdiğinden puk istedi karta baktık girdik kabul etmıo
bizde miş.hizm.aradık söyledık karsıdakı bayan bize 14-15 hanelı numara verdı benım kız gırdı kart bloke oldu ve hiç açılmıo
müş.hizm.bizi aradı özür dileriz yanlış numara vermişiz bir numara daha verdi bunu girin die bende kart bolke oldu tşk.dedi ne yapacagız dedim çöp,e dedi kullanamazsınız artık dedi
varmı böle bişey yaa tekrar hat almak ıcınmı yapılar anlamadım artık hatlar 30 lıra olmus ve ben şikayet etmek ıstıyorum nereye basvurmalıyım avenın sıkayet hattını bulamadım..
edecemde sadece muş.hizm.var şikayet hattı yok.bi avea bayısıne gıdeyım bakayım ne dıycek
güvenlığımız ıcın seslerı kayda alıolarya saatı saatıne verecegım dılekceyı ortaya cıkar nasılsa eger işlerıne gelırse tabe..ya burda 30 lıra vermek değil amaç enayı yerıne konmak bu nasıl bi sistem anlamadım..birde yıllardır kullandıgımız bır hat hıc sevmem numara degısmeyı
kızlar hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama pazartesi adını hatırlamıyorum ama bi ark. kızının bugün ultrrasona gireceğini söylemişti. haberi olan var mı nasılmış acaba bebişi hayırlı haberlerle inşallah..
ilaydacem di galiba.habe ryok şimdilik.inş.iyidir kuzucuk
inş iyidir ne ultrasonu. ben ogluma 10 gunlukken bobrek ultrasonu cektırtmıstım ıyı cıkmıstı cok sukur.
inş iyidir ne ultrasonu. ben ogluma 10 gunlukken bobrek ultrasonu cektırtmıstım ıyı cıkmıstı cok sukur.
merhaba güzel anneler.bende ekim annesiyim.hamileliğimden itibaren takip ediyorum sizi aslında ama yazmak bugüne kısmetmiş.kızım 3 buçuk aylık oldu.çok zor bi 3 aydı.kolik bebek.gaz sancıları yüzünden çok çektik.sabahlara kadar ağladı susmadan.hiç bir ilaç bi işe yaramadı.kabus gibi idi.neyseki annem yanımda idi.yoksa dayanamazdım.çok şükür gaz sancılarımız geçti.ama şimdide gece gündüzü ters yaşıyoruz.sabah 6 ya kadar ayaktayız.daha doğrusu gece 11 de uyuyo ama yarım saat.2 de uyuyo 10 dk.4 de uyuyo 10 dk.o şekilde.sabah 6 da uyudu bu gece öğlen 2 ye kadar.tabi 2 saatte bir emmek için uyanıyo.bu arada ilginç bebek ya bizimki.emzik almıyo.biberon almıyo.gece çayı papaptya çayı kaşıkla vermeye çalışıyorum ama 10 cc ancak alıyo.dün dr day-night şşurup verdi bitkisel.o da ilk gece etki etmedi.nolur derdime bi çare diyorummmmmm
bu arada sizin ebbeklerin 5-6 saat arlıksız uyuduğunu okudukça nasıl imreniyorum anlatamam.hepsine maşallah diyorum.ben 3 buçuk aydır daha hiç kesintisiz 3 saat uyumadım.halinize çok şükredin diye söylüyorum.gerçi herşeye rağmen bende çok şükrediyorum.napıyım tek ağrısı acısı olmasında bende gece kuşu olurum.anne olmak süper bişi.bi gülüşü herşeye değer.ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum
canım geçmiş olsun zordur senin için ama ılk zamanlar zorlansalarda enınde soınunda alacak biberonumerhaba güzel anneler.bende ekim annesiyim.hamileliğimden itibaren takip ediyorum sizi aslında ama yazmak bugüne kısmetmiş.kızım 3 buçuk aylık oldu.çok zor bi 3 aydı.kolik bebek.gaz sancıları yüzünden çok çektik.sabahlara kadar ağladı susmadan.hiç bir ilaç bi işe yaramadı.kabus gibi idi.neyseki annem yanımda idi.yoksa dayanamazdım.çok şükür gaz sancılarımız geçti.ama şimdide gece gündüzü ters yaşıyoruz.sabah 6 ya kadar ayaktayız.daha doğrusu gece 11 de uyuyo ama yarım saat.2 de uyuyo 10 dk.4 de uyuyo 10 dk.o şekilde.sabah 6 da uyudu bu gece öğlen 2 ye kadar.tabi 2 saatte bir emmek için uyanıyo.bu arada ilginç bebek ya bizimki.emzik almıyo.biberon almıyo.gece çayı papaptya çayı kaşıkla vermeye çalışıyorum ama 10 cc ancak alıyo.dün dr day-night şşurup verdi bitkisel.o da ilk gece etki etmedi.nolur derdime bi çare diyorummmmmm
bu arada sizin ebbeklerin 5-6 saat arlıksız uyuduğunu okudukça nasıl imreniyorum anlatamam.hepsine maşallah diyorum.ben 3 buçuk aydır daha hiç kesintisiz 3 saat uyumadım.halinize çok şükredin diye söylüyorum.gerçi herşeye rağmen bende çok şükrediyorum.napıyım tek ağrısı acısı olmasında bende gece kuşu olurum.anne olmak süper bişi.bi gülüşü herşeye değer.ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum
merhaba güzel anneler.bende ekim annesiyim.hamileliğimden itibaren takip ediyorum sizi aslında ama yazmak bugüne kısmetmiş.kızım 3 buçuk aylık oldu.çok zor bi 3 aydı.kolik bebek.gaz sancıları yüzünden çok çektik.sabahlara kadar ağladı susmadan.hiç bir ilaç bi işe yaramadı.kabus gibi idi.neyseki annem yanımda idi.yoksa dayanamazdım.çok şükür gaz sancılarımız geçti.ama şimdide gece gündüzü ters yaşıyoruz.sabah 6 ya kadar ayaktayız.daha doğrusu gece 11 de uyuyo ama yarım saat.2 de uyuyo 10 dk.4 de uyuyo 10 dk.o şekilde.sabah 6 da uyudu bu gece öğlen 2 ye kadar.tabi 2 saatte bir emmek için uyanıyo.bu arada ilginç bebek ya bizimki.emzik almıyo.biberon almıyo.gece çayı papaptya çayı kaşıkla vermeye çalışıyorum ama 10 cc ancak alıyo.dün dr day-night şşurup verdi bitkisel.o da ilk gece etki etmedi.nolur derdime bi çare diyorummmmmm
kız sen kaç kilosun kilo alacam korkusu yok gailiba ben bu sayılanları yesem artık 100 de gecerimdir
kızlar hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama pazartesi adını hatırlamıyorum ama bi ark. kızının bugün ultrrasona gireceğini söylemişti. haberi olan var mı nasılmış acaba bebişi hayırlı haberlerle inşallah..
canım madem orada içine sinen bebek mağzası yok internetten alsana kıyafet.ben aldım bazı şeyleri memnunum.bebek kıyafeti satan birsürü site var.
balum ve balsurat nette güzel ve güvenilir siteler var kampanyalarıda var
bebeshop da herşey var güvenerek alabilirsiniz
Keşke internetten alışveriş yapabilsem ama eşim izin vermiyor sinir oluyorum
bohça canım dükkanın adı .Bütün bebecilere girmiştim o sokakta ama he 1 yaştan başlıyor demişlerdi aman neyse hiç indirimde yapmıyorlar bursada ne güzel pazarlık yapıyoduk .. o katlı yr idilbaby satıyor hep alıyoruz küçülüyor yazık yeni duruyor bahçıvan kuculdu oglanınevet ya. ben de bugun duygusal mıyım ne sabahtan berı soylenıyorum. bı alısverıs merkezı bıle yok. bebekle gezılecek en ıyı yer alısverıs merkezlerı. bebek arabasını al gıt nolcak. ama yok. cok bunaldım bugun. gece de uyumadım ya ıyıce sınırlerım bozuldu galıba. hanı kuyumcular sokagında bı yer var katlı olan adı neydı unuttum onun tam karsısında bı yer var. orda ben buluyorum bıseyler uygun ve guzel. 2 kez gıttım gercı kaan dogmamıstı sımdı neler var bılmıyorum.
balsurat
benım ogluma pıjama takımı hedıye gelmıstı cok o yuzden almaya baslamadım daha. bı kere de su cıvılımın sıtesınden sıparıs vermıstık. ama ordan da gormeden alıyosun ıste.
Bana sadece 3 kişiden kıyafet hediye geldi o kadar malum gurbette olunca :)))
2 gundur kakasını yapamıyordu cok sukur yaptı şimdi
bızımkınınde ellerı hep agzında şapur şapur emıyor parmaklarını
aynen benim oğlanda öyle ellerini yüzünü ıslatıyor yanakları bütürleşti sudan
balum ve balsurat nette güzel ve güvenilir siteler var kampanyalarıda var
bebeshop da herşey var güvenerek alabilirsiniz
Keşke internetten alışveriş yapabilsem ama eşim izin vermiyor sinir oluyorum
bohça canım dükkanın adı .Bütün bebecilere girmiştim o sokakta ama he 1 yaştan başlıyor demişlerdi aman neyse hiç indirimde yapmıyorlar bursada ne güzel pazarlık yapıyoduk .. o katlı yr idilbaby satıyor hep alıyoruz küçülüyor yazık yeni duruyor bahçıvan kuculdu oglanın
Bana sadece 3 kişiden kıyafet hediye geldi o kadar malum gurbette olunca :)))
aynen benim oğlanda öyle ellerini yüzünü ıslatıyor yanakları bütürleşti sudan
canım kredi kartı olmadan da alışveriş yapılıyor, hesaba havale yaparsınız hiç de riskli olmaz.
bi araştır canım, hesaba havalede bilgileriniz verilmiyor çünkü, böylelikle istediğini alabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?