2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

müşteri hizmetlerinde yokmu şikayet bölümü.hani 1500 tane numara derlerya şu için bunu şu için şunu tuşlayın diye.allah allah işlerine gelmeyeni koymamışlar demekki :)genel şikayetler için tüketici hakları derneğine başvuru yapabilirsin canım dilekçe ile,ama uzun bir süreç olabilir malum resmi prosedür.tüketici hakları alanyada vergi dairesinde ,kayserde nerdeditr bilmiyorum.

evet ya ben de sevmem hıc. haklısın. sıtesıne gırdın mı?

dapse gırdın mı face de gruba. bu arada ben sut olsun dıye cok yıyorum ama emzırdıgım ıcın sanırım kılo almıyorum. 53 kıloyum hamıle kaldıgım kılo.

kızlar hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama pazartesi adını hatırlamıyorum ama bi ark. kızının bugün ultrrasona gireceğini söylemişti. haberi olan var mı nasılmış acaba bebişi hayırlı haberlerle inşallah..

inş iyidir ne ultrasonu. ben ogluma 10 gunlukken bobrek ultrasonu cektırtmıstım ıyı cıkmıstı cok sukur.

merhaba güzel anneler.bende ekim annesiyim.hamileliğimden itibaren takip ediyorum sizi aslında ama yazmak bugüne kısmetmiş.kızım 3 buçuk aylık oldu.çok zor bi 3 aydı.kolik bebek.gaz sancıları yüzünden çok çektik.sabahlara kadar ağladı susmadan.hiç bir ilaç bi işe yaramadı.kabus gibi idi.neyseki annem yanımda idi.yoksa dayanamazdım.çok şükür gaz sancılarımız geçti.ama şimdide gece gündüzü ters yaşıyoruz.sabah 6 ya kadar ayaktayız.daha doğrusu gece 11 de uyuyo ama yarım saat.2 de uyuyo 10 dk.4 de uyuyo 10 dk.o şekilde.sabah 6 da uyudu bu gece öğlen 2 ye kadar.tabi 2 saatte bir emmek için uyanıyo.bu arada ilginç bebek ya bizimki.emzik almıyo.biberon almıyo.gece çayı papaptya çayı kaşıkla vermeye çalışıyorum ama 10 cc ancak alıyo.dün dr day-night şşurup verdi bitkisel.o da ilk gece etki etmedi.nolur derdime bi çare diyorummmmmm

bu arada sizin ebbeklerin 5-6 saat arlıksız uyuduğunu okudukça nasıl imreniyorum anlatamam.hepsine maşallah diyorum.ben 3 buçuk aydır daha hiç kesintisiz 3 saat uyumadım.halinize çok şükredin diye söylüyorum.gerçi herşeye rağmen bende çok şükrediyorum.napıyım tek ağrısı acısı olmasında bende gece kuşu olurum.anne olmak süper bişi.bi gülüşü herşeye değer.ama yinede tavsiyelerinizi bekliyorum

canım benim ya. allah yardımcın olsun... biberon için aventin biberonları var anne memesine en yakın onlarmış. biberon almayan bebekler genelde onu alııyolar. canım birde bebbeğini gündüz uyutmamayı denesen. bence işe yarayabilir. oyun oyna. banyo yaptır ne bilim bir iki gün gündüz uyumazsa gece mecbur uyur bence.a bi de gece hiç aydınlıkta tutma bebeğini canım gece lambasının ışığında ilgilen

Son düzenleme:
kızlar saolun yaa
gülayse deneyım bakalım
balum evet baktım siteye boş hep müşteri hizmetleri dio
ben bi bayii gidip akıl alayım

canım geçmiş olsun zordur senin için ama ılk zamanlar zorlansalarda enınde soınunda alacak biberonu
bizde gaz sancısı için nurse kullandık ılk 2 gunden sonra etkı ettı bızde senın kullandıgında belkı öledir

hoşgeldin canım .bebişimizede güzel bir hayat diliyorum.kolik sorununu ben yaşamadığım için yardımcı olamıyacağım.gece gündüz ayrımında gündüz gürültülü bir ortanm oluşturmaki,aydınlık yerde durmak,onunla sık sık konuşup uyanık kalmasını sağlamak ,gce de tam tersi loş ve sessiz bir ortamda emzirmek,kaka vs yapmadı ise sık sık altını değiştirmemek faydalı olabilir.

cevaplarınız için teşekkür ederrim.şu an gaz sorunumuz yok zaten.geçti o günler.aventin biberonunu kullanıyoruz zaten.alıyo ama emmiyo.bu ara damakları kaşındığı için çiğniyo yaramaz damakları kaşıyo.emme yok yani.hergün akşam 10 gibi banyo yaptırıyoruz zaten.emiyo uyuyo.uykuya dalma sorunu yok.ama ne oluyoda 10 dk da uyanıyo onu çözemedim.10 dk sonra sanki 5 saat uyumuş gibi gülerek uyanıyo.karanlık odada duruyoruz ama o karanlıkta bile agular ugular kendi kendine konuşmalar görseniz sabah oluyo onun için.sabaha kadar uyumadığı içinde gündüz uyanık tutamıyorum.2 ye kadar o da bende uyuyoruz mecbur

slm kızlarrrrr size müjdeli bi haberim var.vitamalt(sütartırıcı)bulamıyodum piyasada onun yerine royalmalt diye bişi var şimdi piyasada hemen netten sipariş verdim bilginizeeee

kız sen kaç kilosun kilo alacam korkusu yok gailiba ben bu sayılanları yesem artık 100 de gecerimdir

canım ben 52 kiloyla hamile kaldım, doğumdan sonra 55 kiloya kadar düştüm. şimdi bu süt derdinden yiye yiye 57 kiloyum. ama istesem veririm diye dert etmiyorum.

ilayda cem dün gitcekti inşallah temiz çıkmıştır sonuçlar.

canım bununla ilgili yazılar var onları okuyabilirsin, yöntem anlatıyorlardı ama benim kızda sorun olmadığı için açıkçası aklımda kalmadı.

ama 24 saat içinde uyuduğu uyku miktarını 5-6 gün kaydediyorsun, sonra ona göre bi planlama yapıyorsun. yani 24 saatte toplam 15 saat uyuyorsa diyelim, uykusunu bölerek bu saatleri geceye kaydırıyorsun falan. araştırabilirsin canım. kolay gelsin :)

canım madem orada içine sinen bebek mağzası yok internetten alsana kıyafet.ben aldım bazı şeyleri memnunum.bebek kıyafeti satan birsürü site var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…