ben et yemıyorum et yemen lazım dıyolar anlamadım gıttı:)
yok ben almayım daha çocuktan bahsediyo isen bu 3. ya on yıl aradan sonra eşim tecrübeli bunda ondan ama ötekiler hiç böyle degildi ki
canım benim oğlumda yaklaşık 3_4 haftadır baş parmağını emiyo artık alışkanlık olmuş onun için bizimkininde eti kalkmıştı amaemerken çok mutlu demekki acımıyo
et iyi süt yapıyor kızlar. Ben denedim ve gördüm. Sütüm azalınca kavuruyorum biraz. Normalden biraz tuzlu yiyorum , ardından bol su içtiriyor. Daha önce de yazmış olabilirim bu başlığa bunu. Gerçekten çok işe yarıyor deneyin.
bende aynı durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm saçımı kestirsemmi diye düşünüyom ama kıyamıyorum ama her yer saç
benim tırnaklarımda çukurluklar oluştu ondanmı acaba:26:
ben sampuanıma çam terebentin koydum dökülmeyi önlemek için
yok cnm normal konusmak bi işe yaramıyo,sıkı bbi tehdit edicem,dilimde tüy bitti artık yani..empati de işe yaramıyo hemen kendini benle kıyaslama diyip cıkıyo kenara
ben hiç görmedim daha,bi hamile kalsak nasıl anlıcaz ya((
yok cnm normal konusmak bi işe yaramıyo,sıkı bbi tehdit edicem,dilimde tüy bitti artık yani..empati de işe yaramıyo hemen kendini benle kıyaslama diyip cıkıyo kenara
ben de 3 ayı doldurunca adet gördün kıslar yaaa.....normal mi ki...emziriyorum da....bi de o kadar yogundu ki hiç geçmicek sandım..
normal canım tabiki ben 3. ye oldum adet ve yoğun oluyo..önceden 3 gün sürer bide azıcık olurdu
benım de asırı yogun oldu en son kı.
zaten sezeryana 2 yıl yasak,anlamadan olursa die ödüm kopuyo yaayyyy cok korkuyorum ben hamıle kalırım dıye.
sorma kız benimde 7 gün sürdü,bitmeyecek sanıyo insan
zaten sezeryana 2 yıl yasak,anlamadan olursa die ödüm kopuyo ya
evet cnm sezeryanda 2 yıl ara olması gerekiyo dr uyardı.aslında normal dogumda da o kadar süre gecmeliymiş vücudun kendini tam toplaması içinevet hem 7 gun surdu hemde cok yogundu ya fenaydı yanı anlatmak ıstemem
oyle mı oluyo sezaryen olunca bılmıyodum. en cok 3 cocuga ızın var dıye bılıyorum da. 2 yıl hamıle mı kalmıycan yanı. ıyıymıs:) ama kendılıgınden 2 yıl korusa daha da ıyı olurmus:)
saol canım,görüşmek üzere,ben de uyuttum kuzuyu da rahatım suanoglum en sonunda pes dedı durmuyo daha ben cıkıyorum kızlar. gorusuruz yarın artık. esımde gelır bırazdan opuyorum sızı.
ıronıc uzme tatlı canını...
evet cnm sezeryanda 2 yıl ara olması gerekiyo dr uyardı.aslında normal dogumda da o kadar süre gecmeliymiş vücudun kendini tam toplaması için
selam cnm,aynıyım derken?herkese selam kızlar nasılsınız
ben hala aynıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?