selam cnm,aynıyım derken?
oğluşum a canım sıkılıyor 3 haftadır sadece ağladığında sesini duyuyorum içim sıkılıyor agulamaları aaaa uuu ooo auu sesleri gitti yok sadece arada o da günde 3 5 kere çığlık atıyo o kadar
yarın kontrole gidecez sorayım istersen durumunu.bence önemli bişi deil amaaoğluşum a canım sıkılıyor 3 haftadır sadece ağladığında sesini duyuyorum içim sıkılıyor agulamaları aaaa uuu ooo auu sesleri gitti yok sadece arada o da günde 3 5 kere çığlık atıyo o kadar
sizde de varmı böle bişiy bu arada kızlar benim kafam karıştı bizim bebeklerimiz 4 ayı bitirip 5 ten gün mü alıyor yoksa daha yeni mi 4 aylık oluyo
herkese iyi akşamlar kızlar oğluma formul mamadan yoğurt mayaladım ama pek sevmedi
memeyi batırıp verdim az bişey gerçi oda yoğurt gibi olmadı sulu oldu
yoğurt veren varmı..
bugün yarın kefire başlicam az da olsa vericem artık...
ek gıda da muhallebi vermeyin diyor uzmanllar
evet cnm bizim de aynı eskiden agubugu yapardı şimdi o kadar konusuyorum onla ama yok dediğin gibi cıglık atıyo sadece arada...oğluşum a canım sıkılıyor 3 haftadır sadece ağladığında sesini duyuyorum içim sıkılıyor agulamaları aaaa uuu ooo auu sesleri gitti yok sadece arada o da günde 3 5 kere çığlık atıyo o kadar
aman allah korusun ya zaten bu süt derdi öldürüyo yine aynı sıkıntılar yetiyomu yetmiyomuben hiç görmedim daha,bi hamile kalsak nasıl anlıcaz ya((
herkese selam kızlar nasılsınız
ben hala aynıyım
kadınlar klübü oldu dert klübübenimde şöle bi derdim varr kızım parmağını emip duruyor ya bugün başparmağınıa baktım biriş yeri yara olmuş,eti soyulmuş gibi.emerken acımıyomu ya orası.napsamkii.yarın konrtol var doktora sorayım barii.sizinkilerde de oldumu yara
Dahi Bebek Gelişimi Paketi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ne düşünüosunuz? çok mu pahalı? gerek var mı sizce?
Dahi Bebek Gelişimi Paketi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ne düşünüosunuz? çok mu pahalı? gerek var mı sizce?
Canım ben eylül annesiyim, arada bir buraya da geliyorum. Güzel paylaşımlarınız oluyor faydalanıyorum ben de. El emme olayına gelince benimki de emiyordu her fırsatta ağzına atıyordu elini. Yumruk parmak elinin kenarı neresi rastgelirse emiyordu. Şimdi yavaş yavaş bırakıyor. Bazı uzmanlar mudahale etmeyin diyor. Sonuçta birşeyleri keşfediyor ve zevk alıyor bundan. Zamanla bırakacak dert etme.bende ondan korktuğum için parmağını emeceğine emzik emsin dedim parmağı bbıraktırmak zor olur
Canım ben eylül annesiyim, arada bir buraya da geliyorum. Güzel paylaşımlarınız oluyor faydalanıyorum ben de. El emme olayına gelince benimki de emiyordu her fırsatta ağzına atıyordu elini. Yumruk parmak elinin kenarı neresi rastgelirse emiyordu. Şimdi yavaş yavaş bırakıyor. Bazı uzmanlar mudahale etmeyin diyor. Sonuçta birşeyleri keşfediyor ve zevk alıyor bundan. Zamanla bırakacak dert etme.
Formül mamayla yoğurdu bende yemem :)) sütle mayalasana canım o 1 yaşa kadar süt vermeyin teorisi yoğurt yaptığında geçerli değilmiş.
Bizim arzum bebbe yoğurt makinamız var 10 gün sonra başlıycam mayalamaya.
ya kuzumun psikolojisi bozuldu ya da bozduk sanırım( evde dogumdan sonra cok gergin olduk eşimle cocuk katılıyo en ufak bişiyde ..bugün de tartısıyoduk ufak bişiy için,ama öyle bagırma falan yoktu oglum da bi bana bi babasına bakıyodu en sonunda dudagını büzdü ve katılıp nefessiz kaldı..daha sonra ellerini sıkıp kendini kasıp cıglık cığlıga aglamaya basladı.çok korkmus ve cıldırmıs gibi davranıyodu,sanki bi cesit sinir krizi gecirdi,çok korktum onu görünce ben de aglamaya basladım ( cok kötü hissediyorum,napmama gerek?pedagog a danıssam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?