2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

herkese iyi akşamlar kızlar oğluma formul mamadan yoğurt mayaladım ama pek sevmedi

memeyi batırıp verdim az bişey gerçi oda yoğurt gibi olmadı sulu oldu

yoğurt veren varmı..

bugün yarın kefire başlicam az da olsa vericem artık...

ek gıda da muhallebi vermeyin diyor uzmanllar

sizde de varmı böle bişiy bu arada kızlar benim kafam karıştı bizim bebeklerimiz 4 ayı bitirip 5 ten gün mü alıyor yoksa daha yeni mi 4 aylık oluyo

yarın kontrole gidecez sorayım istersen durumunu.bence önemli bişi deil amaa

Son düzenleme:

Formül mamayla yoğurdu bende yemem :)) sütle mayalasana canım o 1 yaşa kadar süt vermeyin teorisi yoğurt yaptığında geçerli değilmiş.

Bizim arzum bebbe yoğurt makinamız var 10 gün sonra başlıycam mayalamaya.

evet cnm bizim de aynı eskiden agubugu yapardı şimdi o kadar konusuyorum onla ama yok dediğin gibi cıglık atıyo sadece arada...

bende ondan korktuğum için parmağını emeceğine emzik emsin dedim parmağı bbıraktırmak zor olur

slm kızlar amma yazmışınız oku oku bitmedi. millet amma takıntılı ya ark geldi emzik vermioz zararlı bilmem ne dedi. benim kızı aldı ayağında bi salladı dedim naıon hafif hafif salla bari sallamaya alışık değil dedeidm hahahah. dişini kurtarcam derken beyninden etçek çocumu

zeynep benimkide kendi kendine konuşuo ben konuşunca susup bana bakıo o yuzden uzaktan izliom hep

bende ondan korktuğum için parmağını emeceğine emzik emsin dedim parmağı bbıraktırmak zor olur
Canım ben eylül annesiyim, arada bir buraya da geliyorum. Güzel paylaşımlarınız oluyor faydalanıyorum ben de. El emme olayına gelince benimki de emiyordu her fırsatta ağzına atıyordu elini. Yumruk parmak elinin kenarı neresi rastgelirse emiyordu. Şimdi yavaş yavaş bırakıyor. Bazı uzmanlar mudahale etmeyin diyor. Sonuçta birşeyleri keşfediyor ve zevk alıyor bundan. Zamanla bırakacak dert etme.

4.aydan sonra yeni gelişmeler oldu mu ? merak edıyorum :) eylül annesini bulmuşken sormak ıstedım

oyuncaklarla biraz daha haşir neşir olmaya, başladı eliyle iyice tutabiliyor. Çok gevezeleşti bu aralar. Çok da ilgi istiyor. (gerçi bu değişen birşey değil hep ilgi istiyor benim kuzu)

aynen yencek gibi değildi doktora danışıcam eğer öyleyse ben maylarım eğer kefiri severse zatenfazlasıyla yoğurt açığını karşılar

cocuga nasıl üzüldüm anlatamam, içim eridiiiiii ironic içimmm Allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…