ben et yemıyorum et yemen lazım dıyolar anlamadım gıttı:)
canım ne olsun yarın okullar kapanıyo iki hafta evdeyim hayırlısıyla geçsinde tatil herkes gibi benim derdimde süt bide benim sağmam gerekiyo bazen çıkmıyo ya süt mememi sıkasım geliyo sinir oluyom ya ne yaptıysam atmıyo süt anlamadım gitti
ay bende bu konuyu gundeme getırecektım ne zamandır unutuyom. sagol kanyatbu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum
bu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum
bu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum
aynı durumdayım tatlım ben de..ilk 2 ay dökülmedi sonra bi basladı avuc avuc..o annenin dediği sebepten değil cinko eksikliğinden oluyo cnm,tırnaklarında lekeler de olabilir,cabuk kırılabilir dogumdan hemen sonra cinko kullanmaya baslasak böle olmazdı ihmal işte,istersen simdi basla,ben de baslamayı düşünüyorumbu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum
ıyı hosgeldın canım. sen nasılsın?
bende aynı durumdayımmmmmmmmmmmmmmmmmm saçımı kestirsemmi diye düşünüyom ama kıyamıyorum ama her yer saçbu arada kızlar saçım böle dökülmeye devam ederse bir aya kalmaz kel kalırım napçammm yaaa annem diyo ki çocuk anneyi tanımaya başlayınca saç dökülmeye başlarmış şurda bir haftadır feciii duşa girmeye korkar oldum
benim tırnaklarımda çukurluklar oluştu ondanmı acaba:26:aynı durumdayım tatlım ben de..ilk 2 ay dökülmedi sonra bi basladı avuc avuc..o annenin dediği sebepten değil cinko eksikliğinden oluyo cnm,tırnaklarında lekeler de olabilir,cabuk kırılabilir dogumdan hemen sonra cinko kullanmaya baslasak böle olmazdı ihmal işte,istersen simdi basla,ben de baslamayı düşünüyorum
et yenmez mi ben bu ara çoştum bak kocamı aradım söyledim tamam akşama mangal yaparım dedi akşam yemeginide hallettim bak oda ogluna süt olsun diye her şeyi yapıyo sag olsun valla güzel bu annelik ya dokunulmazlıgı olan başbakanlar gibiyim
ay ne güzel olur bi dövsene ,ellerine saglık derim valla...coktan haketti bunu...ben de gece uyutiim oglumu canına okuyacam,bugünkü durum sabrımı tasırdı cünkü..kesinlikle cnm,rahatına düşkün...hamileyken atıp tutuyodu hepsi lafta,destek olucana köstek oldu hamileliğimden beri
ben sampuanıma çam terebentin koydum dökülmeyi önlemek içinaayy ne kaaaaaa üzüldüüüüm
şaka bi yana benim eltimin çok dökülüyodu aktarcıya girdik burda kadın bişeler önerdi ikisinide kullandı 2.3 hafta sonra kullanıyonmu saçların baya gürleşmiş dedim evt gerçekten işe yaradı dedi
ama ne oldunu tam hatırlamıyorum
kızlar ya acilen yardımınıza ihtiyacım var doğumdan tam 3 ay sonra adet oldum düzene girer sandım bu ayın 15 gibi olması gerekiyodu olmadı aslında hep düzenliydi hiç te tedbiri elden bırakmam ama varmı böyle olanınız
yok cnm normal konusmak bi işe yaramıyo,sıkı bbi tehdit edicem,dilimde tüy bitti artık yani..empati de işe yaramıyo hemen kendini benle kıyaslama diyip cıkıyo kenaraay ben benim herife kütük derken seninkide az değilmiş..o var ya rahatına düşkün ya düzenide bozuldu ondan yapıyordur merak etme bebiş büyüsün düzene girer yeniden hayatınız..konuş tabi ama bağırark değil seni üzdüğünü yardımcı olmadığını yıprandığının falan örnek vererek anlat..yer değiştirelim de sen benim yerinde olduğunu 1 saatliğine düşün bakalım bi de nasıl oluyo..
yani akıl vermek gibi olmasın ama benimkine bu empati olayını yaptırırım hep yer değişelim derim hep işe yarıyo
ben hiç görmedim daha,bi hamile kalsak nasıl anlıcaz yakızlar ya acilen yardımınıza ihtiyacım var doğumdan tam 3 ay sonra adet oldum düzene girer sandım bu ayın 15 gibi olması gerekiyodu olmadı aslında hep düzenliydi hiç te tedbiri elden bırakmam ama varmı böyle olanınız
kadınlar klübü oldu dert klübübenimde şöle bi derdim varr kızım parmağını emip duruyor ya bugün başparmağınıa baktım biriş yeri yara olmuş,eti soyulmuş gibi.emerken acımıyomu ya orası.napsamkii.yarın konrtol var doktora sorayım barii.sizinkilerde de oldumu yara
aynen ya esım her aksam gelırken arıyo yemek yapmadıysan bıseyler alıyım kolay yapabılecegımız dıye. annelık ıyı azcık buyusun bı dene daha yaparız:):):):):) ama bu aksam yaptım yemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?