tartım bozuk değil kızımda coşmamış zaten şaşırdım böle şey nasıl olur die
kakayla alakası yoktur dedim ama öle bi mıçtıkiiiiiiiiiiiiiiii
özüne geri döndü
5750
oğlum emmeyı reddedıyor ya deli olcam çok uzuluyorum
Bu dönemde öyle oluyor canım. Bıkmadan vermeye çalış yine de . Benim bebeğim de seninki kadarken öyle yapıyordu. Şimdi eski haline döndü. Meme emerken kıvranıyor değil mi. Kendini sıkıyor gazı varmış gibi...
Merak etme geçici bir dönem.
SELAM KIZLAR
kizama sebze püresi yedirmeye calistim pek sevmiyor ya 3 kasikda ögümeye basladi ve midede ne varsa cikardi agzindan burnundan geldi.her defasinda ayni yapiyor.ne yapcam ya
alisirmiki sonrasinda.
aynen canım benim oğlanda öyle inşallahh eskisi gibi emer..bırak al bırak al sinir oluyorumoğlum emmeyı reddedıyor ya deli olcam çok uzuluyorum
Bu dönemde öyle oluyor canım. Bıkmadan vermeye çalış yine de . Benim bebeğim de seninki kadarken öyle yapıyordu. Şimdi eski haline döndü. Meme emerken kıvranıyor değil mi. Kendini sıkıyor gazı varmış gibi...
Merak etme geçici bir dönem.
canım kaçıncı ayda eski haline döndü???
benim oğlanda anlattıgım gibi yapıyor sinir oluyorum süt olmaz içen olur süt olur içen olmaz delircem zorluyorum bende o inat edio ben inatlaşıyorum alıyo sonra bırakıyo ne yapım aç olan emer
Selam kızlar. balıklama atlıyorum konuya.
Bu sıralar benim kız da emmek istemiyor.
Allah aşkına bir bebek 5 dk emmeyle 4 saat dururmu hiç. Benimki duruyor işte.
dün gece deli etti beni. uykusu var ama aç olduğu için uyumuyor. zorla emzirmeye çalışıyorum. dediğiniz gibi sanki sancısı varmış gibi yapıyor reddediyor. valla ağlayarak 10 dk emzirebildim.
inşaallah geçicidir. o inatsa ben ondan da inadım
tartım bozuk değil kızımda coşmamış zaten şaşırdım böle şey nasıl olur die
kakayla alakası yoktur dedim ama öle bi mıçtıkiiiiiiiiiiiiiiii
özüne geri döndü
5750
oğlum emmeyı reddedıyor ya deli olcam çok uzuluyorum
anlattıklarınızı ben ilk bugün oğlumda yaşadım..3 ayına kadar oldukça gazlıydı..bi haftaya yakın süredir geçti diye seviniyordum ki bugün ağlayarak bi uyandı ve yatana dek gazı var gibi ağladı ve düzgün emmedi,ne yapmalı acaba...
kızlar savaş açın kuzularaaa mutlaka düzelecekler :)
akşam yemeğindeki süt yapıcı besinlerim:
bulgur pilavı üstüne sarımsaklı yoğurt ve sumak..
+ tahin helvası..
eşim diyor ki örümcek ağı süt yapıyo deseler onu bile yiyeceksin
örümcek ağı
yermiyiz yeriz yeterki süt olsun diye
ben de yoğurtlu buğday çorbası ve pırasa yemeği yedim. pırasa da güzel süt yapıyormuş. ebru şallı söylemişti.
üstüne de hiç sevmediğim halde pirinç unuyla yaptığım muhallebiden yedim.
aslında çok şükür sütüm var ama besleyiciliği az galiba. benim amacım biraz da o aslında.
kuzenimin 2 aylık kızı 7 kiloymuş
benim kız 6 buçuk. demekki sütün besleyiciliği farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?