2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ironic34 sorunun için mutlaka pedegoga danış. Emin ol bizden daha iyi tavsiyeler verir. En azından için rahat eder.

tartım bozuk değil kızımda coşmamış zaten şaşırdım böle şey nasıl olur die
kakayla alakası yoktur dedim ama öle bi mıçtıkiiiiiiiiiiiiiiii
özüne geri döndü
5750

oğlum emmeyı reddedıyor ya deli olcam çok uzuluyorum

Bu dönemde öyle oluyor canım. Bıkmadan vermeye çalış yine de . Benim bebeğim de seninki kadarken öyle yapıyordu. Şimdi eski haline döndü. Meme emerken kıvranıyor değil mi. Kendini sıkıyor gazı varmış gibi...
Merak etme geçici bir dönem.

SELAM KIZLAR
kizama sebze püresi yedirmeye calistim pek sevmiyor ya 3 kasikda ögümeye basladi ve midede ne varsa cikardi agzindan burnundan geldi.her defasinda ayni yapiyor.ne yapcam ya
alisirmiki sonrasinda.

evet canım kendını kasıyor aglıyor

SELAM KIZLAR
kizama sebze püresi yedirmeye calistim pek sevmiyor ya 3 kasikda ögümeye basladi ve midede ne varsa cikardi agzindan burnundan geldi.her defasinda ayni yapiyor.ne yapcam ya
alisirmiki sonrasinda.

ben sebze çorbası yapmıştım hafif püremsi. öyle sulu sulu. Pek sevmiyorlar ne yazık ki. Ama yedi zaman zaman öğürerek. İçine aptamil1 kattım ben. Tadı daha iyi oldu hem. Bir de öyle dene istersen.

aynen canım benim oğlanda öyle inşallahh eskisi gibi emer..bırak al bırak al sinir oluyorum

canım kaçıncı ayda eski haline döndü???
benim oğlanda anlattıgım gibi yapıyor sinir oluyorum süt olmaz içen olur süt olur içen olmaz delircem zorluyorum bende o inat edio ben inatlaşıyorum alıyo sonra bırakıyo ne yapım aç olan emer

ay ek gıdaya geçince benim oğlan iyice kusmaklı olur bugun kan ilacı kırmızı kırmızı geldi miğdesi cok hasssas beslendikten sonra biraz harekt etsin kusuyor

4. ayın sonuna doğru eski haline döndü.

Selam kızlar. balıklama atlıyorum konuya.
Bu sıralar benim kız da emmek istemiyor.
Allah aşkına bir bebek 5 dk emmeyle 4 saat dururmu hiç. Benimki duruyor işte.
dün gece deli etti beni. uykusu var ama aç olduğu için uyumuyor. zorla emzirmeye çalışıyorum. dediğiniz gibi sanki sancısı varmış gibi yapıyor reddediyor. valla ağlayarak 10 dk emzirebildim.
inşaallah geçicidir. o inatsa ben ondan da inadım

anlattıklarınızı ben ilk bugün oğlumda yaşadım..3 ayına kadar oldukça gazlıydı..bi haftaya yakın süredir geçti diye seviniyordum ki bugün ağlayarak bi uyandı ve yatana dek gazı var gibi ağladı ve düzgün emmedi,ne yapmalı acaba...

tartım bozuk değil kızımda coşmamış zaten şaşırdım böle şey nasıl olur die
kakayla alakası yoktur dedim ama öle bi mıçtıkiiiiiiiiiiiiiiii
özüne geri döndü
5750

bas memeyi o zaman yine alsın, ne b.kmuş bee

kızlar savaş açın kuzularaaa mutlaka düzelecekler :)

ben de o kadar beslenmenin sonrasında bugün ilk defa regl oldum, ne güzel rahattım ya, nerden çıktı bu şimdi

daha önce yaşayan arkadaşlar vazgeçmeden emzirin diyorlar. geçiciymiş. dilerim öyle olsun.
dediğim gibi o iant ettikçe ben de inat ediyorum.
Bazen bir defa çekiyor, sonra sağa sola bakıyor, sonra bir de bana bakıyor devam ediyor. resmen oynuyor yanii.
ben de o halde yarım saat sürse bile emziriyorum bırakmıyorum.

akşam yemeğindeki süt yapıcı besinlerim:

bulgur pilavı üstüne sarımsaklı yoğurt ve sumak..
+ tahin helvası..

eşim diyor ki örümcek ağı süt yapıyo deseler onu bile yiyeceksin

slm kızlar nasılsınız sayfalar oku oku bitmedi ya neyse bende konuya dalayım
hepimizin ortak sorunları benimde saçım çok dökülüyor artık taramaya korkuyorum kel kalırım diye..
ironic bende izleidm o haberi sab simlexti gaz ilacıda ben kullanıyordum iyide geliyodu ama daha kullanmam zaten ne zamandır kullanmadım kızım gaz olayında çostu bu ara g..ü hiç durmuyo ya bide bir hafta hep her bezi kakalı çıkıyordu ama yine günde bire düştük..
yoğurt mayalamaya gelince bende yaptım aptamil mamayla yoğurt mayalamayı ama çok sulu oldu zaten kızım sevmedi ..

haaa unutmadan ironic canım eşinle olan problemine çok üzüldüm çocuk bu dur deyince durmazki inşallah en kısa zamanda sorununuz çözülür..

akşam yemeğindeki süt yapıcı besinlerim:

bulgur pilavı üstüne sarımsaklı yoğurt ve sumak..
+ tahin helvası..

eşim diyor ki örümcek ağı süt yapıyo deseler onu bile yiyeceksin

örümcek ağı
yermiyiz yeriz yeterki süt olsun diye
ben de yoğurtlu buğday çorbası ve pırasa yemeği yedim. pırasa da güzel süt yapıyormuş. ebru şallı söylemişti.
üstüne de hiç sevmediğim halde pirinç unuyla yaptığım muhallebiden yedim.
aslında çok şükür sütüm var ama besleyiciliği az galiba. benim amacım biraz da o aslında.
kuzenimin 2 aylık kızı 7 kiloymuş
benim kız 6 buçuk. demekki sütün besleyiciliği farklı.

ben de çok güldüm canım ya.. aklına nereden geldiyse :))
sonrasında da düşündüm bi ara ciddi ciddi, yer miydim diye..
evet evet yerdim çocuğum için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…