2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sağol canımmm benimmm :80: Inşallah çıkar avuç avuç dökülüyor yaa

aynen benımkıler de. her gun evı supuruyorum. her taraf sac ıcınde. saclarımı kestıreyım bıraz dıyorum ama kuafore gıtmeye de vakıt yok. gıttı caaaanım saclar

bana sorarsan bakıcıdan daha guvenılır babanne. babanneler ve anneanneler en guvenılırler bence. emın ol ıyı bakacaktır. madem cok onemlı senın ıcın bence bıraz boyle ıdare edılebılır. babanneye alısma konusuna gelınce alısır tabı ama emın ol senın kadar kımseye alısamaz.

goncak bnde 2 hafta sonra başlıcam işe. nasıl gitcem bilmiom. eşimle birazdan dolaşmaya çıkcaz. bebeğimi kayınvalideye bırakcaz. eşim hem sen alış hem annem dedi. eğer oğlumda aynı şeyi yaparsa kahrımdan ölürüm. allahım inş. bebeişin tez zamanda normale döner. çok zor bi durum...

evet mutlaka güvenilir ama ben tek başına oğlumla başedememesinden korkuyorum:2:
mama meme konusu nasıl olur çok endişeliyim..biberon alır mı almaz mı...

amaniin dünden beri saç dökülmesi diyozya ben daha az önce farkettim saçımı taradım temiz tarakla tarağı bıraktım gözüm ilişti bi kaptım tarağı bütün saçım tarakta kalmıııış
benim saçlarım zaten incecik ayol dökülmeden gürleştireyim diyodum ama oooooo
ben hemen eltimi arayım şimdi akşam inerim kocamla çarşıya ama akşamda misafir gelecek amaaaaan

merhaba siz de babaanneye bırakıcak mışsınız..lütfen bi önceki sayfadaki msjımı okuyup bana da fikir verir misiniz

evet mutlaka güvenilir ama ben tek başına oğlumla başedememesinden korkuyorum:2:

canım öncelikle Alllah yardım etsin
biberona şimdiden ara ara vererek tek akışlı olanlarla ama alıştırabilirsin.belli süre sonra kayınvalidene bebek alışır oda onun diline alışır önce biraz beraber kalın ki bebeğe nasıl yaklaşak nasıl sakinleşiyor öğrensin yani her bebek farklı onun için yoksa muhakkak biliyordur.göğsüm dolar demissin .elektrikli pompa al sağ canım kursta.gece de tek göğsünü ver diğerini biriktir sabah onu sağıp bırakırsın iki öğün bile idare edebilir mama ile de takviye ederler.sevgiler.nacizane fikirlerim...

mecidefendi sarımsak şampuanıymış
spreyide var önce onu sıkıp bekletiyon sora şampuanıyla yıkıyon şampuan sarımsak falan kokmuyo ama rahat olun

dilek canım sen bakıcı bulacağım demiştim.kayınvalidemle mesafe koydum demiştin?

canım benım bebegımı henuz 5 gunlukken sarılıktan kuveze aldılar. cok zor ayrı kalmak. sutunu sagıp verıyorsun fılan bıberonla beslıyorlar. 3 gun surdu belkı cok degıl ama ben onu kucagıma aldıktan sonra meme verım oyle de guzel aldı kı. ve bıberona alısmadı. ama ordayken guzelce ıcıyordu bıberondan. sorun olmaz emın ol. calısan anneler hep boyle. merak etme baseder. benım annem ıkız babannesı ve ıkısıyle basedıyo cok yaramaz oldukları halde. mamayla buyutuyolar.

dilek canım sen bakıcı bulacağım demiştim.kayınvalidemle mesafe koydum demiştin?

Selam kızlar biraz geçmişe baktımda anneler bebek bakımı konusunda dertli..

Bana kalırsa annane yada babanne bakıcıdan daha iyi, bazen biz bile çok huysuzlandıklarında dayanamıyoruzki bi yabancı böyle durumlarda nasıl davranır meçhul.Kayınvaldelerle kendi sorunlarınız olsa bile onların torunları çok kıymetli çok iyi bakacaklardır ne olur sizin koyduğunuz kuralları değilde belki kendi kurallarını uygulamak isterler ama bunuda uygun dilde anlatabilirsiniz, ilk zamanlar bebiş bu durumu yadırgasada bir iki haftada alışacaktır.

Çalışmıyorum ama her fırsatta anneme bırakıyorum çok alıştı, emmesi olmasa gece yatılı bile bırakabilirim

canım üstündekileri yazayım, bebek bezi (dry max, en hafif sanırım bu), kolsuz çıtçıtlı body, ince kısa çorap ve üzerine de penye tulum. bunlar 230 gr fark çıkardı.

allah hepimizin yardımcısı olsun cnm evet şimdiden ufak ufak çıkmaya başla ikinizde alışın bikaç saat ayrılığa...

cnm benim annem bakıyo ama hiç mutlu diilim.ki benim annem çatışmalar yaşıyoruz.hoş sadece 2 aysa ve kayınvaliden de ılıman biriyse zorluk çekmezsiniz ama kayınvaliden çok mu yaşlı ondan mı endişelisin.benim annem daha 51 yaşında ama oğlumun bi ağlama krizi tutsun hemen kan ter içinde kalıyo.geçen ağlarken taşımaktan yorulmuş mesela köylü kadınları gibi bağlamış arkasına çocuumu bi de açmış kapılarııı sonuna kadarama tamamen kişiyle alakalı dediğim gibi ne kadar güvendiğinle alakalı.moralini bozmak istemem ama benim birebir yaşadığım sıkıntılar bunlar.bi de çok yüzgöz oluyosun.biz 1 aydır böyleyiz isyan bayrağını çekmek üzereyim allahtan 1 ay sonra taşıncaz uzağa gidicez işi de bırakıcam bakalım o zaman rahatlıcaz diye ümit ediyorum

canım üstündekileri yazayım, bebek bezi (dry max, en hafif sanırım bu), kolsuz çıtçıtlı body, ince kısa çorap ve üzerine de penye tulum. bunlar 230 gr fark çıkardı.

Teşekkür ederim tatlım. Bu kadar hızlı ilerlerken sayfalar görüp cevaplaman hoş olmuş. Ben biraz daha fazla giydiriyorum. Hastanede tartılıyor çünkü. Dışarısı soğuk.

Ben hastanede badisi ve beziyle tarttırıyorum doktorlar çıkan kiloyu söylüyor ama sanırım 100-150 gr oynar onlardan normal zaten kendimiz çıplakmı tartılıyoruzki :)) çıkan kiloyu baz alıyoruz.

Ben hastanede badisi ve beziyle tarttırıyorum doktorlar çıkan kiloyu söylüyor ama sanırım 100-150 gr oynar onlardan normal zaten kendimiz çıplakmı tartılıyoruzki :)) çıkan kiloyu baz alıyoruz.

dogru. ama ben doktora gıttıgımde yada saglık ocagına. gıysılerını 200 gr olarak bazen de 150 gr dusuyolar.

arkadaşlar bu saç döküülmesine nasıl dur diyecegizz benım saçlarım öle böle degişl avuç avuç dökülüyo....bayada uzun açmaya korkuyorum saçlarımı yoksa evin her yeri saç oluyo ayrıca kızımın da elınde falan görüyorum bazen.....gitti canım saçlar...kestirsem bi nebze dökülmesi dururmu ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…