2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike bu arada fındık da ye bol bol.
buraların mısır ekmegı ve mıhlaması meshurdur bılırsınız mutlaka. mısır unu sut yapıyomus. mısır ekmegıyle ugrasamam sımdı ama mıhlama yaptım az once yedım bakalım nolcak:)

bende aslında 6 ayı dolduralım istıyordum ama gunde bır kez mama yerıne ek gıdayada başlatabilir..bakalım 2 şubat da bizim kontrol...[/B]

2 subatta kontrol:) guzel:) mama yerıne ek gıda bence de ıyı. ben mama vermıyorum ya ondan dedım. mama verıyor olsam ben ek gıdayı tercıh ederdım.

bidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış

annemde aynı şeyi savunuyo...kızımın benı tanımasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim:)
geçen sene bu zamanlarda varlıklarından habersizdik şimdi yerde bana bakıp agubugu yapıyo yaa çıldırıciiğiiiiiiiiiiiiim
titreşime girdi gene kilo almaz tabi
evet yaaa joyh...geçen sene varlıgından habersizdim şimdi mini etegiyle kucagımda poposunu agzıma sokarcasına pc ye atlamaya çalışıyoo...rabbime şükürler olsunn....

mıhlama işe yaramıyo hıhhh
her haftasonu abimin eşine yaptırıyorum bişe farketmiyo
nası canım istedi yaa oyoyoyoyoyyyooooooooooooooy çatala böle peynir takılıyo upuuzuuuuuuuuuuuuuun

haha jonnny ne güldüm hakket kaçıncı bu deyişinbence dışardan etki pe işe yaramaz bizde.vücud emzirmeden dolayı bi vitamin bişi eksikliği yaşıyo gibi geliyo bana

Hatta ben yemeklerimi yapayım da oğlum uyanınca kuaföre gidip saçımı kestireyim, akşama eşimede sürrpizz yaparım he he

Aynen pikecim aslında zayıf değiller normaller ama hem biz takıntı yapıyoruz hemde sanırım etrafdan yok zayıf,yok gelişmemiş denince etkileniyoruz..

Ben işlerime bakayım akşama yetişmem lazım görüşürüz

mıhlama işe yaramıyo hıhhh
her haftasonu abimin eşine yaptırıyorum bişe farketmiyo
nası canım istedi yaa oyoyoyoyoyyyooooooooooooooy çatala böle peynir takılıyo upuuzuuuuuuuuuuuuuun

ben de pek yapmam esım sevmez. yenı ogrendım yapmasını ben severım. demek ıse yaramıyo

benım de kuafore ıhtıyacım var ama oglumu bırakabılecek kımsem yok

hmm ..sorayım ben bi aktar amcayaa

esra erol da hamileymiş tontişleşmiş daha şimdiden özellikle memişler
aay benimkiler nedi öle ya 4.5 aylık gebeyken göbek yoktu memeler kocaman
dalga geçiyolardı bebek nerde göğüslerdemi die

yorumlarınız için teşekkür ederim..
kaygılarım çok...kayınavlidem bebek bakımı konusnda pek bilgili değil gibime geliyo..off bilmiyorum..belki de bu kurs işini bitirmeli..
sevgiler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…