bende aslında 6 ayı dolduralım istıyordum ama gunde bır kez mama yerıne ek gıdayada başlatabilir..bakalım 2 şubat da bizim kontrol...[/B]
pike bu arada fındık da ye bol bol.
buraların mısır ekmegı ve mıhlaması meshurdur bılırsınız mutlaka. mısır unu sut yapıyomus. mısır ekmegıyle ugrasamam sımdı ama mıhlama yaptım az once yedım bakalım nolcak:)
geçen sene bu zamanlarda varlıklarından habersizdik şimdi yerde bana bakıp agubugu yapıyo yaa çıldırıciiğiiiiiiiiiiiiim
titreşime girdi gene kilo almaz tabi
annemde aynı şeyi savunuyo...kızımın benı tanımasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim:)Saç dökülmesine annemin yorumu bebek anneyi tanımaya başladığında çok dökülürmüş ama sonra düzeliyormuş gerçekten de öyle oğlum beni iyice tanımaya görür görmez gülmeye tepki vermeye başladığında dökülmeye başladı bide dediğiniz gibi uzun her yerde elime geliyor sinir oluyorum gidip kısaltıcam zaten boyalı diye bakım istiyor çok fazla uğraşamıyorum artık hem yenilik lazım
evet yaaa joyh...geçen sene varlıgından habersizdim şimdi mini etegiyle kucagımda poposunu agzıma sokarcasına pc ye atlamaya çalışıyoo...rabbime şükürler olsunn....geçen sene bu zamanlarda varlıklarından habersizdik şimdi yerde bana bakıp agubugu yapıyo yaa çıldırıciiğiiiiiiiiiiiiim
titreşime girdi gene kilo almaz tabi
kızlaaaar benim royalmalt lar geldi bakalım işe yarayacak mı
bidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış
bol sutlerrrrrrr:):):)
mıhlama işe yaramıyo hıhhh
her haftasonu abimin eşine yaptırıyorum bişe farketmiyo
nası canım istedi yaa oyoyoyoyoyyyooooooooooooooy çatala böle peynir takılıyo upuuzuuuuuuuuuuuuuun
Hatta ben yemeklerimi yapayım da oğlum uyanınca kuaföre gidip saçımı kestireyim, akşama eşimede sürrpizz yaparım he he
Aynen pikecim aslında zayıf değiller normaller ama hem biz takıntı yapıyoruz hemde sanırım etrafdan yok zayıf,yok gelişmemiş denince etkileniyoruz..
Ben işlerime bakayım akşama yetişmem lazım görüşürüz
hmm ..sorayım ben bi aktar amcayaabidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış
haha jonnny ne güldüm hakket kaçıncı bu deyişinbence dışardan etki pe işe yaramaz bizde.vücud emzirmeden dolayı bi vitamin bişi eksikliği yaşıyo gibi geliyo bana
benım oglan ısyanlara gectı yıne ben cıkayım sonra gorusuruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?