uzmanlar bazen hiç bişe bilmiyo :)
benim şimdiye kadar bütün tanıdığım bebekler yürüteç sayesinde çok çabuk basmayı ve yürümeyi öğrendi
ben alıcam biraz daha belini tutabilse
ece gurubun adı ne olacakkızlar bişe dicem bu msndeki gurubumuza sadece 20 kişi eklenebiliyor ben şimdi grubumuz için yeni bir hesap açıyorum. herkes eklencek.
aynen ya uzmanlara bakarsan emzik verme sallama yürütece oturtma nasıl bakçez çocuğa sırf kucaktamı durcekkoy örümceğine dolansın dursun arkanda yerlerde çarparım mazallah ben ezilir çocuk :)
canım bebiişin kaç aylık benim oğlumda parmak emiyor eldiven taktık ama oda çok doğru değilmiş en azından benim tanıdığım sağlıkçılar böyle diyor benim oğlum 4 aylık sonuçta elleriyle dokunuyor hissediyor zaten kış çıcuğun tek açık yeri elleri dokunarak hissediyo öğreniyo zaten ben bir gün denedim çocuk delirdi resmen çok huysuzlandı ben çok takıntı yapmıyorum ilk başta çok taktım ama çocuk çok mutlu böyle bide engelleyince hem huysuzda oluyolarslm akşamüstü dr a gittik kontrol için üçbuçuk aylığız .940 gr almışız 1 ayda 6900 olmuşuz.gayet iyidedi dr.parmak emme için eldiven kullan,ilerde parmakta yamukluk vs.oılabilirmiş. benimki abarttı parmağını yara yapmış,onun içinde merhem verdi.böbrek vs.ultrasonuna baktılar sonuçlar iyi.4.ayda demir e başlıyacak.
zeynepin sorununu sorduğumda işten iziz alabilirse alsın ,babaanne belki iyi bakamıoyodur,çocukla iletişşime geçemiyodur dedi,izin alamaz dediğimde o zaman bakıcı tutsun bakıcı çocuğa,babaanne de bakıcıya baksın dedi,bebeğin iletişimsiz olması ilerde problemler oluşturumuş,o şekilde devam edermiş önlem alınmassa.kii zeynepcimm senin bebek sonradan böyle davrandığı için muhtemelen ya seni özlüyor yada gerekli ilgi gösterilmiyormuşönceden de dediğim gibi bebekle sürekli konuşulacak,oyunlar oynanacak,dans edilecek vs.vs..sen yine fırsatını bulunca pedagoga danış istersen ihareketlerini gözlemlesin.böle iştee
adresi yazdım cnm ekleyin. kk2010ekim@hotmail.comece gurubun adı ne olacak
he vallaaa netcemizi şaşırıyoruz
canım oluyor tüm bebeklerde o sıçrama terlemeyle benimde başım derttekızlar kızım uyurkrn sürekli sıçrayıop durdu şimdide kalktı yastık su içinde çok terlemiş...neden olabilir sizce
bende 40 ı çıktıktan sonra takmadım eldiven. elini ağzına sokup eldiveni ıslatıodu elleri sürekli ıslak oluo eldivensiz daha iyi. hem etrafı keşfedio. dışarı çıkarken bile eldiven takmıom az soğuk görsün artıkcanım bebiişin kaç aylık benim oğlumda parmak emiyor eldiven taktık ama oda çok doğru değilmiş en azından benim tanıdığım sağlıkçılar böyle diyor benim oğlum 4 aylık sonuçta elleriyle dokunuyor hissediyor zaten kış çıcuğun tek açık yeri elleri dokunarak hissediyo öğreniyo zaten ben bir gün denedim çocuk delirdi resmen çok huysuzlandı ben çok takıntı yapmıyorum ilk başta çok taktım ama çocuk çok mutlu böyle bide engelleyince hem huysuzda oluyolar
kızlar kızım uyurkrn sürekli sıçrayıop durdu şimdide kalktı yastık su içinde çok terlemiş...neden olabilir sizce
canım bebiişin kaç aylık benim oğlumda parmak emiyor eldiven taktık ama oda çok doğru değilmiş en azından benim tanıdığım sağlıkçılar böyle diyor benim oğlum 4 aylık sonuçta elleriyle dokunuyor hissediyor zaten kış çıcuğun tek açık yeri elleri dokunarak hissediyo öğreniyo zaten ben bir gün denedim çocuk delirdi resmen çok huysuzlandı ben çok takıntı yapmıyorum ilk başta çok taktım ama çocuk çok mutlu böyle bide engelleyince hem huysuzda oluyolar
benimkinin kar derisi kalkmıştısizde yara olan varmı parmağı.başparmağı alıyor benimki hem başparmağın bitiş yeri,normalde görünmüyor,kontrol için parmaklarını araladığımda gördüm.
canım zaten banim oğlum acıktığında ve uykuya dalmadan önce emiyo bakıyorum barmağını emiyo anlıyomki acıkmış yada uykusu varüçbuçuk aylık.benim çi,zelgem nereye kaybolduki başka pc den yazıyorum ondanmı.ne bilim yaaa uyurkende almayta başladı emzik emer gibi cok cok emiyor.emzikte almıyor.parmağıda yara yapıncaa şaşırdım ne yapacağımı
ben iki ay taktım kızdılar çıkar çocuk sana dokunsun dediler çıkardım bidahada takmadım sevmiyor hiç zatenbende 40 ı çıktıktan sonra takmadım eldiven. elini ağzına sokup eldiveni ıslatıodu elleri sürekli ıslak oluo eldivensiz daha iyi. hem etrafı keşfedio. dışarı çıkarken bile eldiven takmıom az soğuk görsün artıkbi kaç kez çizdi yüzünü sonra öğrendi artık yüzünüde çizmiyor.
benimkide gece çok terlio kafası hep terlio. bişey yoktur ama devam ederse sağlık ocağındaki doktora bi sor.
canım yeni msn yüklüyom bitsin hemen kaydediyorumadresi yazdım cnm ekleyin. kk2010ekim@hotmail.com
aynen yaaa emziği örnek alırsak kimi yerde zararlı dio kimi yerde yararından bahsedio tabiki herşeyin fazlası zarar sürekli ağzında durmadıktan sonra sorun yok bende abartmadan kullanmaya devam. hem hoşlanmadığı bi ortamdada güvende hissediyor sanırım emzikle dışarı çıkınca ağlladığı zmn veriyorum sakinleşio bakıo korkçak bişe yok pıt atıo emziği etrafı seyretmeye başlıo
slm kızlar nasılsınız. dişimi çıkarttım hala kanaması durmadı offf yaaaa
cnm dr sormadnmı öncesinde kanama vs yaparmı die.sızıntı şeklindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?