2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

uzmanlar bazen hiç bişe bilmiyo :)
benim şimdiye kadar bütün tanıdığım bebekler yürüteç sayesinde çok çabuk basmayı ve yürümeyi öğrendi
ben alıcam biraz daha belini tutabilse

aynen ya uzmanlara bakarsan emzik verme sallama yürütece oturtma nasıl bakçez çocuğa sırf kucaktamı durcek koy örümceğine dolansın dursun arkanda yerlerde çarparım mazallah ben ezilir çocuk :)

kızlar muhabbet hep saç ve kilo etrafında dönüyor galiba...saçı dert etmeyin,eski halimize dönüyoruz hormonal olarak....

bebişlerin kilolarını ise hiç takmayın,tombiş bebek sağlıklı bebek demek değildir,tecrübeyle sabit bu...

ilk kızım 3,750 doğdu bende enfeksiyon belirtileri nedeniyle 9 gün hastanede yattık,hastaneden çıkarken 4,250 idik(çıplak halde)bunun ertesindede her ay bir buçuk kiloya yakın aldık,yani ilk bebeğim 3 aylıkken 8 kiloya yakındı,ama işin birde diğer yanı var,her hafta hasta idik...sürekli enfeksiyon kapardı,şimdi sekiz yaşında bu yaşına kadar bronşiolit,zatürre derken öldüm öldüm dirildim...
ikincisi 3100 olarak doğdu,birde ödemi gitti,2900 kaldı,böyle olsun...

çoğunuzun ilkilk çocuğu olduğu için kiloya daha çok takıyorsunuz,bende öyle ama yinede takmayın derim...

slm akşamüstü dr a gittik kontrol için üçbuçuk aylığız .940 gr almışız 1 ayda 6900 olmuşuz.gayet iyidedi dr.parmak emme için eldiven kullan,ilerde parmakta yamukluk vs.oılabilirmiş. benimki abarttı parmağını yara yapmış,onun içinde merhem verdi.böbrek vs.ultrasonuna baktılar sonuçlar iyi.4.ayda demir e başlıyacak.
zeynepin sorununu sorduğumda işten iziz alabilirse alsın ,babaanne belki iyi bakamıoyodur,çocukla iletişşime geçemiyodur dedi,izin alamaz dediğimde o zaman bakıcı tutsun bakıcı çocuğa,babaanne de bakıcıya baksın dedi,bebeğin iletişimsiz olması ilerde problemler oluşturumuş,o şekilde devam edermiş önlem alınmassa.kii zeynepcimm senin bebek sonradan böyle davrandığı için muhtemelen ya seni özlüyor yada gerekli ilgi gösterilmiyormuşönceden de dediğim gibi bebekle sürekli konuşulacak,oyunlar oynanacak,dans edilecek vs.vs..sen yine fırsatını bulunca pedagoga danış istersen ihareketlerini gözlemlesin.böle iştee

canım bebiişin kaç aylık benim oğlumda parmak emiyor eldiven taktık ama oda çok doğru değilmiş en azından benim tanıdığım sağlıkçılar böyle diyor benim oğlum 4 aylık sonuçta elleriyle dokunuyor hissediyor zaten kış çıcuğun tek açık yeri elleri dokunarak hissediyo öğreniyo zaten ben bir gün denedim çocuk delirdi resmen çok huysuzlandı ben çok takıntı yapmıyorum ilk başta çok taktım ama çocuk çok mutlu böyle bide engelleyince hem huysuzda oluyolar

kızlar kızım uyurkrn sürekli sıçrayıop durdu şimdide kalktı yastık su içinde çok terlemiş...neden olabilir sizce

ece gurubun adı ne olacak
adresi yazdım cnm ekleyin. kk2010ekim@hotmail.com
he vallaaa netcemizi şaşırıyoruz

aynen yaaa emziği örnek alırsak kimi yerde zararlı dio kimi yerde yararından bahsedio tabiki herşeyin fazlası zarar sürekli ağzında durmadıktan sonra sorun yok bende abartmadan kullanmaya devam. hem hoşlanmadığı bi ortamdada güvende hissediyor sanırım emzikle dışarı çıkınca ağlladığı zmn veriyorum sakinleşio bakıo korkçak bişe yok pıt atıo emziği etrafı seyretmeye başlıo

bende 40 ı çıktıktan sonra takmadım eldiven. elini ağzına sokup eldiveni ıslatıodu elleri sürekli ıslak oluo eldivensiz daha iyi. hem etrafı keşfedio. dışarı çıkarken bile eldiven takmıom az soğuk görsün artık bi kaç kez çizdi yüzünü sonra öğrendi artık yüzünüde çizmiyor.
kızlar kızım uyurkrn sürekli sıçrayıop durdu şimdide kalktı yastık su içinde çok terlemiş...neden olabilir sizce

benimkide gece çok terlio kafası hep terlio. bişey yoktur ama devam ederse sağlık ocağındaki doktora bi sor.

üçbuçuk aylık.benim çi,zelgem nereye kaybolduki başka pc den yazıyorum ondanmı.ne bilim yaaa uyurkende almayta başladı emzik emer gibi cok cok emiyor.emzikte almıyor.parmağıda yara yapıncaa şaşırdım ne yapacağımı

sizde yara olan varmı parmağı.başparmağı alıyor benimki hem başparmağın bitiş yeri,normalde görünmüyor,kontrol için parmaklarını araladığımda gördüm.

sizde yara olan varmı parmağı.başparmağı alıyor benimki hem başparmağın bitiş yeri,normalde görünmüyor,kontrol için parmaklarını araladığımda gördüm.
benimkinin kar derisi kalkmıştı
canım zaten banim oğlum acıktığında ve uykuya dalmadan önce emiyo bakıyorum barmağını emiyo anlıyomki acıkmış yada uykusu var
ben iki ay taktım kızdılar çıkar çocuk sana dokunsun dediler çıkardım bidahada takmadım sevmiyor hiç zaten
canım yeni msn yüklüyom bitsin hemen kaydediyorum

cnm dr sormadnmı öncesinde kanama vs yaparmı die.sızıntı şeklindemi

saat 3 buçktu çektirdiğimde hala kanıyor. sanıyorum zedelendi çünkü çekerken diş kırıldı ve bikaç parçada çekti. çene cerrahı diye bu adama gittim ama niye böyle oldu bilmiyorum. sızıntı falan değil bayağı bi kanıyor

şu msn'i açınca ben de eklicem :)

yemeğe misafir var, gelsinler diye bekliyorum ki yemeği söyleyeyim :) pizza

hehe yakın arkadaşlarımız geliyo da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…