saat 3 buçktu çektirdiğimde hala kanıyor. sanıyorum zedelendi çünkü çekerken diş kırıldı ve bikaç parçada çekti. çene cerrahı diye bu adama gittim ama niye böyle oldu bilmiyorum. sızıntı falan değil bayağı bi kanıyor
canım aslında kanamanın durması lazımdı şimdiye
diş kırılabiliyor, çok duydum bunu ama kanama niye durmadı ki acaba, bi doktoru ara istersen? diş hastanelerinde falan nöbetçi doktorlar vardır, belki yardımcı olurlar
geçmiş olsun
ece kaydettim canım
KABUL ETTİM HANIMLARece bende ekledimmm
GEÇMİŞ OLSUN CANIMslm kızlar nasılsınız. dişimi çıkarttım hala kanaması durmadı offf yaaaa
şu msn'i açınca ben de eklicem :)
yemeğe misafir var, gelsinler diye bekliyorum ki yemeği söyleyeyim :) pizza
hehe yakın arkadaşlarımız geliyo da :)
sağol cnm arayacağım şimdi.inş. çabucak geçer. doğum masasından bile dişçi koltuğu kadar korkmamıştım
benide ekle ececim,ama şu msnimin ayarını ayarlayabilirsem ,kızım kaydırmış ayarları,şimdi yeni sürümü için bekliyorum,yüklensin,öyle...
sağol cnm arayacağım şimdi.inş. çabucak geçer. doğum masasından bile dişçi koltuğu kadar korkmamıştım
selam kızlar..soğuk buhar makinesi kullanan varmı????
ben kullanıyorum canım,ne merak ediyorsan cevaplayayım...
çok işine yarar canım,hayırlı olsun....
ayarını çok fazla açma ,2 saat açık dursun 2 saat kapalı,yada gece kullanacaksan 2 saat kullan ,kapat...çok kullanınca ben üşüdüğümü hissettim....
bunu kullandığın sürece sabah uyandığında kaloriferden kaynaklanan kuruluk olmayacak,çocuklu her kadın için lazım...
çok teşekkür ederim bilgi için :)
iyi geceler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?