2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Selam güzelliklerrr.. nabiyosunuz bakııımm ?
biz de oğluşumla bıcı bıcı ettik. karnını doyurdum paşamın uyudu bende bir yandan esra erol'u izliyorum bir yandan size bakıyorum. Konu herhalde,saç dökülmesi, bebişlerin kilosu. Benim de dökülüyor saçlarım cok bir saçım varda sankii...
Johny dedigin gibi benimde dikkatimi cekmişti esra erol karnı cıkmış hemen demiştim kendi kendime

az önce bir avuç yedim :) her gün bir avuç fındık hahaha

ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)

kızlaaaar benim royalmalt lar geldi bakalım işe yarayacak mı

canım yazarsın di mi sonucu :) bol sütler benden de :)

güzel güzelleşmeler :)

benım oglan ısyanlara gectı yıne ben cıkayım sonra gorusuruz kızlar

güle güle canım :)

ßenim dün adet olmam lazımdı olmadımmm yoksa hamilemiyimm :26:
2ay 27sinde oldum şaşmadı ama bu ay neden böyle oldu acaba :) korunuyoruz ama hamile kalmamışımdır demiii

oooooff akşama misafir varmış izmitten kaynım eltim ve evli bi çift arkadaş daha şimdi aradı kocam bedava stres

ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)
Ben hamilelikte kullnıyordum, emzirme döneminde kullandım eleviti. Bırakınca saçlarım dökülmeye başladı. İşe yarıyor olabilir. Tekrar başlayacağım. Hem sütün niteliğini de arttırdığı yazıyordu.

ßenim dün adet olmam lazımdı olmadımmm yoksa hamilemiyimm :26:
2ay 27sinde oldum şaşmadı ama bu ay neden böyle oldu acaba :) korunuyoruz ama hamile kalmamışımdır demiii

Emzirdiğin sürece böyle anormallikler çok normal. Paniğe kapılma canım. Tabi korunmaya devam

böyle geç haber veren misafirlere de sinir olurum... geleceksiniz mademmmmm erkenden haber edinn cocuklu insanlarız biz..

Bi bakıma gireyim dedim kuaförü aradım, arkadaşım kendisi dedim gelicem kalabalıkmı çocuğu napıcan diyor, getircem dedim oda boya var bugün gelme eşin evdeyken bırakır gelirsin yada boya olmadığı gün gelirsin kimyasal koklamasın çocuk dedi iyiki aramışım.

aynen benımkıler de. Her gun evı supuruyorum. Her taraf sac ıcınde. Saclarımı kestıreyım bıraz dıyorum ama kuafore gıtmeye de vakıt yok. Gıttı caaaanım saclar

offs kestiemek mi ((

ya farketmemek mümkün değil güzelim duşa girmeye korkar oldum gider tıkanıyor o derece yaniii

mecidefendi sarımsak şampuanıymış
spreyide var önce onu sıkıp bekletiyon sora şampuanıyla yıkıyon şampuan sarımsak falan kokmuyo ama rahat olun

hımms anca yarın alırım

kestirince sanmıyorum ya durmaz dökülmesii

benim annem de aynı şeyi söylüyor acaba bi hafta kılık değştirip gezsek çocuk bizi tanımasa geçer mi dökülme hahahhahahah

geçen sene bu zamanlarda varlıklarından habersizdik şimdi yerde bana bakıp agubugu yapıyo yaa çıldırıciiğiiiiiiiiiiiiim
titreşime girdi gene kilo almaz tabi

yerim ben beebeeemiiii

eltinin niye dökülmüş kine

oooooff akşama misafir varmış izmitten kaynım eltim ve evli bi çift arkadaş daha şimdi aradı kocam bedava stres

habersiz misafir gelirse hemen menü hazır makarna çorba ve tavuk kızartması hhahaha

Iyi yapmıssın nevyas o koku bize bile dokunuyor(

bi de kızlar içinizde şu kraftın hem beşik hem de mama sandalyesini kullanan var mı ve memnun muuuu

aşığııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım uleeeeyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn

kimse selamımı almıcek gene ama ben gene verim

slm ekim anneleri

kızçem uyuyor geç kalktık ben uyudum o yatakta oynaştı allahım çığlıklar atıo bağırıo uyutmadı benide haha ama şikayetçi diilim. ağlamasında yanımda yatsın

hiç bişe yapmıom kocam getircek bişeler uğraşamam anca ortalığı süpürdüm sildim toz aldım aman

Iyi yapmıssın nevyas o koku bize bile dokunuyor(

bi de kızlar içinizde şu kraftın hem beşik hem de mama sandalyesini kullanan var mı ve memnun muuuu

onu bilmiımda sana dün yürüteç linki yolladım bakmadın dimi

Son düzenleme:

1dk kızım durmuo bakayım sora alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…