pike bu arada fındık da ye bol bol.
buraların mısır ekmegı ve mıhlaması meshurdur bılırsınız mutlaka. mısır unu sut yapıyomus. mısır ekmegıyle ugrasamam sımdı ama mıhlama yaptım az once yedım bakalım nolcak:)
bidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış
kızlaaaar benim royalmalt lar geldi bakalım işe yarayacak mı
Hatta ben yemeklerimi yapayım da oğlum uyanınca kuaföre gidip saçımı kestireyim, akşama eşimede sürrpizz yaparım he he
Aynen pikecim aslında zayıf değiller normaller ama hem biz takıntı yapıyoruz hemde sanırım etrafdan yok zayıf,yok gelişmemiş denince etkileniyoruz..
Ben işlerime bakayım akşama yetişmem lazım görüşürüz
benım oglan ısyanlara gectı yıne ben cıkayım sonra gorusuruz kızlar
az önce bir avuç yedim :) her gün bir avuç fındık hahaha
ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)
benim de aklıma geldi elevit...
canım yazarsın di mi sonucu :) bol sütler benden de :)
saol cnmtabi ki yazıcam
kızlar aranızda adet olmayan varmı başka ben daha olmadımda.
Ben hamilelikte kullnıyordum, emzirme döneminde kullandım eleviti. Bırakınca saçlarım dökülmeye başladı. İşe yarıyor olabilir. Tekrar başlayacağım. Hem sütün niteliğini de arttırdığı yazıyordu.ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)
ßenim dün adet olmam lazımdı olmadımmm yoksa hamilemiyimm :26:
2ay 27sinde oldum şaşmadı ama bu ay neden böyle oldu acaba :) korunuyoruz ama hamile kalmamışımdır demiii
oooooff akşama misafir varmış izmitten kaynım eltim ve evli bi çift arkadaş daha şimdi aradı kocam bedava stres
aynen benımkıler de. Her gun evı supuruyorum. Her taraf sac ıcınde. Saclarımı kestıreyım bıraz dıyorum ama kuafore gıtmeye de vakıt yok. Gıttı caaaanım saclar
amaniin dünden beri saç dökülmesi diyozya ben daha az önce farkettim saçımı taradım temiz tarakla tarağı bıraktım gözüm ilişti bi kaptım tarağı bütün saçım tarakta kalmıııış
Benim saçlarım zaten incecik ayol dökülmeden gürleştireyim diyodum ama oooooo
ben hemen eltimi arayım şimdi akşam inerim kocamla çarşıya ama akşamda misafir gelecek amaaaaan
mecidefendi sarımsak şampuanıymış
spreyide var önce onu sıkıp bekletiyon sora şampuanıyla yıkıyon şampuan sarımsak falan kokmuyo ama rahat olun
arkadaşlar bu saç döküülmesine nasıl dur diyecegizz benım saçlarım öle böle degişl avuç avuç dökülüyo....bayada uzun açmaya korkuyorum saçlarımı yoksa evin her yeri saç oluyo ayrıca kızımın da elınde falan görüyorum bazen.....gitti canım saçlar...kestirsem bi nebze dökülmesi dururmu ki acaba?
benim annem de aynı şeyi söylüyor acaba bi hafta kılık değştirip gezsek çocuk bizi tanımasa geçer mi dökülme hahahhahahahsaç dökülmesine annemin yorumu bebek anneyi tanımaya başladığında çok dökülürmüş ama sonra düzeliyormuş gerçekten de öyle oğlum beni iyice tanımaya görür görmez gülmeye tepki vermeye başladığında dökülmeye başladı bide dediğiniz gibi uzun her yerde elime geliyor sinir oluyorum gidip kısaltıcam zaten boyalı diye bakım istiyor çok fazla uğraşamıyorum artık hem yenilik lazım :d
geçen sene bu zamanlarda varlıklarından habersizdik şimdi yerde bana bakıp agubugu yapıyo yaa çıldırıciiğiiiiiiiiiiiiim
titreşime girdi gene kilo almaz tabi
bidaha demicem haaaa
aktarcıdan mecidoğlu sarımsaklı sampuan dökülmeyi 10numara engelliyo
ama bizimki hormonlardan dolayı olduğu için etki edermiki
benim eltinin kafasında saç yoktu yaa onda bile etki ettiyse başkada bişe demiyorum yani
bide spreyi varmış ama onu hiç kullanmamış
oooooff akşama misafir varmış izmitten kaynım eltim ve evli bi çift arkadaş daha şimdi aradı kocam bedava stres
offs kestiemek mi((
oof kuaför olsam ne keserim o saçları haa ahaha
ya farketmemek mümkün değil güzelim duşa girmeye korkar oldum gider tıkanıyor o derece yaniii
evt bende bugün farkettim hatta dün dedimki ben bu tarağı daha dün temzilemedimmi ya yoksa geçen haftamıydı dedim ahaha
hımms anca yarın alırım
kestirince sanmıyorum ya durmaz dökülmesii
evt durmaz doğurduktan sora 2kere kestirdim
benim annem de aynı şeyi söylüyor acaba bi hafta kılık değştirip gezsek çocuk bizi tanımasa geçer mi dökülme hahahhahahah
harikasın yaa ahaha
yerim ben beebeeemiiii
eltinin niye dökülmüş kine
yaşlılıktan
habersiz misafir gelirse hemen menü hazır makarna çorba ve tavuk kızartması hhahaha
Iyi yapmıssın nevyas o koku bize bile dokunuyor(
bi de kızlar içinizde şu kraftın hem beşik hem de mama sandalyesini kullanan var mı ve memnun muuuu
kimse selamımı almıcek gene ama ben gene verim
slm ekim anneleri
kızçem uyuyor geç kalktıkben uyudum o yatakta oynaştı allahım çığlıklar atıo bağırıo uyutmadı benide haha ama şikayetçi diilim. ağlamasında yanımda yatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?