2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar herkesin saçlarıyla başı belada sanırım aynen benimkilerde avuç avuç gidiyor delircem artık kızımın heryerinden saç çıkıyor yaa kızlar size bişey sorucam emzirken lazer epilasyon yaptırmanın bi zararı olurmu başlamayı düşünüyorumda karar veremedim....

kızlar bişe dicem bu msndeki gurubumuza sadece 20 kişi eklenebiliyor ben şimdi grubumuz için yeni bir hesap açıyorum. herkes eklencek.

slm anneler ya benim kız tam miniş şu anda onu anlıyorum ayın 20sinde kontrole gittiğimizde kıyafetleriyle 5800 geldi biz ne yapalım :)

selam güzel anneler,
konumuz saç dökülmesi galiba..offf oofff bende çok dertliyim bu konuda..avuç avuç dökülüyor malesef..
ya kızlar dün gece oğlum çok öksürdü uykusunda beni de korkudan,üzüntüden uyku tutmadı..sık sık alıp emzirdim boğazı gıcık yapıyor diyerek..ama burnu da tıkalıydı....ama bugün tıkanıklık yok sadece hafif öksürüyo..evden de çıktığımız yok hastamı oluyor acaba? yoksa evin havası çok kuru ondan mı diye düşündük buhar makinesi aldık bugün..bu gece de öksürük devam ederse yarın doktoruna götürcez..çok moralim bozuldu..

bugün sağlıkocağındaki ebem ayda 500 gr alsa bzim için yeterli dedi.çok takma ergenliktede kilo almasınlar diye uğraşcaz

yok zaten biz 2840 doğduğumuzdan ve bu ay bronşiolit olduğundan doktorumuz ii dedi yine 600 gr almış :)

kızlar hadi hiç davet gelmio herkeste olcak şifre msne girip kimseyi bulamadığınızda bu msni açabilirisniz. kim açarsa artık :) diğerlerini konuşmaya davet eder

uzmanlar önermiyor.yürümeyi geriletiyormuş.hatta tutup yürütme denemeleri bile çok yanlışmış.ben almayacağım canım

uzmanlar bazen hiç bişe bilmiyo :)
benim şimdiye kadar bütün tanıdığım bebekler yürüteç sayesinde çok çabuk basmayı ve yürümeyi öğrendi
ben alıcam biraz daha belini tutabilse

kızlar ben yavaş yavaş kızıma ek gıdaya başlıycam..muhallebiyle başlıyım diyorum...şimdi internetten araçtırdım da sanırım şu devam sütleriyle falan hazırlamak gerekiyo..inek sütü olmuyo 1 yaşına kadar heralde

slm kızlar :) herkezde saç dökülmesi şikayeti benimde aynı şekilde avuç avuç dökülüyor.. doğum yapınca insanın vücudunu yenilenir diyorlar ama benim bünye daha hassas oldu.. tırnak batması derken .şimdi elim ayagım uyuşuyor sanırım oğlanı kucakta tutmaktan alırken kalkarken alt degıstırken .emzirirken uygun olmayan pozisyon duruşu.20 gündürde nezle allerjimle ugrasıyorum geçmedi dün dr gittim antibiyotik başladı allerjı spreyimi ve hapımıda yazdı içebilirmişim emzırırken uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…