tmm joni bebeim bekliyim seni1dk kızım durmuo bakayım sora alırım
buarada kestirmek hiç bir işe yaramıyor biizzat denedim....sadece her yerde daha kısa saçlar oluyor....
ahhh takıntı olcak bizde gerçekten bu kilo :) ben dayanamadım aldım ama iyi mi ettim bilemiyorum.
bu arada toplamda aldığı kiloya baksan, yani çizelgelerden falan normal sınırlarda çıkıyor. biz çevreye göre az gidiyoruz sadece.
canım sağlıklı olsunlar inşallah ya, yoksa neyle beslendiğinin önemi yok aslında. annelik işte takılıyoz di mi :)
bugün sağlıkocağındaki ebem ayda 500 gr alsa bzim için yeterli dedi.çok takma ergenliktede kilo almasınlar diye uğraşcazslm anneler ya benim kız tam miniş şu anda onu anlıyorum ayın 20sinde kontrole gittiğimizde kıyafetleriyle 5800 geldi biz ne yapalım :)
az önce bir avuç yedim :) her gün bir avuç fındık hahaha
ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)
canım yazarsın di mi sonucu :) bol sütler benden de :)
ben fındık ezmesine taktım bu ara.hem şeker ihtiyacını karşıluyo hem fındık sysrslı tavsiye edi
slm anneler ya benim kız tam miniş şu anda onu anlıyorum ayın 20sinde kontrole gittiğimizde kıyafetleriyle 5800 geldi biz ne yapalım :)
bugün sağlıkocağındaki ebem ayda 500 gr alsa bzim için yeterli dedi.çok takma ergenliktede kilo almasınlar diye uğraşcaz
kızlar yürüteç alıcakmısınız...bide ne zaman yürütece koyarız yani kaç aylıkken
az önce bir avuç yedim :) her gün bir avuç fındık hahah
ironic de çinko eksikliğinden dökülüyormuş dediydi, hamilelikte kullandığım elevit'e başlıcam ben de, şampuan sprey zor iş :)
canım yazarsın di mi sonucu :) bol sütler benden de :)
ben fındık ezmesine taktım bu ara.hem şeker ihtiyacını karşıluyo hem fındık sysrslı tavsiye edi
ben doğumdan sonra da elevit e devam ediyorum ama yine de dökülüyor. Çok abartı değil ama eskiye nazaran daha fazla dökülüyor. Yerine yenisi gelir yaa, sorun etmeyin bence.. Herkeste olan bir durumdur herhalde.
uzmanlar önermiyor.yürümeyi geriletiyormuş.hatta tutup yürütme denemeleri bile çok yanlışmış.ben almayacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?