dukkanı toprladık ama yakan adam masrafları karsılamadı zaten borcla acmıstık bı 6 mılyar kaybımız varne yazıkkı allah hepımızın yardımcısı olsun
ay o numaradn aglamar yokmu ısırasım geliiii :)kucaga al dıyo elını uzatıyo babasının kucagındaysa bana gelmıyo ama baskasının kucagındaysa hmn bana gelmek ıcın kafasın uzatıyo :)yabancılara asla gıtmıyo hmn katıla katıla aglıyo :)bu huy kötu ya
sen de öpüldün oburix hahahhahaözlettin kendini :)
inşallah hallolur hepsi canım
kızlar ben kaçar mucukus
Selam evet üzücü bir olay yaşamıştınız sanırım ondan Allah yardımcınız olsun..Bizimkide bıcır bıcır maşallah özellikle karnı doyunca
off canım çok sıkılıyor..
kar-kış burası, dışarı hiç çıkamayacağız artık yaa
off canım çok sıkılıyor..
kar-kış burası, dışarı hiç çıkamayacağız artık yaa
özlettin kendini :)
inşallah hallolur hepsi canım
kızlar ben kaçar mucukus
izmit te de bugün berbat bi hava vardı sıkıntıdan paladımm yaww artık aptal aptal gülmeye başladım hahah deli gibi
sen nerdesin gıııı
Burayada yağsın ya kar özledimmmavm ye falan çıkarsınız canım arada kar yağmur yokkende dışarı çıakrsınız hava almaya..
[
olsun canım ya toparlarsınız manevi bi sıkıntı olmasın da maddiyat hallolur önemli olan aile içi sağlık mıutluluk dimi ama :))
sen de öpüldün oburix hahahhaha
ee karnı tok sırtı pek olunca bıcır bıcırlar
ben emzirmek cok istiyorum 6 ayi dolana kadar gene emerse gene emziririm ama ek gida olayi benide korkutuyoroff ne güzel .emiolar hep emseler ek gıda olayı daha zor. bence yap hazırla ne vercez nasıl yapçaz .D
dukkanı toprladık ama yakan adam masrafları karsılamadı zaten borcla acmıstık bı 6 mılyar kaybımız varne yazıkkı allah hepımızın yardımcısı olsun
ay o numaradn aglamar yokmu ısırasım geliiii :)kucaga al dıyo elını uzatıyo babasının kucagındaysa bana gelmıyo ama baskasının kucagındaysa hmn bana gelmek ıcın kafasın uzatıyo :)yabancılara asla gıtmıyo hmn katıla katıla aglıyo :)bu huy kötu ya
fatma büyük geçmiş olsun canım..
allah beterinden saklasın..
inşallah çabucak geçer bu günleriniz..
selam kizlar size bir sorum var bugun agzima hic tatli vurmadim kizimi yatirmaya götürdüm emsin uyusun diye sütü emdi sonra bagirdi emmedi diger gögsümü verdim bir tadina baktim tuzlu gibiydi sizce normalmi
ben emzirmek cok istiyorum 6 ayi dolana kadar gene emerse gene emziririm ama ek gida olayi benide korkutuyor
cok gecmis olsun fatma sizin adiniza cok üzüldüm
bıhh aman bir ay daha sabır sonra ısınır yavaştanankaradayız canım..
ay ankaraanın soğugu da kıç çatlatır hahahha bizim akrabalar var gelirirz her sene ama genele yazları geçen kış geldikk alllahhhhh dondum dındummm
aman normal havada bile zor çıkarıyo benim koca..
çok yoruluyorum diyo hep..
çıkarız inşallah..
rası öle valla huzur saglık kızlar bebelerınız gunde kac kez kaka yapıo bnmkı bgne kadar 2 gunde 1 yapardı sımdı bgn 5.kezdir yapıo :)bıgüne bigünü tutmuyo doktor eger ıshal olursa ozamn bır problm olabılır demıstı ıshal değil yesılde değil korkmama gerek yok dımı kızlar :)
ayyyy gozlerım kor oldu tum soru ve yanıtları okurken.sımdık bı sorum olcek bız kıme ınanacaz.ben sadece sosyal bılımlerın yoruma acık oldgunu bılıyordum ama pozıtıf bılımlerdede maasallah hcbır bırlık yok yıne kafamız oldumu corba hhhh
yaa sormaa bi ilacın nasıl iki yorumu olabilir ki di mi ya verilir ya verilmez off off zor iş annelik beeeeearaştır araştır....
ben artık son ve kesın kararımı verdım terkı dıyar edıp aborjınlere karısıyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm cekırdek aılemle hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?