ayyy ne güzelll. ama şimdi yatması sana daha çok batar evde bana öyle oluyor da
ben 10 -15 çay kaşığı veriyorum ama daha versem içecek
kızlar bugün mantı yapmayı deneyeceğim ilk kez acayip canım çekti ah annecim olsa da yapsa
inş. zehirlenmeyiz
cnm ben küçük bi cezvede günlük kaynatıyorum çok az bişey. 5 dk kaynatıyoum zaten. ama şişe suyu kaynatıp kaynatmamakta tereddütlüyüm doktora soracağım çindeki mineraller gider çünkü kaynatınca. kaynayınca cam bardağa alıyorum ılıması için. sadece günde 1kez akşamları veriyorum zaten
kız ilahi. kaynamayla mineraller ölmez. vitaminler ölür. dünyadaki en mineralli sular sıcak sulardır hattaee sudada vitamin yok
doğum lekesidir cnm 1 yaşında geçer diyorlar genelde ama geçmeyende olabiliyormuş. boşver başka sağlık sorunu olmasın da
Benimde oğlanla geçiyor bütün günüm dışarı cıkmıyorm kaynana eltı görumce var zaten..akrabalarım var ama köyde bu sogukta köye kalmaya gitmek istemiyorum anca komşularla gidip geliyoruz birbirimize bir işim oldumu sabah erkenden çarsıya cıkıyorum esıme bırakıyorum .. aaa kilpaya hiç bakmadım cnm sagolsın
Bu prima 4 nodan bana çiş kokusu geliyor ya az dolsun hemen dısarı cıkıo kokusu farkettınızmı kızlareltimde kızında aynısınd edı
benimki kabız6 gün oldu yapmadı daha
fitili getirdi eşim attım bakam. birazdan ev dolusu kaka yapar heheheh
ayyy ne güzelll. ama şimdi yatması sana daha çok batar evde bana öyle oluyor da
ben de bı kez yaptım ama fena olmamıstı. cok severım:)
o morluktan benim kızımdada var poposunun hemen üstünde.kızım ayaklarının üstüne basıyor ayaklarının üstüne hafif bastırdığımda parmak uçlarına basarak adım atmaya çalışıyor :)
merhaba canım
siz 4 noya mı geçtiniz? ben 3 ü kullanıyorum. aslında biraz sıkıyor gibi ama yine 3 aldım dün. 4-9 yazıyor üzerinde ama kilosu dolmadan sıkıyor diğer numaralarda öyleydi erken değiştirmiştim numarasını.
beyaz paketten behsediyorsan evet bende 3 numarada değişik bi koku farkettim sanırım pamuklu oluşunda dolayı.
fitili koyar koymaz yapmadı mı canım uyarınca yapmış olması lazım genelde. fitili buzdalabından alıp mı koydun yoksa 1 saat kadar beklettin mi? bekletmezsen eğer pek etki yapmaz canım erimeyebilirmiş
benim kızda aynı sorun var dr a götürdüm cuma günü. emme sıklığından olabilir dedi 3 saat de 1 emzir dedi ama biizm kız 1 saat anca dayanabiliyor basıyor çığlığı
harbiden ya bana da uyuması batıyorzaten akşamdan akşama görüyoruz bi pazarımız var hep uyumak istiyor çıldırıyorum uyandırıyorum
olsa da yesek ya değil mi
bizim evde de üst kattaki gacırtı gucurtu bitmez, bide tık tık terlik sesleri, kızın tam tepesinde, uyuyamıyo yavrucak, çıkıp sorucam çok merak ediyorum ne sesi onlar
merhaba canım
siz 4 noya mı geçtiniz? ben 3 ü kullanıyorum. aslında biraz sıkıyor gibi ama yine 3 aldım dün. 4-9 yazıyor üzerinde ama kilosu dolmadan sıkıyor diğer numaralarda öyleydi erken değiştirmiştim numarasını.
beyaz paketten behsediyorsan evet bende 3 numarada değişik bi koku farkettim sanırım pamuklu oluşunda dolayı.
fitili koyar koymaz yapmadı mı canım uyarınca yapmış olması lazım genelde. fitili buzdalabından alıp mı koydun yoksa 1 saat kadar beklettin mi? bekletmezsen eğer pek etki yapmaz canım erimeyebilirmiş
benim kızda aynı sorun var dr a götürdüm cuma günü. emme sıklığından olabilir dedi 3 saat de 1 emzir dedi ama biizm kız 1 saat anca dayanabiliyor basıyor çığlığı
harbiden ya bana da uyuması batıyorzaten akşamdan akşama görüyoruz bi pazarımız var hep uyumak istiyor çıldırıyorum uyandırıyorum
olsa da yesek ya değil mi
eşim getirir getirmez arrım cnm. hemende yaptı hatta 3 kere yaptı 2 si akşam 1 i sabahşurubu günde ikiye çıkardım.
afiyet olsun balum
olsa da yesem ya:)) haızrlarda güzel olmuyor ki:)kaan ımıza süt olsun inş...
üzülme kız erkek çocukları genelde daha geç yürürler konuşurlar beyefendiler ağır abiler ya ondan:)) kendilerini yormuyorlar hiç.. eltimin oğlu 8 aylık daha yeni yeni hareketlendi. acele etme canım o yapacağı günü bilir. dr uum siz yaptırmayın sakın dedi. ayaklarına zarar verebilirmişiz. he bi de 4. ayın sonunda desstekli oturtmaya başlayabilirsiniz ama şimdi yatar pozisyona devam dedi
eşim getirir getirmez arrım cnm. hemende yaptı hatta 3 kere yaptı 2 si akşam 1 i sabahşurubu günde ikiye çıkardım.
selam kızlar nasılsınız canım acayip türk kahvesi çekti ama yalnız içilmiyo yokmu malatyada olanınız gelsede içsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?