selamlarr...Sinirden kaşıntı tuttu resmen saat 12 de yattık dön sağa dön sola yok uykum yok, uyumak istiyorum olmuyor deliye döndüm eşimi dürttüp duruyorum kalk sende diye kalktı adam bu defa kıyamadım şimdi yat sen sabah ben yatıcam artık öğlene kadar mı olur akşama kadar mı olur çocuğa bakarsın dedimtamam deyip uyudu.
hiç sorma. amin canm.günaydin kizlar
selam dilek gecen yazdiklarini okudumda off senin ve bebegin adina cok üzüldüm cahillere laf anlatmak cok zor anlatiklarina bakilirsa insan kavusu bos uyuyamazsin artik günlerin yaklastikca allah sana en hayirli durumu önüne cikarsin ben okuyunca acayip sonirlendim seni düsünemiyorum canim
bizimde alt katta dün vardı. sanki matkapla beynimi oyuyorlarr1 haftadır alt katımda tadilat var. bugün pazar. biraz kafa dinleriz diyorduk ki sabah 10. da başladılar yane düşüncesiz insanlar. bunu yapan birde yönetici olacak. oğlanı uyutuyorum. matkap sesini duyunva açıyor gözünü. 1 saattir uğraşıyorum.aaag...
matkap bitti çekiç başladı oğlanda ııı.......
günaydın kızlar. iyi hafta sonları
kızlar suyu neyde kaynatıyosunuz peki? bi de neyle saklıyonuz?
su ısıtıcılar da kireç falan olabiliyo, çaydanlıklarda da, merak ettim
suyu ben vermiom kızlar sadece emziriyorum diye ama siz veriyomusunuz yoksa mama kullananlar mı veriyo sadece ya aslında gçengün bi arkadaşıma doktor demişki su verilmeli kesinlikle çocuklara demiş ama işte bilmiom ya bi sürü farklı bilgi gelio hangisi doğru bilmiyoruz bizlerde inanın artık saf oldum kim ne derse acaba doğrumu ki oluyorum yaa
cnm bende sadece anne sütü veriyorum ama içirince sanki rahatlıyor. belki verilmese de olur ama ben içimi rahat tutmak amacıyla veriyorum artık ve nasıl içiyor bir görsen daha versem içecek. doktor gerek yok ama verirsen zararıda yok demişti. birde ne kadar doğru bilmiyorum ama vermeyince böbrekleri susuz kalırmış diye duydum bende paranoyakımdır bu konularda veriyorum işte.
matkap bitti çekiç başladı oğlanda ııı.......
bende arada denıyorum ama ıcmıyor benımkı. kaynatıyom suyu bosa:):):)
merhabalar herkeseeeee
teşekkürler.sizedeee.bizim 15 gün tatil babamız evde artık taa uykucu yaa hala uyuypor ne anladım bennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?