2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selamlarr...
bikaçgündür bende döne döne bi hal oldum. aslında yorgunum ama uyuyamıyorum. tabi ki sinirdennn

günaydin kizlar
selam dilek gecen yazdiklarini okudumda off senin ve bebegin adina cok üzüldüm cahillere laf anlatmak cok zor anlatiklarina bakilirsa insan kavusu bos uyuyamazsin artik günlerin yaklastikca allah sana en hayirli durumu önüne cikarsin ben okuyunca acayip sonirlendim seni düsünemiyorum canim

1 haftadır alt katımda tadilat var. bugün pazar. biraz kafa dinleriz diyorduk ki sabah 10. da başladılar ya ne düşüncesiz insanlar. bunu yapan birde yönetici olacak. oğlanı uyutuyorum. matkap sesini duyunva açıyor gözünü. 1 saattir uğraşıyorum.aaag...

hiç sorma. amin canm.
bizimde alt katta dün vardı. sanki matkapla beynimi oyuyorlarr
hepinize günaydın. h.g.

kızlar suyu neyde kaynatıyosunuz peki? bi de neyle saklıyonuz?

su ısıtıcılar da kireç falan olabiliyo, çaydanlıklarda da, merak ettim

cnm ben küçük bi cezvede günlük kaynatıyorum çok az bişey. 5 dk kaynatıyoum zaten. ama şişe suyu kaynatıp kaynatmamakta tereddütlüyüm doktora soracağım çindeki mineraller gider çünkü kaynatınca. kaynayınca cam bardağa alıyorum ılıması için. sadece günde 1kez akşamları veriyorum zaten

cnm bende sadece anne sütü veriyorum ama içirince sanki rahatlıyor. belki verilmese de olur ama ben içimi rahat tutmak amacıyla veriyorum artık ve nasıl içiyor bir görsen daha versem içecek. doktor gerek yok ama verirsen zararıda yok demişti. birde ne kadar doğru bilmiyorum ama vermeyince böbrekleri susuz kalırmış diye duydum bende paranoyakımdır bu konularda veriyorum işte.

bende arada denıyorum ama ıcmıyor benımkı. kaynatıyom suyu bosa:):):)

merhabalar herkeseeeee

matkap bitti çekiç başladı oğlanda ııı.......

bizim evde de üst kattaki gacırtı gucurtu bitmez, bide tık tık terlik sesleri, kızın tam tepesinde, uyuyamıyo yavrucak, çıkıp sorucam çok merak ediyorum ne sesi onlar

kızlar bugün mantı yapmayı deneyeceğim ilk kez acayip canım çekti ah annecim olsa da yapsa
inş. zehirlenmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…