şöyle bi bakıp kaçıyorum kızlar
dışarı çıkarcam babasıyla çocuğu, hehe bakınırken daha kolay oluyo günü geçirmek
görüşürük hanımlar
melisciğim ismin görünüyor ama yazmıyorsun tatlım özledim nasılsın oğluşum nasıl iyidir inş..
ececiiğim sizde de mi kaka sorunu var tatlım bu şurup iyi geliyor mu almadım daha. özledim kızımın günde 5-6 kez yaptığı günlerisadece 1. ay yapmıştı:)))
ya şu külotlu çorap meselesine bayıldım yahukarizma çiziliyormuş sadece o kadarcık daha ne olsun eltimin oğluna da giydiriyorlar bende ona diyordum karizma yerlerde be oğlum kızım beğenmiyecek seni diyordum
benım de pazar kahvem gume gıttı. pazar gunlerı esımle ıcıyorduk. bu hafta calıyor malesef. toplantı yapacaklarmıs. cok lazımdı pazar pazar:84:
yaaaa bende seviyom kahveyi ama süte geçer diye pek içemiyorum çok nadir içtiğim
ben de bırakmıstım yenı yenı basladım. hafta da 1 ıste pazar gunu. hamıle kalmadan once hergun
hehehehhhh lapa lapa kar yağıyor babasıda minik kuzumu camı açmış camdan baktırıyor azacık soğuk ğörsün kuzum ayyyy dışarı çıkıp koşasım varrrrr :)
bizim hiç kabızlık sorunumuz olmadı maşallah benim kuzuma günde 1 yada 2 kere yapıyor
maşallah canım...sadece anne sütü mü alıyor? kaç saat aralıkla kaç dk besliyorsun canım
melisciğim bizde iyiyiz çok şükür kıızm şu an gaz çıkarmakla meşgülbüyük insan gibi ses çıkartıyor yahu rezil edecek bizi herkesin kucağında yapıyor mutlaka aaa elime yaptı diyorlar
burda zaten kar vardı üzerine yağıyor dünden beri büyük kızımla babası dün çıktı kartopu oynadılar bende evde kıçımın üstüne oturdumyaaaa ben de kar ıstıyorum. bu sene yagmayacak rıze ye galıba:) her sabah bı umut bakıyom dısarı yokkk
hangi şurup canım
dr bize babuline verdi ama piyasada kalmamış dedi eczacılar giittim dr a sordum babuline daha etkili ama yoksa başka bi şurup yazdı onu al dedi daha almadım
maşallah canım...sadece anne sütü mü alıyor? kaç saat aralıkla kaç dk besliyorsun canım
evt canm anne sütü ile besleniyor 1,5 yada 2 saatte bir emiyor
burda zaten kar vardı üzerine yağıyor dünden beri büyük kızımla babası dün çıktı kartopu oynadılar bende evde kıçımın üstüne oturdum
melisciğim bizde iyiyiz çok şükür kıızm şu an gaz çıkarmakla meşgülbüyük insan gibi ses çıkartıyor yahu rezil edecek bizi herkesin kucağında yapıyor mutlaka aaa elime yaptı diyorlar
bızımkıde ya emerken yada kucakta cıkarıyor bıde bı pıs kokuyorku heheh
benim kızımda öyle uzun uzun emmez 5 dakika anca emer doğduğundan beri böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?