bu ara evde durmuyo cnm sabah gidiyo gece geliyo ya da sehir dışına cıkıyo huzurluyuz ama yarın evde sanırım anneme mi kaçsam diyorum
sen teksin galiba benim kayınvalide var bide eşim çalışıyo bişeyler yapmam lazım
sürekli evde olunca doğru ama çalışmaya başlayıncaolmuyo dağınık saçla dolaşmak
saol cnm bugün keyifliyim ama sebebini bilmiyom.benim sıpa da oyuna cevirdi hee ben yatırıyom o dönüyo :)) bez degişiyoz güya :)))ay koptum ya. Allah da senı guldursun. benımde bıyıkları yoldum da kocam kaanı bakarken. kaş alamıyom ben. kuafor ayagıma gelse anca:)
saol cnm bugün keyifliyim ama sebebini bilmiyom.benim sıpa da oyuna cevirdi hee ben yatırıyom o dönüyo :)) bez degişiyoz güya :)))
kaynanan yapsa ya o zaman kız?ya da o cocuga bakıyosa senin yapmaya ve yemeye fırsatın olur benim ikisine de fırsatım olmuyosen teksin galiba benim kayınvalide var bide eşim çalışıyo bişeyler yapmam lazım
sen teksin galiba benim kayınvalide var bide eşim çalışıyo bişeyler yapmam lazım
saol baluuuumummmAllah arttırsın keyfınızı canım...
ben sacımı aksamdan düzlüyorum sabaha hazır oluo
ona da fırsat buluyon yane:) kız senı tebrık edıyom yogun ınsan
valla o kadar da salammam kendimi babası yada ablası baksın bi zahmet zaten aksamları genelde uyuyo oluo....aksamdan herşeyımı hazırlıom ben kıyafetımıde dolabın karsısına dıkılıp ne gıyeyımö dıe vakıt kaybedemem zamn bu aralar altın bana
ama mezime calışıyo mecburen ugrasıyodur ben pijamalarla geziniyom evde sacımı düzlesem nolcek ya :))
ama mezime calışıyo mecburen ugrasıyodur ben pijamalarla geziniyom evde sacımı düzlesem nolcek ya :))
aynen ya oyun yok:)
ben de pısıremem kocam gelıp yapsın zaten cocuk huysuzlandı ugrasamam
vakit bulamıyorum bi de kime giyiniyim yaaöle deme kısss bırakmayın kendınızı her zamnda paspal olunmaz arada giyinin yahuuuu
öle deme kısss bırakmayın kendınızı her zamnda paspal olunmaz arada giyinin yahuuuu
vakit bulamıyorum bi de kime giyiniyim yaa(onu haketcek adam yok ki
ben aradan suslenıyom ya. dun evde makyajlı gezdım:) gıyındım guzel kocam gelmeden:))))))) ama yemek yedı ve sınemaya gıttı
ne yapıcaz peki nettede birşey yazmıyor
aman öle işte nie iki ayagımı bi pabuca sokup süsleniyim ki,önce insan gibi davransın sonra kadın oldugumu hatırlarım zatenoyy oyy kıyamam sende mi dertlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?