pekii sen evdemi kaldınn
napıcam baska:))))))))
ay aman dizisinden gına geldi yıllardır bi de filmlerine gidiyolaroglumu bırakacak bı Allahın kulu yok. zaten kurtlar vadısı fılıstıne gıttı enıstesı fılan ıstememmm.
oglumu bırakacak bı Allahın kulu yok. zaten kurtlar vadısı fılıstıne gıttı enıstesı fılan ıstememmm.
senın kayınvalıde uzaktı demii kaanı ona bırakırdın hava almıs olurdun sende
eşinide göndermeseydın o zamnnn cocuk onun değil mi oda baksın
ay aman dizisinden gına geldi yıllardır bi de filmlerine gidiyolarPP
benimki yakında ama ben bırakmam birincisi cok cahil,cocugu cuval gibi tutuyo ve aglamasındie abuk subuk bişi verir ya da yapar güvenmiyorum,ikincisi de benimki bensiz uyumuyo bile baskasında hiç durmaz baskasının kucagına bile gitmiyosenın kayınvalıde uzaktı demii kaanı ona bırakırdın hava almıs olurdun sende
eşinide göndermeseydın o zamnnn cocuk onun değil mi oda baksın
aman kurtlar vadısı deme daha 1 bölüm bile izlemiş değilim sinir oluom o diziye
kaynanam geziyo zaten elide pek yavaş çı biedim bunaldı oda hep içerdekaynanan yapsa ya o zaman kız?ya da o cocuga bakıyosa senin yapmaya ve yemeye fırsatın olur benim ikisine de fırsatım olmuyo
bende azende kuaföre gidiyomben sacımı aksamdan düzlüyorum sabaha hazır oluo
evet canım oyle sen al maşa duzlestırıcı ne varsa:)
benimki yakında ama ben bırakmam birincisi cok cahil,cocugu cuval gibi tutuyo ve aglamasındie abuk subuk bişi verir ya da yapar güvenmiyorum,ikincisi de benimki bensiz uyumuyo bile baskasında hiç durmaz baskasının kucagına bile gitmiyo
kaynanam geziyo zaten elide pek yavaş çı biedim bunaldı oda hep içerde
bende azende kuaföre gidiyom
düzleştirici var bide maşa alayım dedim
hmmmmmmmm...
benımkıde aıle dısından bırılerını görunce ağlıo öcüüü geldı sanki birinede gitse ağlıo sadece kanı çeken kişileri görünce gülüooo
bu yaşta adam seçio sıpa
canım merakımı hoş gör koçiş ne iş yapıyo çok mu yorgun oluyo merak ettim vallabenimki yakında ama ben bırakmam birincisi cok cahil,cocugu cuval gibi tutuyo ve aglamasındie abuk subuk bişi verir ya da yapar güvenmiyorum,ikincisi de benimki bensiz uyumuyo bile baskasında hiç durmaz baskasının kucagına bile gitmiyo
al al braun ıyıdır her zaman.
benimki zaman zaman babaya bile istemiyo bana cok bagımlıhmmmmmmmm...
benımkıde aıle dısından bırılerını görunce ağlıo öcüüü geldı sanki birinede gitse ağlıo sadece kanı çeken kişileri görünce gülüooo
bu yaşta adam seçio sıpa
medya sektöründe calısıyo cnm bugün fener macında görevli meselacanım merakımı hoş gör koçiş ne iş yapıyo çok mu yorgun oluyo merak ettim valla
evet bende öyle düşünüyomal al braun ıyıdır her zaman.
kızlar yaa piskoljim bozulduuuuuuuuuuuuuuu..
27sinde regl olmam lazımdı olmadım halaaaaaaaaaaaaa.. korunuyorz hiç kaza felanda yaşamadık ama hamile kalınır mı böyle de bilmem kiiiiiiiiiii 3.gün bugunn ay cok korkuyorum.. :18::18::18::18:
hiçbişiy
yapmaz mı menopozlu gibi sıcak basıyo habire atletle geziyom bu havada,sinir yapıyo..ben de olmadım ve hamile falan kalsak anlayamam korkusu var bende hep :SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?