allah kolay getirsin canım sıkma canını iyi geceler
ay ne güzel benimkide giyinme kısmını sevmio ama çıkıp gezerken bakına bakına bi hal oluo
benim kız soyunmayı pek seviyo ama üst giyinmeyi sevmiyo hele altını aç bayılıyo
zorlama kız gece alsın sadece şişte ne güzel.
valla oglumu bıraktırana kadar baya ugraşmıştım ama dışarda kolaylık oluyo agladıgında falan oyüzden emsin istiyorum ben ama bakalım nezamana kadar emecek neyse bende çıktım herkese iyi geceler
aynen yaa bende allaha havale ediom kötü bişe demiyim.
iyi geceler hanımlar,bende kaçar....
ufak su şişelerine sıcak su koyduydum kaynatmadım halbuki kızın üstüde kalındı. pusete kenarlara koydum suyu bacanı kızartmış. geldik eve hiçte ağlamıo belli yakmamış ama ben korktum bastırıoz fln hiç ağlamıo. şimdi geçti tahriş olmuş galiba sadece. bu korku bana baya yeterbundan sona battaniyenin üstüne koyarım
ıyı geceler kızlar evımı tasımaya basladım yorgunluktan oluyorum allahım ne zor cocukla kıs gunu tasınmak rahat uyusun dıye bı guzel yıkadım kızı besledım yatırdım ben de yıkandım nası uyku coktu sızı de zıyaret etmeden yatamadım herkes ıyıdır ınsallah
ayy bende ev taşıyorum oğlumu göremiyorum doğru dürüst uykuda oluo hep evi toplamaya gıdıyorum oğlum kayınvalıdede kalıo
yatk odaları ve mutfak bıttı buugunde işten gıdınce salonu halledeceğim çrs. gunude tasınacagım
kolay gelsin canım geçmişe baktım bende sen işte degilmisin şu an
ben burdayım
evet işteyım şu an akşamları topluyorum bende[/QUOT çok zor durumun allah yardım ettsin benim kendi evim bazen keşke kiracı olsam diyorum kızıyolar görürsün o zaman diye bana kayınvalide verdi 11 yıldır oturuyom ama küçük işte tek güzel yanı kocaman bahçesi var kötü yanı ikinci katta görümce var eger geçmişe baktı isen gürültü sorunu var biraz
evet işteyım şu an akşamları topluyorum bende[/QUOT çok zor durumun allah yardım ettsin benim kendi evim bazen keşke kiracı olsam diyorum kızıyolar görürsün o zaman diye bana kayınvalide verdi 11 yıldır oturuyom ama küçük işte tek güzel yanı kocaman bahçesi var kötü yanı ikinci katta görümce var eger geçmişe baktı isen gürültü sorunu var biraz
HMMM İŞTE OLDUGUM İÇİN ÇOĞU ZAMN GECMISE BAKAMIYORUM BU GÖRÜMCE SORUNU HERKESTE VAR SANIRIM Bİ BENDE YOK
HMMM İŞTE OLDUGUM İÇİN ÇOĞU ZAMN GECMISE BAKAMIYORUM BU GÖRÜMCE SORUNU HERKESTE VAR SANIRIM Bİ BENDE YOK
benim görümce allahtan yurt dışında. çok sorunlu biri. doğumumda burdaydı yapmadığını bırakmadı. allah yardımcısı olsun görümcesi olanlara:84:
benim görümce allahtan yurt dışında. çok sorunlu biri. doğumumda burdaydı yapmadığını bırakmadı. allah yardımcısı olsun görümcesi olanlara:84:
VALLA KIZLAR 1 TANE GÖRÜMCEM VAR TAM Bİ MELEK ABARTMIYORUM YANİ
VALLA KIZLAR 1 TANE GÖRÜMCEM VAR TAM Bİ MELEK ABARTMIYORUM YANİ
kızım bizde iyiyiz ben iyiy olunca ama bir laf deyince gör bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?