2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

günaydın kızlar..

nasılsınız? ben berbat bi haftasonu gecirdim, sürekli ağlıyorum tutamıyorum kendimi, canım cok sıkkın
gecen hafta annem rahatsızlanmıştı, yurtdışındalardı apar topar tr'ye geldiler, ona çok üzüldüm..
sonra zeynebim gündüzleri pek uyumuyo emmiyo sürekli kucak ve oyun istiyo çok yoruyo beni. kollarım bacaklarım agrıdı artık.. eşiminde işleri çok yoğun haftasonu bile sabahtan akşam 10a kadar eve gelemedi, en çok ihtiyacımız olan zamanda doğal olarak pek ilgilenemiyo bizle, ona iyi gözükmeye çalışıyorum ama, o gittikten sonra başlıyorum ağlamaya
yemek düzenimiz falanda kalmadı dün gece 11:30du akşam yemegini yerken, zeynepte az emince sütüm cok azaldı.. çok üzülüyorum ya böyle böyle nasıl kilo alcak bilmiyorum, normaldede cok emmezdi ama haftasonu temelli abarttı 3-4 saatte bir zorla ancak 5 dk emdi. neler yapmadım emsin diye, sağdım biberonla verdim ama almadı.. çok sükür keyfi yerinde ben emmiyo diye üzülüyorum o gülücükler atıyo ama böyle gitmez hic iştahı yok
çok sıkıldım bu evdende, daraldım artık ya, napacagımı şaşırdım.. regl'de olmadım zaten, 4-5 gün gecikti, çok korkuyorum hamileyimdir diye.. ihtimal vermiyorum aslında ama niye geciktiki anlamadım bu depresyondan cıkmam lazım ama nasıl bilmiyorum, tıkıldık kaldık şu küf kokulu eve
eskiden canım sıkılınca buraya takılırdım geçerdi, artık kk'ya giremiyorum bile

merhaba yarican hepimizin hayatında gün geliyor sıkıntılar peşpeşe geliyor. üzme tatlı canını demek çok kolay ama olmuyor seni çok iyi anlıyorum. emin ol zeynep doyacağı kadar emiyordur. sütün her seferinde az da emse onu besleyecek kadar oluyordur. eşlere gelince bizler onlar üzülmesin diye hep iyi görünmek onların dertlerine derman olmak istiyoruz kendimizi unutuyoruz. aynı ilgiyi onlardan göremiyoruz. çünkü onlar bizim kadar ince düşünceli değiller. biz kadınlar aslında çok güçlüyüz eminim sende kısa süre içinde kendini toplayacaksın güçlü ol.

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr...
Ben gece regl oldum sonundaaa cok mutluyum.. hamileyim diye cok korkmuştum ve bu fikre kendimi alıştırmıştım vallahiiiiiiii...

inşallah canım, saol..

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr...
Ben gece regl oldum sonundaaa cok mutluyum.. hamileyim diye cok korkmuştum ve bu fikre kendimi alıştırmıştım vallahiiiiiiii...

hadi gözünaydın, darısı başıma canım.. ilk adetinmi bu? ben 3.yü bekliyorum ama kac gün oldu hala olmadım.. çok korkuyorum :18: gecen yıl son adet tarihim 29 aralıktı, şimdide aynı.. eğer hamileysem aralarında tam 1 yaş oluyo aman Allahım nolur regl olıyım, bide 2011 ekim annesi olmıyım

cnm mama veriyomusun regl oluyosan sütün azalmış demektir, üzülme senin üzülmen sütünü daha da azaltır

slm kızlar herkeze hayırlı günler... yarican benim oglanda son 1 haftadır az emmeye başladı alıyor bırakıyor bende ugrasıyorum ınatla vermeye ..azcık emıyor yetiyormu bilmiyorum artık acıksa aglar oyun oynuyor keyfi yerinde o almadıkca sinir basıyor beni almıyosa ne yapım artık kendimizi yıpratıyoruz valla dün eşimle beraber ev işlerini yaptık hıc oturmadık bugun dıyo..dedim ben hergün böyle.yemek.çamasır .ütü .oğlanla ılgılen derken kendıne vakıt ayıramıyorum dun sabah 8 de kalktım aksam 8 de oturdum 10da yattım bu sefer gece oglan hıc durmadı 2 de 4 te 5 bucuk 6 ucuk 7 bucuk kalktıı..dün banyo yaptırmıştım gündüz cok uyudu gece acısını benden cıkardı agırlastıkları ıcın benımde kollarım ayaklarım agrıyor gazını her seferınde cıkarmam gerekıyor gakk diyene kadar kollarım kopuyor cok kıloluda degıl kendini çok salıyor artık el ayaklarım uyuşmaya başladı benim karıncalanıyor

Yok canım olursun merak etme bende senin gibi düşünüyordum dün ama oldum. Hele ki korunuyorsanuz hiç tereddüte düşme olursun mutlaka. benim de 3.ydü işte oldummm cok sukur. hadi darısı basına inşallah :)

Son düzenleme:
Yarican canım, 3 gün gecti de benimkisi ondan hamilemiyim,korunduğumuz halde diye korkmuştummmmm.. ama 30'da oldum işte cok sukur..
feyza canım hadi seninde gözün aydın aman bundan sonrasına cookk dikkat etmeliyiz...

cnm mama veriyomusun regl oluyosan sütün azalmış demektir, üzülme senin üzülmen sütünü daha da azaltır

bana diyosan canım, ben mama vermiyorum.. emse emecek kadar sütüm var zaten cok sükür, ama emmedikce azalıyo.. biter diye korkuyorum.. ilk aylarda 2-3 kez süt sıtması gecirdim hatta az emdiğinden hanımefendi emmek istediği kadar emiyo gerisini asla almıyo, agzını acıp sütü damlatıyorum biraz onu bile püskürtüyo

benimki gündüz pek uyumadıgı icin gece uyuyo cok sükür.. hic bi iş yapamıyorum, aksam yemegini bile eşim geldikten sonra ancak..
dün biraz anakucagına koyup mutfaga aldım, kettelda su kaynayınca korkuyo, bulasık makinasından, blenderın sesinden korkuyo.. kendi kendine konusurken susuyo bi dönüp bakıyorum dudakları büzmüş ha agladı ha aglıcak :)

kızlar ben daha regl olmadın 52. günde hafif renklenme oldu o kadar ama bende olmamama rağmen hiç sıkıntı yok hissetmiyorum birşey sizce normal mi. ne şişlik ne ateş basması yok

benimki gündüz pek uyumadıgı icin gece uyuyo cok sükür.. hic bi iş yapamıyorum, aksam yemegini bile eşim geldikten sonra ancak..
dün biraz anakucagına koyup mutfaga aldım, kettelda su kaynayınca korkuyo, bulasık makinasından, blenderın sesinden korkuyo.. kendi kendine konusurken susuyo bi dönüp bakıyorum dudakları büzmüş ha agladı ha aglıcak :)[/QUOTE]

ayy kıyamam ben ona. o büzüşen dudaklarını yerim. bende çok hapşururum alerjik bir bünyem var benimkide her hapşurmadan sonra büzüyor dudaklarını. ama çok tatlı oluyorlar dudak büzünce

Selam..

40 sonrası hemen regli olmayanlar ancak sütünüz azalırsa regli oluyorsunuz o yüzden çok heves etmeyin kızlar regli gelir ama süt azalır.Bende hiç olmadım ama sütümün azaldığını hissediyorum ve regli olacakmış gibi ağrım var..

Yarican canım, 3 gün gecti de benimkisi ondan hamilemiyim,korunduğumuz halde diye korkmuştummmmm.. ama 30'da oldum işte cok sukur..
feyza canım hadi seninde gözün aydın aman bundan sonrasına cookk dikkat etmeliyiz...

inş ya 4 gözle bekliyorum :) süt korura inanmayıp korunuyoruz ama olurmu olur :26: stresten gecikmiştir belki ya,bende bi olsamda rahatlasam :84:

benim sütüm ilk günden beri az günü zor kurtarıyoruz ve mama takviyesi yapıyoruz. aman daha olmayayım temelli giderse süt yanarım. mama işi zor . süt heran ve ideal ısıda hazır ne güzel

annemler cagırıyor kahvaltıya.. Gittim kızlar.. Görüşürüz..

oh ne güzel, maşallah :) afiyet olsun canım sana..

ayy kıyamam ben ona. o büzüşen dudaklarını yerim. bende çok hapşururum alerjik bir bünyem var benimkide her hapşurmadan sonra büzüyor dudaklarını. ama çok tatlı oluyorlar dudak büzünce

aynen ya, benimkide çok korkak :)

sütün azalmasıylamı alakası varmış? ben ilk adet oldugumda şakır şakır sütüm akıyodu ama :)

kızlar ben bu regl olunca süt azalıra pek inanmıyorumçünkü ben oğlum üç aylıktı oldum bu ay götürdüm 1 kilo almış zaten olmadığım zamanlardada oğlum 1 kilo alıyodu tamam sütüm hep aynı miktarda değil ama bence pek alakalı değil ki kaldıki yengem hemen oldu sütüde çok olurdu tosun gibiydi yeğenlerim süt azalsa bebeklerin doymasıda olmazzaten 3 .aydan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence homonlarla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…