slm güzel anneler,sütü olmayana bol süt,emmek istemeynlere iştah,uykusuz bebelere güzel uykular,ağlayanklara glücükler, yorgun annelere de bol dilenme fırsatı diliyorum
kızlar ben daha regl olmadın 52. günde hafif renklenme oldu o kadar ama bende olmamama rağmen hiç sıkıntı yok hissetmiyorum birşey sizce normal mi. ne şişlik ne ateş basması yok
bende henüz olmadım,olmakta istemiyorum zaten,sıkıntı falanda yapmıyo bende,böyle iyiyim walla,siz niye çok istiyosunuz olmak anlamıyorum bi türlüü..:26:
bende henüz olmadım,olmakta istemiyorum zaten,sıkıntı falanda yapmıyo bende,böyle iyiyim walla,siz niye çok istiyosunuz olmak anlamıyorum bi türlüü..:26:
kızlar ben bu regl olunca süt azalıra pek inanmıyorumçünkü ben oğlum üç aylıktı oldum bu ay götürdüm 1 kilo almış zaten olmadığım zamanlardada oğlum 1 kilo alıyodu tamam sütüm hep aynı miktarda değil ama bence pek alakalı değil ki kaldıki yengem hemen oldu sütüde çok olurdu tosun gibiydi yeğenlerim süt azalsa bebeklerin doymasıda olmazzaten 3 .aydan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence homonlarla ilgili
slm güzel anneler,sütü olmayana bol süt,emmek istemeynlere iştah,uykusuz bebelere güzel uykular,ağlayanklara glücükler, yorgun annelere de bol dilenme fırsatı diliyorum
Ve malesef regli oldum ilk kez ama sevinemedim inşallah sütüm kesilmez zaten azdı..
off ben acıktım ne yicem şimdi ne çok acıkır oldum ben ya bide hazırlamaya üşeniyorum. oğluş uyurken yesem iyi olur sanırım. kızlar gelinde sizede hazırlayayım muhabetle beraber yiyelim
off ben acıktım ne yicem şimdi ne çok acıkır oldum ben ya bide hazırlamaya üşeniyorum. oğluş uyurken yesem iyi olur sanırım. kızlar gelinde sizede hazırlayayım muhabetle beraber yiyelim
ay ya ben de kızım 4 aylık olana kadar ne güzel hiç belirtim lekelenmem falan yoktu. 4 aylık olduk ben regl oldum. ne güzel rahattım ya. bende hiç stres sıkıntı da yoktu.
bu arada sütün azalmasına bağlı mıdır bilemiyorum, belki o dönem azalmıştır biraz, zaten kız az kilo almıştı ama aç kalmıyordu, yoksa huzursuz olurdu sanki. gayet keyifli cadı.
ama biliyosunuz ben kamptayım, süt kampındao kadar beslenmenin ardından sütüm şimdi şakır şakır, taş gibi oluyo memelerim yine, çok rahatsız ediyor gece, benim kızın da bu ara emmesi azaldı sanki yaa, o kadar süt var, nazlanıyor emzireceğim zaman. öf.
sağıp sakladıklarımı da asla almıyor. bi kere 130 ml çözdüm buzluktan, gece o uyurken kendi mememin yanından şırıngayla verdim, ortalığı yırttı yine ya, uykuda nasıl anladıysa. o süt ziyan oldu, çok üzüldüm. zaten sütüm besleyici değil artık. o çözdürdüğüm süt ilk zamanların en besleyici sütüydü, ziyan oldu.
benim yediklerimi yeseniz bana kalırsa sizde de süt coşması olur kızlar ya
canım seni çok iyi anlıyorum şu emme konusunda çünkü bizimde öyle olmuştu 1 hafta hiç emmedi ben işe başlamıştım galiba bana küstü öyle zorki resmen bütün sinirlerim harap oldu bide öyle sinirleniyodumki oğluma herkeste bişey diyo canım umarım geçicidir iyice aç bırak ben öyle tekrar verebildim bide parfüm yada ne bileyim deterjan kokusu çamaşırlarına sinmiş olabilir çok cinsler bu bebekler benim oğlum hala arada tutuyo damarı emmiyo mesela şimdi ağlıyo aç uykusu var ama emmiyo anlamadım sıkma canını çok büyüyünceye kadar ömrümüzde bitecekgünaydın kızlar..
nasılsınız? ben berbat bi haftasonu gecirdim, sürekli ağlıyorum tutamıyorum kendimi, canım cok sıkkın
gecen hafta annem rahatsızlanmıştı, yurtdışındalardı apar topar tr'ye geldiler, ona çok üzüldüm..
sonra zeynebim gündüzleri pek uyumuyo emmiyo sürekli kucak ve oyun istiyo çok yoruyo beni. kollarım bacaklarım agrıdı artık.. eşiminde işleri çok yoğun haftasonu bile sabahtan akşam 10a kadar eve gelemedi, en çok ihtiyacımız olan zamandadoğal olarak pek ilgilenemiyo bizle, ona iyi gözükmeye çalışıyorum ama, o gittikten sonra başlıyorum ağlamaya
yemek düzenimiz falanda kalmadı dün gece 11:30du akşam yemegini yerken, zeynepte az emince sütüm cok azaldı.. çok üzülüyorum ya böyle böyle nasıl kilo alcak bilmiyorum, normaldede cok emmezdi ama haftasonu temelli abarttı 3-4 saatte bir zorla ancak 5 dk emdi. neler yapmadım emsin diye, sağdım biberonla verdim ama almadı.. çok sükür keyfi yerinde ben emmiyo diye üzülüyorum o gülücükler atıyo ama böyle gitmez hic iştahı yok
çok sıkıldım bu evdende, daraldım artık ya, napacagımı şaşırdım.. regl'de olmadım zaten, 4-5 gün gecikti, çok korkuyorum hamileyimdir diye.. ihtimal vermiyorum aslında ama niye geciktiki anlamadımbu depresyondan cıkmam lazım ama nasıl bilmiyorum, tıkıldık kaldık şu küf kokulu eve
eskiden canım sıkılınca buraya takılırdım geçerdi, artık kk'ya giremiyorum bile
sütüm şimdilik iyi çok şükür ama azalma olursa inan ilk danışacağım kişilerden birisissin.uzmanlaştın bu konuda artık .bu arada bu bebişler çoookkkk zeki anlıyolar ya hakketen herşeyi.:78:
ay ya ben de kızım 4 aylık olana kadar ne güzel hiç belirtim lekelenmem falan yoktu. 4 aylık olduk ben regl oldum. ne güzel rahattım ya. bende hiç stres sıkıntı da yoktu.
bu arada sütün azalmasına bağlı mıdır bilemiyorum, belki o dönem azalmıştır biraz, zaten kız az kilo almıştı ama aç kalmıyordu, yoksa huzursuz olurdu sanki. gayet keyifli cadı.
ama biliyosunuz ben kamptayım, süt kampındao kadar beslenmenin ardından sütüm şimdi şakır şakır, taş gibi oluyo memelerim yine, çok rahatsız ediyor gece, benim kızın da bu ara emmesi azaldı sanki yaa, o kadar süt var, nazlanıyor emzireceğim zaman. öf.
sağıp sakladıklarımı da asla almıyor. bi kere 130 ml çözdüm buzluktan, gece o uyurken kendi mememin yanından şırıngayla verdim, ortalığı yırttı yine ya, uykuda nasıl anladıysa. o süt ziyan oldu, çok üzüldüm. zaten sütüm besleyici değil artık. o çözdürdüğüm süt ilk zamanların en besleyici sütüydü, ziyan oldu.
kızlar ben bu regl olunca süt azalıra pek inanmıyorumçünkü ben oğlum üç aylıktı oldum bu ay götürdüm 1 kilo almış zaten olmadığım zamanlardada oğlum 1 kilo alıyodu tamam sütüm hep aynı miktarda değil ama bence pek alakalı değil ki kaldıki yengem hemen oldu sütüde çok olurdu tosun gibiydi yeğenlerim süt azalsa bebeklerin doymasıda olmazzaten 3 .aydan sonra kilo alımı yavaşlıyo bence homonlarla ilgili
canım yemeylede alakalı bu süt bide daha çözemediğim bir sebepten ama onu bilmiyorum işte:2:ben pek inanmıyorum regl olunca süt azalıra zaten artık bebişler az kilo alacak düşünsene her ay bir kilo alsalar taşıyamayız zaten şu buzluğa süt koyma fikri bana hiç cazip gelmedi ben sevmem buzluğa konan yiyecekleri oğlum hiç sevmez herhalde hiç te koymadım ama senin kötü olmuş bu sıpalar hep böyle süt olur emmezler olmaz mızıldanırlar amann bide ne uyanıklar anlamazlarmı ağızlarının tadını öyle biliolarki benim oğlum biberondaki süt soğumaya başlayınca bırakıyo emmiyo sen düşün artıkay ya ben de kızım 4 aylık olana kadar ne güzel hiç belirtim lekelenmem falan yoktu. 4 aylık olduk ben regl oldum. ne güzel rahattım ya. bende hiç stres sıkıntı da yoktu.
biberonla vermeyi deneseydin canım bi de, belki alırdı.. bende alışırda memeyi istemez daha diye biberonu korkarak verdim ama almadı, yazık oldu o kadar süte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?