2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm güzel anneler,sütü olmayana bol süt,emmek istemeynlere iştah,uykusuz bebelere güzel uykular,ağlayanklara glücükler, yorgun annelere de bol dilenme fırsatı diliyorum

kızlar ben daha regl olmadın 52. günde hafif renklenme oldu o kadar ama bende olmamama rağmen hiç sıkıntı yok hissetmiyorum birşey sizce normal mi. ne şişlik ne ateş basması yok

bende henüz olmadım,olmakta istemiyorum zaten,sıkıntı falanda yapmıyo bende,böyle iyiyim walla,siz niye çok istiyosunuz olmak anlamıyorum bi türlüü..:26:

off ben acıktım ne yicem şimdi ne çok acıkır oldum ben ya bide hazırlamaya üşeniyorum. oğluş uyurken yesem iyi olur sanırım. kızlar gelinde sizede hazırlayayım muhabetle beraber yiyelim

bencede..

slm güzel anneler,sütü olmayana bol süt,emmek istemeynlere iştah,uykusuz bebelere güzel uykular,ağlayanklara glücükler, yorgun annelere de bol dilenme fırsatı diliyorum

saol canım.. inş Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)

Ve malesef regli oldum ilk kez ama sevinemedim inşallah sütüm kesilmez zaten azdı..

hayırlısı olsun canım üzülme, o kadar dr dinledim hic adet olunca süt azalır diyeni duymadım..

off ben acıktım ne yicem şimdi ne çok acıkır oldum ben ya bide hazırlamaya üşeniyorum. oğluş uyurken yesem iyi olur sanırım. kızlar gelinde sizede hazırlayayım muhabetle beraber yiyelim

afiyet olsun benyaptım kahvaltı.bugün sufle yapacağım.ama çikolata almam lazım marketten.baba tatil,uyuyor
uyansında almaya gitcem.çokkk canım çekti sıcacık

Son düzenleme:
bende henüz olmadım,olmakta istemiyorum zaten,sıkıntı falanda yapmıyo bende,böyle iyiyim walla,siz niye çok istiyosunuz olmak anlamıyorum bi türlüü..:26:

bende istemiyodum ama oldum, böyle derdi daha fazla.. ya hamileysem diyip duruyorum gecikince..

ah ne makbule gecer valla.. benimde hiç iştahım yok, eşimle yiyorum sadece..

ay ya ben de kızım 4 aylık olana kadar ne güzel hiç belirtim lekelenmem falan yoktu. 4 aylık olduk ben regl oldum. ne güzel rahattım ya. bende hiç stres sıkıntı da yoktu.

bu arada sütün azalmasına bağlı mıdır bilemiyorum, belki o dönem azalmıştır biraz, zaten kız az kilo almıştı ama aç kalmıyordu, yoksa huzursuz olurdu sanki. gayet keyifli cadı.

ama biliyosunuz ben kamptayım, süt kampında o kadar beslenmenin ardından sütüm şimdi şakır şakır, taş gibi oluyo memelerim yine, çok rahatsız ediyor gece, benim kızın da bu ara emmesi azaldı sanki yaa, o kadar süt var, nazlanıyor emzireceğim zaman. öf.

sağıp sakladıklarımı da asla almıyor. bi kere 130 ml çözdüm buzluktan, gece o uyurken kendi mememin yanından şırıngayla verdim, ortalığı yırttı yine ya, uykuda nasıl anladıysa. o süt ziyan oldu, çok üzüldüm. zaten sütüm besleyici değil artık. o çözdürdüğüm süt ilk zamanların en besleyici sütüydü, ziyan oldu.

benim yediklerimi yeseniz bana kalırsa sizde de süt coşması olur kızlar ya

sütüm şimdilik iyi çok şükür ama azalma olursa inan ilk danışacağım kişilerden birisissin.uzmanlaştın bu konuda artık .bu arada bu bebişler çoookkkk zeki anlıyolar ya hakketen herşeyi.:78:

canım seni çok iyi anlıyorum şu emme konusunda çünkü bizimde öyle olmuştu 1 hafta hiç emmedi ben işe başlamıştım galiba bana küstü öyle zorki resmen bütün sinirlerim harap oldu bide öyle sinirleniyodumki oğluma herkeste bişey diyo canım umarım geçicidir iyice aç bırak ben öyle tekrar verebildim bide parfüm yada ne bileyim deterjan kokusu çamaşırlarına sinmiş olabilir çok cinsler bu bebekler benim oğlum hala arada tutuyo damarı emmiyo mesela şimdi ağlıyo aç uykusu var ama emmiyo anlamadım sıkma canını çok büyüyünceye kadar ömrümüzde bitecek

sütüm şimdilik iyi çok şükür ama azalma olursa inan ilk danışacağım kişilerden birisissin.uzmanlaştın bu konuda artık .bu arada bu bebişler çoookkkk zeki anlıyolar ya hakketen herşeyi.:78:

vala allah burada öneride bulunanlardan razı olsun :)

nevyaas gel seni de alalım kampa kız, 3. gün farkı görürsün canım

biberonla vermeyi deneseydin canım bi de, belki alırdı.. bende alışırda memeyi istemez daha diye biberonu korkarak verdim ama almadı, yazık oldu o kadar süte

bende 3.yegöreceğim hiç azalma olmadı ilk 2 ay 1500 gr aldı bu ayda 1 kilo aldı,yani bende azalma yok kızlar

canım yemeylede alakalı bu süt bide daha çözemediğim bir sebepten ama onu bilmiyorum işte:2:ben pek inanmıyorum regl olunca süt azalıra zaten artık bebişler az kilo alacak düşünsene her ay bir kilo alsalar taşıyamayız zaten şu buzluğa süt koyma fikri bana hiç cazip gelmedi ben sevmem buzluğa konan yiyecekleri oğlum hiç sevmez herhalde hiç te koymadım ama senin kötü olmuş bu sıpalar hep böyle süt olur emmezler olmaz mızıldanırlar amann bide ne uyanıklar anlamazlarmı ağızlarının tadını öyle biliolarki benim oğlum biberondaki süt soğumaya başlayınca bırakıyo emmiyo sen düşün artık

biberonla vermeyi deneseydin canım bi de, belki alırdı.. bende alışırda memeyi istemez daha diye biberonu korkarak verdim ama almadı, yazık oldu o kadar süte

biberonla da denemiştim canım, almıyo ama zaten asıl sebebi benim sütüm dondurulunca kokuyo sabun gibi, ondan içmiyo bazılarında öyle koku olurmuş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…