bende 3.yegöreceğim hiç azalma olmadı ilk 2 ay 1500 gr aldı bu ayda 1 kilo aldı,yani bende azalma yok kızlar
canım seni çok iyi anlıyorum şu emme konusunda çünkü bizimde öyle olmuştu 1 hafta hiç emmedi ben işe başlamıştım galiba bana küstü öyle zorki resmen bütün sinirlerim harap oldu bide öyle sinirleniyodumki oğluma herkeste bişey diyo canım umarım geçicidir iyice aç bırak ben öyle tekrar verebildim bide parfüm yada ne bileyim deterjan kokusu çamaşırlarına sinmiş olabilir çok cinsler bu bebekler benim oğlum hala arada tutuyo damarı emmiyo mesela şimdi ağlıyo aç uykusu var ama emmiyo anlamadım sıkma canını çok büyüyünceye kadar ömrümüzde bitecek
canım yemeylede alakalı bu süt bide daha çözemediğim bir sebepten ama onu bilmiyorum işte:2:ben pek inanmıyorum regl olunca süt azalıra zaten artık bebişler az kilo alacak düşünsene her ay bir kilo alsalar taşıyamayız zaten şu buzluğa süt koyma fikri bana hiç cazip gelmedi ben sevmem buzluğa konan yiyecekleri oğlum hiç sevmez herhalde hiç te koymadım ama senin kötü olmuş bu sıpalar hep böyle süt olur emmezler olmaz mızıldanırlar amann bide ne uyanıklar anlamazlarmı ağızlarının tadını öyle biliolarki benim oğlum biberondaki süt soğumaya başlayınca bırakıyo emmiyo sen düşün artık
hogeldinnnnnnnnnbız geldıkkkk:):) gunaydınnn:) gecmısı okuycam ama slm verım dedım:):80:
canım yemeylede alakalı bu süt bide daha çözemediğim bir sebepten ama onu bilmiyorum işte:2:ben pek inanmıyorum regl olunca süt azalıra zaten artık bebişler az kilo alacak düşünsene her ay bir kilo alsalar taşıyamayız zaten şu buzluğa süt koyma fikri bana hiç cazip gelmedi ben sevmem buzluğa konan yiyecekleri oğlum hiç sevmez herhalde hiç te koymadım ama senin kötü olmuş bu sıpalar hep böyle süt olur emmezler olmaz mızıldanırlar amann bide ne uyanıklar anlamazlarmı ağızlarının tadını öyle biliolarki benim oğlum biberondaki süt soğumaya başlayınca bırakıyo emmiyo sen düşün artık
5. aydan ıtıbaren 500 gr alacaklarmıs.
canım ne desen haklısın ben oğluma nasıl kızıyodum sanki çocuk anlayacaktahaklısın canım, belkide bizim stresimizden etkileniyolar.. ama elde deil emmeyince bende cok geriliyorum..
evet yani artık 1 1.5 kiloları zor görücez aman sağlıklı olsunlarda5. aydan ıtıbaren 500 gr alacaklarmıs.
bende 3.yegöreceğim hiç azalma olmadı ilk 2 ay 1500 gr aldı bu ayda 1 kilo aldı,yani bende azalma yok kızlar
slm kızlardün oğlumla doya doya oynadık bu sabah ayrılmak çok zor geldi
bız geldıkkkk:):) gunaydınnn:) gecmısı okuycam ama slm verım dedım:):80:
biberonla da denemiştim canım, almıyo ama zaten asıl sebebi benim sütüm dondurulunca kokuyo sabun gibi, ondan içmiyobazılarında öyle koku olurmuş işte
kızlar kızım 5.ayı bitirnce işe başlıyacağım.bebeğe annem bakacak .şimdi şöle bşr durum var danışıyım istedim.benişm iş yerim anneme yakın.evim iişebaya uzak.annem diyorki burada kalın hafta içi öğlende gelip emzirirsin.bende diyorum ki zaten ek gıdalara başlıyacağız ,sütte bırakırıp sağıp,çocuğun düzeni bozulmasın tabi bizimde gelin bizde bakın diyorum.ne yapacağıma karar vermedim.çalışan anneler özelliklesze soruyorum ne yapauyım ?.annem taşlının ca süekli bir telaş olacak özell,kle haftasonları getir götür birürü olacak.şmdiden bir planlama yapmam lazım .
canım ben çalışmaya başladım bence kesinlikle sende gelip baksınlar dediğin gibi süt bırakırsın sonuçta herkes gibi bebeğinde evinde rahat ederkızlar kızım 5.ayı bitirnce işe başlıyacağım.bebeğe annem bakacak .şimdi şöle bşr durum var danışıyım istedim.benişm iş yerim anneme yakın.evim iişebaya uzak.annem diyorki burada kalın hafta içi öğlende gelip emzirirsin.bende diyorum ki zaten ek gıdalara başlıyacağız ,sütte bırakırıp sağıp,çocuğun düzeni bozulmasın tabi bizimde gelin bizde bakın diyorum.ne yapacağıma karar vermedim.çalışan anneler özelliklesze soruyorum ne yapauyım ?.annem taşlının ca süekli bir telaş olacak özell,kle haftasonları getir götür birürü olacak.şmdiden bir planlama yapmam lazım .
hb canımmmmhogeldinnnnnnnnn
oyy ömrüm bu çocuğu besleme derdiyle mi geçecek yoksa
canım ne desen haklısın ben oğluma nasıl kızıyodum sanki çocuk anlayacakta
evet yani artık 1 1.5 kiloları zor görücez aman sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?