2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

haklısın canım, belkide bizim stresimizden etkileniyolar.. ama elde deil emmeyince bende cok geriliyorum..

5. aydan ıtıbaren 500 gr alacaklarmıs.

öyleler ya herşeyin farkındalar gerçekten :)

haklısın canım, belkide bizim stresimizden etkileniyolar.. ama elde deil emmeyince bende cok geriliyorum..
canım ne desen haklısın ben oğluma nasıl kızıyodum sanki çocuk anlayacakta
5. aydan ıtıbaren 500 gr alacaklarmıs.
evet yani artık 1 1.5 kiloları zor görücez aman sağlıklı olsunlarda

bende 3.yegöreceğim hiç azalma olmadı ilk 2 ay 1500 gr aldı bu ayda 1 kilo aldı,yani bende azalma yok kızlar

tü tüüü maşallah canım..
bizde ilk 2 ay çok iyi kilo aldık ayda 1200 falan, ama 3. ayda sadece 500 gr aldı. yarında dr'a gitcez bakalım ne kadar almışız..

slm kızlardün oğlumla doya doya oynadıkbu sabah ayrılmak çok zor geldi

slm canım.. hg..

bız geldıkkkk:):) gunaydınnn:) gecmısı okuycam ama slm verım dedım:):80:

slm canım, sanada hg..

biberonla da denemiştim canım, almıyo ama zaten asıl sebebi benim sütüm dondurulunca kokuyo sabun gibi, ondan içmiyo bazılarında öyle koku olurmuş işte

aa ilk kez duydum, ek gıdaya başlayınca muhallebi yapsan sütünle yermi acaba?

kızlar kızım 5.ayı bitirnce işe başlıyacağım.bebeğe annem bakacak .şimdi şöle bşr durum var danışıyım istedim.benişm iş yerim anneme yakın.evim iişebaya uzak.annem diyorki burada kalın hafta içi öğlende gelip emzirirsin.bende diyorum ki zaten ek gıdalara başlıyacağız ,sütte bırakırıp sağıp,çocuğun düzeni bozulmasın tabi bizimde gelin bizde bakın diyorum.ne yapacağıma karar vermedim.çalışan anneler özelliklesze soruyorum ne yapauyım ?.annem taşlının ca süekli bir telaş olacak özell,kle haftasonları getir götür birürü olacak.şmdiden bir planlama yapmam lazım .

saçlarınız ne alemde kızlar,benimki acyip döklüyo yaklaşık 1 aydır,panikhaldeydim kel kalcam diye ama kime sorsam normal yenisi gelir diyo,çok cansızlaştılar..

pike şu süt kampına benide alsana neler yiyorsun. bende hep süt yapacak şeylere dikkat ediyorum ama az yinede help help!!!

canım evin kira mı

canım ben çalışmaya başladım bence kesinlikle sende gelip baksınlar dediğin gibi süt bırakırsın sonuçta herkes gibi bebeğinde evinde rahat eder

Off yine poğaça yaptım mayalanmasını bekliyorum akşama kadar eşime 3-4 tane kalırsa iyi

Pikeee evet canım kampa ihtiyacım var yediklerini tekrar yazabilirmisin gerçi benim sıpada emmiyor fazla ama en azından diyorum çok olursa emer yada biberonla sağıp veririm..

süt azalınca adet görülür benim değil dr kadir tuğcunun görüşü kızlar, okuyun bi isterseniz, ama en az 4x4 diye bişey yazmış o nedemekse orayı anlamadım işte

herkese bol sütler

hogeldinnnnnnnnn
hb canımmmm

oyy ömrüm bu çocuğu besleme derdiyle mi geçecek yoksa

canım ne desen haklısın ben oğluma nasıl kızıyodum sanki çocuk anlayacakta

evet yani artık 1 1.5 kiloları zor görücez aman sağlıklı olsunlarda

evet saglıklı olsunlar da. zaten fazlası da ıyı degıl kıloların. bunu en ıyı bılen bız kadınlar ama cocuk soz konusu olunca durum degısıyo tabi:)

yarıcan h.b canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…