pike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayımnasıl üzülmüştüm kefir gitti die
kızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm
uykusuzluktan da ölüyo heee
ayol o ne ya ayy bi tuhaf oldum ayy ben pek cahilim valla ben kefir içiyom arada ama oda yoğurt gibi yafılıyo sandım
selam canım :)selamlaaaaarrr
pike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayımnasıl üzülmüştüm kefir gitti die
yapıyor bn sureklıiçmeye calışıyom bozada yapıo ama onu bır turlu ıcemıyom mıdem bı tuaf oluyo :)
hostes ne bılsın kız
canım doyduğundan eminmisinkızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm
uykusuzluktan da ölüyo heee
slm hosgeldın
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm
aslında kefırı kendın yapacaksın
göruntusu karnıbahara benzio
aah canım keşke.. ben yalnızım ya ondan depresyondayım kesin, bi akıldaşım yokki..
ecrin var saolsun, o da hergün geziyoda bana gelmiyo
canım benim ya sıkma canını bahara ne kaldı hem kşke benim ailem yurt dışında olsa gezmeye giderdim kız ne güzel alırsın kızını ailen umarım avrupadadır gider gezersiniz
zaten bi bahar gelsin eve girmicem :) annemler tatile gitmişlerdi canım 3 aylıgına, avrupada ablamın yanına.. bende ordaydım evlenince bu kücücük ilceye geldimbi fırsat bulursak eşimle gitmek istiyorum inş..
kıss ıyıde öle bişey olsa nıe ortada bırakayım poşete koyarım neyse akıl edememiş oda
burun tıkanıklığı varsa o uyutmayabilir..
yok canım açık burnu..zaten bizim öyle bi burun deliklerimizvar ki tren girer içine hehe
ayol o ne ya ayy bi tuhaf oldum ayy ben pek cahilim valla ben kefir içiyom arada ama oda yoğurt gibi yafılıyo sandım
hani et suyuyla yapıyolarmış ya onu diyomevet canım kayseriliym
ama tarif bilmiyorumki burda çarsıda karsısımını satıolar sen sadece sarmısak su eklıosun onun çlçüsünü bilmiom ben
çok ilginç kızzzzzzzzaslında kefırı kendın yapacaksın
göruntusu karnıbahara benzio
pikecim tebrik ediyorum gercekten :) benim hiç iştah yok, eşimle yiyorum sadece, aralarda acıkınca kakaolu ikram atıyorum agzıma canım başkada bişey istemiyo
zaten bi bahar gelsin eve girmicem :) annemler tatile gitmişlerdi canım 3 aylıgına, avrupada ablamın yanına.. bende ordaydım evlenince bu kücücük ilceye geldimbi fırsat bulursak eşimle gitmek istiyorum inş..
canım et suyu ve ilikte katıyolar maraşlılarlavinya et suyuyla olmaz çemen ya ceviz katarsın yada et
doymuyor olabılırmı ?bı derdı yoksa bnm aklıma o geldı bnm kız acsa asla uyumuyoda gecn emzrdım doymamış aglıyo bır turlu drmadı ıkı gogsumu tekrar emzrdım uyudu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?