2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hostes ne bılsın kız

doymuyor olabılırmı ?bı derdı yoksa bnm aklıma o geldı bnm kız acsa asla uyumuyoda gecn emzrdım doymamış aglıyo bır turlu drmadı ıkı gogsumu tekrar emzrdım uyudu ....

selam canım :)

hahah napsın kız ne olduğu belli değil :)

benim annemde vardı bi ara da oradan biliyorum uğraşmak lazım :)

canım doyduğundan eminmisin

pikecim tebrik ediyorum gercekten :) benim hiç iştah yok, eşimle yiyorum sadece, aralarda acıkınca kakaolu ikram atıyorum agzıma canım başkada bişey istemiyo

evet canım kayseriliym
ama tarif bilmiyorumki burda çarsıda karsısımını satıolar sen sadece sarmısak su eklıosun onun çlçüsünü bilmiom ben
hani et suyuyla yapıyolarmış ya onu diyom
aslında kefırı kendın yapacaksın
göruntusu karnıbahara benzio
çok ilginç kızzzzzzzz

git tabi keşke bende gidebilsem hep merak etmişimdir

arkadaşlar yanlış mı anladım..adet gördükten sonra artık süt azalıyor mu...tühhh öyleyse eğer doğru bi süredir oğlum özellikle adetten sonra huysuzlaştı,yoksa doymuyor mu..3 ay 10 günlükken kıyafetleriyle 6,600 geldi..3,900 doğdu..ne dersiniz...

doymuyor olabılırmı ?bı derdı yoksa bnm aklıma o geldı bnm kız acsa asla uyumuyoda gecn emzrdım doymamış aglıyo bır turlu drmadı ıkı gogsumu tekrar emzrdım uyudu ....

oda değil çünkü yeni tartıldı ii gelişimi,sütümde akıyor maşallah offf bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…