2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

valla bende hostes gibiyim hic bilmiyom kefiri :)
ama o hostesin yerinde olsam helede onu kusmak sansam ellemezdim ya, kendi atsın dimi :)

aynen canım ya, benide tüketti 2 gündür.. Allah yardım etsin.. beyaz gürültüyü denedinmi?

Son düzenleme:

3 ay 10 gunluk 6600 ıyı kı. benımkı de 3 ay 15 gunlukken 6400 du.

yok canım açık burnu..zaten bizim öyle bi burun deliklerimizvar ki tren girer içine hehe

kız ben tickerımı dün değiştirmiştim, seninkiyle birebir aynı olmuş çok ilginç :) zevklerimiz aynı herhal :)

canım bi sıkıntısı yoksa düzelir. sıkıntısı olsa hep mızıklanır ağlardı. bu gece uyur herhalde artık

selam kızlar
pikecim maşallah kız sanaaaa ah bende yıyebılsem keske bunlar ıstahım gıttıya canım hıcbırsey ıstemıyor 2 kılo almısım bıze nasıl aldıysam

ayva kompostosu ypıyım bende bugun bari

hehehe yap yap suyunu içmek kolay oluyo :)

bende ayva kompostosu yapayım bari içine narda katıyorum renk veriyor ohhhhhh afiyet olsun..

ay ne beyaz gürültüsü kaldı ne pembe gürültüsü yok yok bugün yada yarın doktor kontrolü var bakam ne diyecek

ozamn diş çıkarıcak ondan huysuz gerıye bu kaldı yada verem asısı oldugu koluna bak acıyor olabılır kabuk baglıckmıs ya

ay evet canım fatma doğru demiş diş evresinde olabilir belki

ekim27 canım ben reglim 5. günündeyim memelerimden akıyor resmen, ama yediklerimi de okumuşsundur ondan asıl ama kesilmez bence, azalmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…