pike bende vardı kefir annem bagırsaklarından rahatsızdı otobusle anneme göturuodum kefiri kullanmadıgın zamn suyun ıcıne bırakacaksın bende pet şişede götürüodum koltugun arkasındakı fileye koymustum tesiste hostes al at sen onu
yanıma cagırdım pet şişe v ardı dıe ben onu kusmuk zannettim attım dedi yuhhhhhhhhh dedim okadar ortalı nasıl kusayımnasıl üzülmüştüm kefir gitti die
kızlarrrr çıldıracam ağlayacam artık ya..b u kız 2 gündür ne gece ne gündüz uyumadı 10 dk uyuyo hemen hoopp uyanıyo..gazımızazaldı bizim oluncada hemen yapıyo gaz sorunu yok yani..eşimle perişan olduk valla o iişe uykusuz gidiyo ben evde perişan off offf..devamlı memede olayım öyle uyuyam diyo yeni adet edindi yaa ne yapacağımmmmmmmmmm
uykusuzluktan da ölüyo heee
arkadaşlar yanlış mı anladım..adet gördükten sonra artık süt azalıyor mu...tühhh öyleyse eğer doğru bi süredir oğlum özellikle adetten sonra huysuzlaştı,yoksa doymuyor mu..3 ay 10 günlükken kıyafetleriyle 6,600 geldi..3,900 doğdu..ne dersiniz...
canım et suyu ve ilikte katıyolar maraşlılar
tunel gıbı mı
yok canım açık burnu..zaten bizim öyle bi burun deliklerimizvar ki tren girer içine hehe
ayyyyyyyyyyyyyy bu ne ya
evet çokgeniş yani ben parmağımı içine sokuyorum sen düşün
oda değil çünkü yeni tartıldı ii gelişimi,sütümde akıyor maşallah offf bilemedim valla
3 ay 10 gunluk 6600 ıyı kı. benımkı de 3 ay 15 gunlukken 6400 du.
selam kızlar
pikecim maşallah kız sanaaaa ah bende yıyebılsem keske bunlar ıstahım gıttıya canım hıcbırsey ıstemıyor 2 kılo almısım bıze nasıl aldıysam
ayva kompostosu ypıyım bende bugun bari
slm kızlar nasılsınız maşallah herkes burda çok kalabalığız
selam kızlar
pikecim maşallah kız sanaaaa ah bende yıyebılsem keske bunlar ıstahım gıttıya canım hıcbırsey ıstemıyor 2 kılo almısım bıze nasıl aldıysam
ayva kompostosu ypıyım bende bugun bari
valla bende hostes gibiyim hic bilmiyom kefiri :)
ama o hostesin yerinde olsam helede onu kusmak sansam ellemezdim ya, kendi atsın dimi :)
aynen canım ya, benide tüketti 2 gündür.. Allah yardım etsin.. beyaz gürültüyü denedinmi?
ozamn diş çıkarıcak ondan huysuz gerıye bu kaldı yada verem asısı oldugu koluna bak acıyor olabılır kabuk baglıckmıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?