2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Doğum günün kutlu olsun canımmmm,kızınla,sevdiklerinle daha nice mutlu,güzel,sağlıklı senelere inşallah. yakın olsak pasta yapardım kız sana ehehe mck cnm

ayyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum sağol darkım çok teşekkür ederim. yapmış kadar oldun.

ah kızlar sanki büyümeyecek gibi bunlar :)

ecrineceee bugün senin doğumgünün herhalde kıs, mutlu yıllar nice senelere yavrularınla inşallah :)

birinin daha bugündü sankim di mi?

sağol cnm bitterin doğum günü bbugun bide aynı gün doğmuşuk .

merhaba kızlar sızlere bırsey sorucam bende 24 ekımde dogum yaptım ancak sütüm yeterlı degıl ogluma doymuyo emıyo emıyo bır süre sonra agzına yeterlı derecede süt gelmıyo sanırım basıyo yaygarayı susturamıyoruz aç kalıyo halıyle mama takvıyesı yapıyoruz sızlerde de bu durumu yasayan var mı yada sütünüzün yettıgını nasıl anlıyorsunuz yeterlı derecede emzıremıyorum dıye çok üzülüyorum

hmmm deniyeyim bi kuzum sağol valla inşallah bizde de işe yarar

inş gecer canım..

anaaaaaaaaa ben şimdi yeşil soğan yedim gaz mı yapıyor
balık yapmaz sanmam valla ben herşey yiyorum gaz yapar mı düşünmüyorum yavrumu ben mi gazlı yapıyorum

kuru soganda vardı ama az yemiştim yaa

hahah allah canını almasın onlar senle birmi tanımam etmem. muhabbetimde yok. babamın arkadaşları. babam getirdi yani. akşamda zate biz baktık babamlar muhabbet etti biz ikram peşindedik. çay koy kahve koy.

kabul :) :82:

yok canım, ne hurafesi.. isbatladım ben geciyo

inş gecer canım..

bizim kuzu sürekli gazlı olduğu için ben anlamıyorum geçiyo mu geçmiyo mu :) demek doğru gerçi ben yine de gaz yapacak ne varsa uzak durmaya veya bol kimyonla yemeye çalışıyorum. olduğu kadar artık gazdan kurtuluş yok

ay benim kuşta uyumuyor yaa! yatırıyorum uyanıyor bas bas bagırıyor birde.. cocuk bi sağa sola bakınayım demiyor hep aglıyor..

rica ederim ecrinimmmm demek bitterindi onunda kutlu olsuuun dogum günüsüüüüüüüüü..
Mutlu yıllar bitterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nice mutlu,güzel yıllara tatlııım

ben hep sıvı tüketiyorum corbalara bile kimyon atıyoruuummm,yemek bile yemiyorum gaz olacak diye ama ona ragmen hala karnım guruk guruk ediyo gazman gibiyimm,bebişte öyle aynı benim karnımdaki sesler gibi sesler cıkıyo karnından cok üzülüyorum (

canım benim de durumum aynı. ben ilk 3 hafta inat ettim mama vermicem diye. kızım 80 gram falan almıştı. doktor aç bu çocuk 3 haftadır naptın sen hemen mama takviyesine başla dedi ve her meme emişinden sonra 60 90 cc arası mama ver dedi. biz de öyle yapıyoruz. bakalım bidahaki kontrolde değerlendirecek durumu ama daha yeni yeni kilosu toparlanmaya başladı kızımın

ecrin ve bitter doğum gününüz kutlu olsun kızlar bebişleriniz ve sevdiklerinizle nice mutlu seneler dilerim

yarican canım en son annesindeydi sezeryanla doğum yaptı oda. epeydir görüşemedik bizde,geçen gün mesaj atmış bende konturumu 0lamışım cevaplayamadım arayacaktım eşimden bebişten fırsat bulamadım ayıp oldu kıza aklıma gelmişken şimdi müsaitim bir mesaj atayım.

inş gecer canım..

:))

doğum günün kutlu olsun ecriiiiiinn..
sevdiklerinle beraber niceee yıllara inş

sağol cnm.

rica ederim ecrinimmmm demek bitterindi onunda kutlu olsuuun dogum günüsüüüüüüüüü..
Mutlu yıllar bitterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nice mutlu,güzel yıllara tatlııım

hee kocişinde iyi şeyler bekliodu bakam napçaklar.

bizim de aynen öyle canım yaa oof of napsak olmuyo

kızlar siz geceleri uyandırıyor musunuz bebeklerinizi ben eğer 3 saatte uyanmazsa uyandırıyorum emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…