Doğum günün kutlu olsun canımmmm,kızınla,sevdiklerinle daha nice mutlu,güzel,sağlıklı senelere inşallah. yakın olsak pasta yapardım kız sana ehehe mck cnm
ah kızlar sanki büyümeyecek gibi bunlar :)
ecrineceee bugün senin doğumgünün herhalde kıs, mutlu yıllar nice senelere yavrularınla inşallah :)
birinin daha bugündü sankim di mi?
hmmm deniyeyim bi kuzum sağol valla inşallah bizde de işe yarar
anaaaaaaaaa ben şimdi yeşil soğan yedim gaz mı yapıyor
balık yapmaz sanmam valla ben herşey yiyorum gaz yapar mı düşünmüyorum yavrumu ben mi gazlı yapıyorum
hahahallah canını almasın onlar senle birmi tanımam etmem. muhabbetimde yok. babamın arkadaşları. babam getirdi yani. akşamda zate biz baktık babamlar muhabbet etti biz ikram peşindedik. çay koy kahve koy.
yeşil soğan cok süt yaparmış dün bi komşu söylemişti ama ben yiyemiyorum hiç sevmem. bu arada kadir tuğcu diye bi çocuk doktoru annenin yediği şeylerin yaptığı gazın süte geçmesi imkansızdır diyo. hurafedir o diyo. bilimsel olarak imkansız falan diyo. bilmiyorum ki aslı var mıdır
inş gecer canım..
kuru soganda vardı ama az yemiştim yaa
kabul :) :82:
yok canım, ne hurafesi.. isbatladım ben geciyo
bizim kuzu sürekli gazlı olduğu için ben anlamıyorum geçiyo mu geçmiyo mu :) demek doğru gerçi ben yine de gaz yapacak ne varsa uzak durmaya veya bol kimyonla yemeye çalışıyorum. olduğu kadar artık gazdan kurtuluş yok
merhaba kızlar sızlere bırsey sorucam bende 24 ekımde dogum yaptım ancak sütüm yeterlı degıl ogluma doymuyo emıyo emıyo bır süre sonra agzına yeterlı derecede süt gelmıyo sanırım basıyo yaygarayı susturamıyoruz aç kalıyo halıyle mama takvıyesı yapıyoruz sızlerde de bu durumu yasayan var mı yada sütünüzün yettıgını nasıl anlıyorsunuz yeterlı derecede emzıremıyorum dıye çok üzülüyorum
inş gecer canım..
kuru soganda vardı ama az yemiştim yaa
kabul :) :82:
yok canım, ne hurafesi.. isbatladım ben geciyo
doğum günün kutlu olsun ecriiiiiinn..
sevdiklerinle beraber niceee yıllara inş
rica ederim ecrinimmmm demek bitterindi onunda kutlu olsuuun dogum günüsüüüüüüüüü..
Mutlu yıllar bitterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nice mutlu,güzel yıllara tatlııım
ben hep sıvı tüketiyorum corbalara bile kimyon atıyoruuummm,yemek bile yemiyorum gaz olacak diye ama ona ragmen hala karnım guruk guruk ediyo gazman gibiyimm,bebişte öyle aynı benim karnımdaki sesler gibi sesler cıkıyo karnından cok üzülüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?