canım öyle bir hak var ama işyeri ile anlaşabilirsen, benim müdürüm de ennn fazla 2 ay verir ücretsiz izni, bu da benim hayalim, bi de hiç vermezmişşşş
işimiz çok zor ya, bakalım nasıl yapcaz
ayyy canım ya ben seni okudukça iyice efkarlanıyom, çok kızıyom şu kaynanana heee
e kuzum ben anlamadım hakkın varsa kullandırmama şansları nasıl oluyo? yani anlaşamazsan ne oluyo işten mi atıyolar? of inşallah 2 ay bile olsa verir müdürün o zaman canım yaa ne kadar kötü bizdeki kanunlar, hiç anne ve çocuğun haklarını korumuyor
doğum izni direk senin kullanabileceğin bir hak, müdürün falan karışamıyor.
ama ücretsiz izin için işyeri ile anlaşabilirsen alabilirsin diye yazıyor kanunda mı yönetmelikte mi işte ne naneyse
yani müdürün insiyatifine kalıyorsun ücretsiz izinde
iyi ozaman bende yiyim cok ıstıyo canım bıde lohusa iken ne cekıyosa canınız yıyın kızlar gebe gıbı olurmus ozamn ğöğsünüz şişermiş annem öle diyo hep
bebeklereın basına yastık koyuyomusunz ben yastıksız yatırıyom 2 yasına kadra yastıksız yatırın demişlerdi ma 6 ayı gecınce ince bı yastık koyarım gıbıme gelıyo
kızlar rota vırusu asısı yaptrmayı dusunen var mı
offf cok fenaymış ve çok saçmaymış aynı zamanda. inşallah müdürün insaflı davranır canım yaa, çalışan anne olmak ayrı bi fedakarlık gerektiriyo
yaptırmam herhalde ya
gerek var mı
sık olan bir hastalık değilse boşuna aşı olsun istemem
hiç de duymamıştım önceden rotayı
off ağırlık çöktü walla. şimdi musafir ağırlamuhabbet bul gül sırıt :) bide tanımıom yeni tanışçaz
kızlar kontröle nereye götürüyorsunuz sağlık ocağına mı çocuk doktoruna mı
biz bugün 1 aylık olduk ve sağlık ocağına gittik
aşı olduk
baş boy ve kilo ölçüldü sade o kadar
hastaneye gidenler sizde extra bişeye bakıldı mı
bu kalça testi işitme testi ne zamanmış kim biliyorrrrr?
ve nerde yapılıyor
kimse bişey demedi bize nerden öğreneceğiz?
selam kızlar dün kızım iki kez yeşiledönuk kaka yaptı sabahda 7 de emzırdım gazını cıkarırken midesindeki tüm sütü boşaltdı ya neye uğradığımı sasırdım cok korktum sonra doktoru aradım eğer ateşi çıkarsa getir dedi takip et bi kaçgün dedi çok şükürki ateşi yok kakasıda hardal rengine döndü ayyy çok fenaydı ya tecrübesizlik zor ya
kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormuüst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır
selam kızlar
bu çalışma işi benimde canımı sıkıyor.. benimde iznim ocakta bitiyor. ücretsiz iznde alamam. kaynanam bakacak. yeni doğan bebeğe sütüm gelmiyo diye suya nişasta şeker limon ve zeytinyağı katıp pişirip yediren kaynanam :S
kızlar rota vırusu asısı yaptrmayı dusunen var mı
bu gaz olayı bizi bitiriyo yaa. çok üzülüyorum çıkaramıyoruz da bazen... yazık kıvranıyo kuzum
sabah cok agladı benim kızımda, gögüs ucuma azıcık kimyon sürdüm 5 dk sonra cıkardı gazını uyudu.. sende bi dene istersen canım.
demek öyle ecrin
kız bu laflardan sonra ben sana daha nasıl geliiim
..[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?