2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

e kuzum ben anlamadım hakkın varsa kullandırmama şansları nasıl oluyo? yani anlaşamazsan ne oluyo işten mi atıyolar? of inşallah 2 ay bile olsa verir müdürün o zaman canım yaa ne kadar kötü bizdeki kanunlar, hiç anne ve çocuğun haklarını korumuyor

doğum izni direk senin kullanabileceğin bir hak, müdürün falan karışamıyor.

ama ücretsiz izin için işyeri ile anlaşabilirsen alabilirsin diye yazıyor kanunda mı yönetmelikte mi işte ne naneyse

yani müdürün insiyatifine kalıyorsun ücretsiz izinde

offf cok fenaymış ve çok saçmaymış aynı zamanda. inşallah müdürün insaflı davranır canım yaa, çalışan anne olmak ayrı bi fedakarlık gerektiriyo

bızım doktrumz yastık koyun dedı bende cok ama cok yumusak ve yukseltısı az olan bı duz yastık koydm

yaptırmam herhalde ya
gerek var mı
sık olan bir hastalık değilse boşuna aşı olsun istemem
hiç de duymamıştım önceden rotayı

bızım dktr onerdı damla seklınde.bende bılmıyom kı napsak 2. ay yapılıyormus 2 yada 3 doz agzdan .bı tur ısal asısı

off ağırlık çöktü walla. şimdi musafir ağırla muhabbet bul gül sırıt :) bide tanımıom yeni tanışçaz

demek öyle ecrin
kız bu laflardan sonra ben sana daha nasıl geliiim

biz cocuk dr'una götürüyoruz canım, aşıları içinde saglık ocagına gidiyoruz. ordada hastanedeki kadar olmasada kücük bi muayene oluyo.

yeşil kakada normal canım, herzaman hardal sarısı olmuyo.

kızlar bebişlerin bezinde sızdırma oluyormu üst değiştirmek zor oluyor yaahep çamasır

yüzüstü yatırınca oluyo bazen, taa sırtına cıkıyo kakası :)

ayy Allah yardım etsin valla canım, kücücük bebege bunlar yedirilirmi yaa.
annem bana bile limon yedirmiyo cocuga gecer diye..
bence sen bi sorunu olmasa bile dr'a götür bebegini, kayınvalindenle, önceden dr'lada konuş, onun duyması gereken şeyleri söylesin.. yazık canım yaa..

kızlar kalca cıkıklıgını kücümsemeyin, inş kimsede olmaz.. ama olursada erken tedavi edilmesi cok önemli.. bi arkadasın 2 yaşında kızı var, yürümeyince cocuk dr'a götürmüşler kalca cıkıklıgı var demiş, 2 ameliyat gecirdi cocuk bu yaşta ve belinden aşağısı alçıda 4 aydır. tam oyun oynayacak zamanı cocugun ama aylardır yatıyo
cok üzülüyo annesi zamanında test yaptırmadıkları icin, ben hamileyken daha sıkı sıkı tembihlemişti sakın ihmal etme diye..

kızlar eskıden gobuslerden duz yatamıyorduk sımdıde goguslerden yatılmıyo valla acıyı cok fena

kızlar rota vırusu asısı yaptrmayı dusunen var mı

biz yaptırcaz inş canım. aile hekimine sordum, kalabalık ortamlara girip cıkacaksa özellikle yaptırın dedi. dr kendi cocugunda yaptırmamış ama oğlu 3-4 yaşlarındayken o mikrobu kapmış bi yerden, çok ağır atlattı oğlum dedi..

Son düzenleme:
balık gaz yaparmı kızlar ya, bu sabah kızım hic cekmediği kadar gaz sancısı çekti, yarım saat çıgıra çıgıra ağladı.. anladımki önceden bizim gaz sorunumuz yokmuş. dün akşam hamsi yemiştim ondan olabilirmi acaba?? yanındada salata vardı, azıcık taze soganda yemiş oldum yani.. anlamadımki neden oldu

anaaaaaaaaa ben şimdi yeşil soğan yedim gaz mı yapıyor
balık yapmaz sanmam valla ben herşey yiyorum gaz yapar mı düşünmüyorum yavrumu ben mi gazlı yapıyorum

demek öyle ecrin
kız bu laflardan sonra ben sana daha nasıl geliiim

..[/COLOR]

hahah allah canını almasın onlar senle birmi tanımam etmem. muhabbetimde yok. babamın arkadaşları. babam getirdi yani. akşamda zate biz baktık babamlar muhabbet etti biz ikram peşindedik. çay koy kahve koy.

yeşil soğan cok süt yaparmış dün bi komşu söylemişti ama ben yiyemiyorum hiç sevmem. bu arada kadir tuğcu diye bi çocuk doktoru annenin yediği şeylerin yaptığı gazın süte geçmesi imkansızdır diyo. hurafedir o diyo. bilimsel olarak imkansız falan diyo. bilmiyorum ki aslı var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…