2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slmkızlarbenim kızda uyuyoken bakayım dedim
baylemurcum kilosuna göre degiştir bezi biz 3 -6 kg lık aldık prima şimdilik degiştirmeyiz kilo alsın kızım sonra
dün bizde dr a gittk kilsou 3800 olmuş dogumdan sonra düzgün kilo alamadı kalp atışı kulakları iyimiş ama burnu tıkanıyo bi su verdi damla olarak verilecek neyse herkes ii inş artık bu sayfada toplanıyoruz öylmi
hadi kaçtım ben kolay gelsin hepinizee gidip yemek yiyim

ay hiçte sevmem ne inciri ne de cevizi. ben cok seviorum humana çayını valla cay icer gibi iciyorum. onu içtikten snra bi ateş basıyo üstüme süt iniyo sanki sızlıyolar

ah canım ya çalışmak hakketen zor

hiç sormayın yaa kafayı yicem. dün yine yavrum gaz çıkarmak için ıkınıyo bu dioki yapalım yedirelim iyi gelir :S bende duymamazlıktan geldim. sinir kadın offffffffffffffff :S böylede konuşmak istemiyorum hiç yakıştıramıyorum kendime ama napıım cinlerimi tepeme çıkartıyo. akşama doğru geliyorlar yemeği burda yiyoruz hep beraber. o eve girince oğlumu bitek emzirirken kucağıma alabiliyorum. hep onun kucağında ve üstelik uyurken bile bırakmıyor...

makina ötüyo gel beni cıkart as diye. bebişin camasırları var gidem peteklere sereem de kurusunlar.

iste canım sende söyle, anne kucaga alısır yatıralım felan de. ben diyorum valal geldikleri zaman. yatak odamdan cıkartmıyorum cocugu.

allah yardımcın olsun canım ya zor işin sabır sabrın sonu selamet :96:

selam kızlar

pike 6 aya kadar ücretsiz izin var diye biliyorum özel sektör olması bunu değiştiriyo mu ki?

canım öyle bir hak var ama işyeri ile anlaşabilirsen, benim müdürüm de ennn fazla 2 ay verir ücretsiz izni, bu da benim hayalim, bi de hiç vermezmişşşş

sorma benim kızım 15 günlük iznimiz ocak ayının sonunda bitcek ama ben şimdiden efkarlanıyorum annem bakacak ama yinede uzak kalcak olmak dokunuyo

işimiz çok zor ya, bakalım nasıl yapcaz

ayyy canım ya ben seni okudukça iyice efkarlanıyom, çok kızıyom şu kaynanana heee

valla ben beyaz uzumu zaten cok severım hep yıyorum

iyi ozaman bende yiyim cok ıstıyo canım bıde lohusa iken ne cekıyosa canınız yıyın kızlar gebe gıbı olurmus ozamn ğöğsünüz şişermiş annem öle diyo hep
bebeklereın basına yastık koyuyomusunz ben yastıksız yatırıyom 2 yasına kadra yastıksız yatırın demişlerdi ma 6 ayı gecınce ince bı yastık koyarım gıbıme gelıyo

bende calısıyom ama eşim işlerini ayarlarsa belkı işe gtmıcem kaynanam da bakamz zaten hem yaslı hemde untmuş bakamyı işallah hıc gerek kalmz işe gtmeme 3 ay ücretsiz izin alıcam iznim bitince sonrada işden cıkıcam işleri duzne girerse eşimin düşününce cok üzülüyom daha ufakken bırakıp gitmek üst komsum gıtmışdı sabh 7de cıkıyodu onu görünce bn uzuluyodum cocuguda 4 ay emmıs sadece

fatma2005, artemis_1453, Dark+, fragola, hdilekh+, loveli, pike, stellamaris, yarican
çok kısı var masallah

canım sen biraz sesini çıkarmaya başla olmazsa, ona mı doğurdun canım allah allah

bende benimkini severim ama koydum mesafeyi, sakınmıyorum lafımı alışsın laflarıma

başka türlü kendi bildiklerini okuyolar

vala ben bi de hiçbişey için ellerine vermedim, ne altını açmaya ne gazını çıkarmaya, hepsini kendim yaptım, ondan karışamıyolar da, sadece sevebilirler benim yavrumu

benim kayınvalidem de çevresinden gördüğü gibi kendi bakacak sanıyodu avcunu yaladı, yok öyle yağma, çok bebek bakmak istiyosa bi tane daha doğursaydı, bu benim yavrum ben bakıcam, onlar anca sevebilir, o kadar.

bu düşünceyi sokuyorum kafalarınaaaa hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…