kızlar bol ıncr yıyın acayıp sut yapıyo humana fılan hıkaye.ıncır ıcınede cevız koyun goturun ben bolca yıyom akıyo sutler
selam kızlar
bu çalışma işi benimde canımı sıkıyor.. benimde iznim ocakta bitiyor. ücretsiz iznde alamam. kaynanam bakacak. yeni doğan bebeğe sütüm gelmiyo diye suya nişasta şeker limon ve zeytinyağı katıp pişirip yediren kaynanam :S
nane maydanoz tursu sutu azaltıyormussssssssssss
hiç sormayın yaa kafayı yicem. dün yine yavrum gaz çıkarmak için ıkınıyo bu dioki yapalım yedirelim iyi gelir :S bende duymamazlıktan geldim. sinir kadın offffffffffffffff :S böylede konuşmak istemiyorum hiç yakıştıramıyorum kendime ama napıım cinlerimi tepeme çıkartıyo. akşama doğru geliyorlar yemeği burda yiyoruz hep beraber. o eve girince oğlumu bitek emzirirken kucağıma alabiliyorum. hep onun kucağında ve üstelik uyurken bile bırakmıyor...
bend e showu ızledım :d taze üzümde yapıo dedı doğum yaptıgımdan berı canım hep taze uzüm istiyo gaz yaparmı acaba bılmıyom ya yesemmı ?
kızlar bebegnızı emzırırken dgr gogsunzdende sut akıyormu ınce bı sızı olyomu gogste
selam kızlar
pike 6 aya kadar ücretsiz izin var diye biliyorum özel sektör olması bunu değiştiriyo mu ki?
sorma benim kızım 15 günlük iznimiz ocak ayının sonunda bitcek ama ben şimdiden efkarlanıyorum annem bakacak ama yinede uzak kalcak olmak dokunuyo
selam kızlar
bu çalışma işi benimde canımı sıkıyor.. benimde iznim ocakta bitiyor. ücretsiz iznde alamam. kaynanam bakacak. yeni doğan bebeğe sütüm gelmiyo diye suya nişasta şeker limon ve zeytinyağı katıp pişirip yediren kaynanam :S
valla ben beyaz uzumu zaten cok severım hep yıyorum
hiç sormayın yaa kafayı yicem. dün yine yavrum gaz çıkarmak için ıkınıyo bu dioki yapalım yedirelim iyi gelir :S bende duymamazlıktan geldim. sinir kadın offffffffffffffff :S böylede konuşmak istemiyorum hiç yakıştıramıyorum kendime ama napıım cinlerimi tepeme çıkartıyo. akşama doğru geliyorlar yemeği burda yiyoruz hep beraber. o eve girince oğlumu bitek emzirirken kucağıma alabiliyorum. hep onun kucağında ve üstelik uyurken bile bırakmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?