2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende yemeye başlayayım bari herşeyi artık ama geçen mercimek çorbas yedim çok ağladı. kızlar ben çocuğu ağlatmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum gazlı olmasın diye bakliyat vs. şeyleri de yememem bunlardan bitanesi. çünkü haftada en az 3 gece misafirim oluyor bebeğe geliyorlar daha. çok huzursuzoluyorum misafir yanında ağlayınca. alp odanaa geçsen olmuyor mişsafir yanında ağlatsan olmuyor. artık gına geldi valla. heryer hediye doldu taştı onları giydirebilmem mümkün değil. hergün pasta börek. dün gece 2 de uyudum mutfak toparlarken. eşime diyorum yeter artık diye geleceğim diyene gelme mi diyeyim diyor oda haklı. çocuk uyyunca buzluğa atılablecek şeyleri yapıp atıyorum ki kolaylık olsun diye. offff çok dertliyim çok

asıl işimiz bebekler ayaklanınca valla dün geceki misafirin 1,5 yaşında kızı var ve uysal bi çocuk. muhabbet sırasında kaşla göz arasında git mutfağa sandalyeyi çek mutfak tezgahına çıkmaya çalışmış dengesini kaybetmiş ve düştü. kafası mutfak çekmecelerinin kulplarının keskin yerlerine çarptı ve çöktü resmen içine mosmor oldu. çok korktum. 1 dk gözden ayırmaya gelmiyor çocukları.

mısafır zor oluyor. bana da baya gelıyor mısafır ama mısafırler gelecegı zaman gorumcem sagolsun gelıyo hazırlıyor. hatta kaan cok yaramazken evı bıle temızlıyordu. sımdı de gelıp hazırlıkları o yapıyor.

aaa hadı bakalım. doktor ıyı derse aynı menuye devam. hangısının ıse yaradıgınıda cozemezsın:)

hadi hayırlı haberlerle gelirs,n inş.

hayırlı haberlerle gel canım

bende iyiyim yenı kalktık oglusumla emzırdım bakınıyor şimdi etrafa

günaydııııııııııııııııııın
b iz geldik

ritacığım hayırlı haberlerle gel inş...

ay inşallah gülerek çıkarım doktordan, hayırlısı artık, elimden geleni yaptım ben

gönülçelen canım çok üzüldüm ya, bana da gelen giden oluyor ama haftada 1 falan. bi de ben hiç hazırlık yapmam, gerekirse dışardan alıyoruz çünkü genelde gençler geliyo, arkadaşlarımız yani. ben onda bile yoruluyorum, seni hiç düşünemiyorum o yüzden allah yardımcın olsun canım

evet canım. 2.ay kontrolumuzde 180gr almıştı sadece de sütünü dikkate almayacaksın bu cocuk hiç beslenememiş kiloda alamamış mama verceksin dedi. anca toparladık..

ıyı barı topalasın ac da kalmasın da napalım mamayla buyusun dorukcuk:)

ayyy Allah korusun ya ben boyle seylerden cok korkuyorum. zaten cok panıgımdır napcam bılmem.

balum bende öyle bi görümce istiyoruuuum. benim göümcemde iyidir sağolsun ama uzakta işte işe yaramıyor pikecim bi gün isyan bayrağını çekicem zaten. bu haftaya söyleyen 3 aile varmıiş ve haftaya eşimin teyzesi ve teyzesinin kızı. halasının kızı eşi ve oğlu. eltim kaynım ve oğlu geliyor napıcam bilmiyorum. inş. cıngar çıkarmam

temmuz gıbı tatıle gıtmeyı dusunuyoruz acaba nasıl olucak bebekle 9 aylık olucak

guzel olar guzel gıdın.

Allah razı olsun ıyı gorumcelerden. bana da gelen ve kalan da cok oolur ama hafta da 2 kez fılan yanı.

mercimek bize de feci dokundu:))
hediye mi dedin msafir mi dedin:) bize ne gelen var ne giden:))) kızm 2-3 aylık olunca 3-5 kişi geldi ama aynı hafta geldiler çok zor oldu benim için. ben yalnızım ve kızımla mutfağa girmek çok zor olmuştu...

kusuyordum nerdeyse bune yok boyle bı koku

benim kız çok kokutu baktım sevinerek anaaa sadece gazmış

maşallah maşallah nerdeeeee öyle görümceler

cok sukur ıyıyız. benım oglanı bıraktım sallamayı ve uyuyor kızlar bu bı mucıze olmalııı

maşallah de kız
hergün huy değişitiriyorlar

ya demin kızım uyuyordu bağırdı gittim baktım kafasında kan var çok korktum ya tırnağıda yoktu ama nasıl yaptıysa çizmişe ve kanlanmış bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…