- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
evet canım. 2.ay kontrolumuzde 180gr almıştı sadece de sütünü dikkate almayacaksın bu cocuk hiç beslenememiş kiloda alamamış mama verceksin dedi. anca toparladık..mama mı verıyosun nazar boncugunaaa
slmmmm:80:
nassın gari:)
evet vardı ama yok bıkacgundur.
kusuyordum nerdeyse bune yok boyle bı koku
bende yemeye başlayayım bari herşeyi artık ama geçen mercimek çorbas yedim çok ağladı. kızlar ben çocuğu ağlatmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum gazlı olmasın diye bakliyat vs. şeyleri de yememem bunlardan bitanesi. çünkü haftada en az 3 gece misafirim oluyor bebeğe geliyorlar daha. çok huzursuzoluyorum misafir yanında ağlayınca. alp odanaa geçsen olmuyor mişsafir yanında ağlatsan olmuyor. artık gına geldi valla. heryer hediye doldu taştı onları giydirebilmem mümkün değil. hergün pasta börek. dün gece 2 de uyudum mutfak toparlarken. eşime diyorum yeter artık diye geleceğim diyene gelme mi diyeyim diyor oda haklı. çocuk uyyunca buzluğa atılablecek şeyleri yapıp atıyorum ki kolaylık olsun diye. offff çok dertliyim çok
aaa hadı bakalım. doktor ıyı derse aynı menuye devam. hangısının ıse yaradıgınıda cozemezsın:)
hadi hayırlı haberlerle gelirs,n inş.
hayırlı haberlerle gel canım
bende iyiyim yenı kalktık oglusumla emzırdım bakınıyor şimdi etrafa
günaydııııııııııııııııııın
b iz geldik
ritacığım hayırlı haberlerle gel inş...
evet canım. 2.ay kontrolumuzde 180gr almıştı sadece de sütünü dikkate almayacaksın bu cocuk hiç beslenememiş kiloda alamamış mama verceksin dedi. anca toparladık..
asıl işimiz bebekler ayaklanınca valla dün geceki misafirin 1,5 yaşında kızı var ve uysal bi çocuk. muhabbet sırasında kaşla göz arasında git mutfağa sandalyeyi çek mutfak tezgahına çıkmaya çalışmış dengesini kaybetmiş ve düştü. kafası mutfak çekmecelerinin kulplarının keskin yerlerine çarptı ve çöktü resmen içine mosmor oldu. çok korktum. 1 dk gözden ayırmaya gelmiyor çocukları.
bende diyorum bzen çok pis kokuyor diye. arkadaşlar da sen ek gıdaya başlayınca gör bu koku değil diyorlardaha beterine hazırlıklı ol
yandık desene
cok sukur ıyıyız. benım oglanı bıraktım sallamayı ve uyuyor kızlar bu bı mucıze olmalııı
gozumcemın kızı 2,5 yasında bezlenıyor hala da gecen yaptı temızledım amaniiiiiinnn
temmuz gıbı tatıle gıtmeyı dusunuyoruz acaba nasıl olucak bebekle 9 aylık olucak
balum bende öyle bi görümce istiyoruuuum. benim göümcemde iyidir sağolsun ama uzakta işte işe yaramıyorpikecim bi gün isyan bayrağını çekicem zaten. bu haftaya söyleyen 3 aile varmıiş ve haftaya eşimin teyzesi ve teyzesinin kızı. halasının kızı eşi ve oğlu. eltim kaynım ve oğlu geliyor napıcam bilmiyorum. inş. cıngar çıkarmam
bende yemeye başlayayım bari herşeyi artık ama geçen mercimek çorbas yedim çok ağladı. kızlar ben çocuğu ağlatmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum gazlı olmasın diye bakliyat vs. şeyleri de yememem bunlardan bitanesi. çünkü haftada en az 3 gece misafirim oluyor bebeğe geliyorlar daha. çok huzursuzoluyorum misafir yanında ağlayınca. alp odanaa geçsen olmuyor mişsafir yanında ağlatsan olmuyor. artık gına geldi valla. heryer hediye doldu taştı onları giydirebilmem mümkün değil. hergün pasta börek. dün gece 2 de uyudum mutfak toparlarken. eşime diyorum yeter artık diye geleceğim diyene gelme mi diyeyim diyor oda haklı. çocuk uyyunca buzluğa atılablecek şeyleri yapıp atıyorum ki kolaylık olsun diye. offff çok dertliyim çok
kusuyordum nerdeyse bune yok boyle bı koku
mısafır zor oluyor. bana da baya gelıyor mısafır ama mısafırler gelecegı zaman gorumcem sagolsun gelıyo hazırlıyor. hatta kaan cok yaramazken evı bıle temızlıyordu. sımdı de gelıp hazırlıkları o yapıyor.
cok sukur ıyıyız. benım oglanı bıraktım sallamayı ve uyuyor kızlar bu bı mucıze olmalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?