2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bana doktor dedı kı kendını gaz yapıyor dıye hıcbır yıyecekten gerı cekme. baklıyat turunde gaz yapanlara kımyon sebze turlerınde gaz yapanlara azcık karbonat ekle dedı. bebekte herseyın vıtamınınden almıs olur dedı.

ne varsa yıyommmm

aynen ama bebişte tık yok

ben sadece 1 ay gaz yapan yiyecekler yemedim şimdi ise haftada 1 kuru fasülye ve nohut bile yapıyorum:))) alışsın hepsinin tadına istiyorum... yoğun gazı olduğu 1 ay boyunca yemedim gaz yapan şeyleri artık iyi maşallah sadece kaka yapamıyor dr umuz 7 güne kadar normal dedi ama yine de anne yüreği içim rahat etmiyor işte

ben de ılk 1 ay yemedım gazlı seyler sonra doktorumuz ye dıyınce yemeye basladım.

maşallah benim kız hala uyanmadı, bi süpürge kaldı her işimi hallettim :) 41dk uyumaz dedim nazara geldi heralde :))
sabah da baya emdi, noldu acaba benim kıza ya, 2-3 günün acısınımı cıkarıyo yoksa dr'una şikayet etmiyim diyemi anlamadım

maşallah de kız:) benımkı de uyuyor demın bırakayım sallamayı deım anında aglamaya basladı. sallıyım de uykusunu alsın huysuzluk etmez en azından.

benimkide 46 dk uyumaz dedim dün 2,5 saat uyudu şok oldum ama gece acısını çıkardı 2-3 kez kalktı ve hep mırıldandı

kakadan bahsettık bızımkı felaket yaptı sunu temnızleyımde geleyım

burdan neden bahsedersek ters oluyor söyleyin söyleyinde olsun

benimkide 46 dk uyumaz dedim dün 2,5 saat uyudu şok oldum ama gece acısını çıkardı 2-3 kez kalktı ve hep mırıldandı

burdan neden bahsedersek ters oluyor söyleyin söyleyinde olsun

ayyyy benımkı de uyurmus delıksız 1 saat ayyyyy :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…