sinop-e nın de face sı yok artık nıye kı acep:97:
benm oğluş haftada 1-2 kaka yapsa bütün gün ağlar herhalde. günde 3 kere yaptığı zaman nasıl ıkınıyor anlatamam yüz ifadesi çok komik oluyor. bu ay demire geçersek bazı bebeklerde kabzlığa nede n oluyormuş kara kara düşünüyorum şimdi ben. valla tatlıdan başka pek bişey yiyebildiğim yok gaz yapan şeyler tamamen hayatımdan çıkmış durumda. kızlar bu arada ben çok fena kilo kaybediyorum artık zayıflamak istemiyorum. 56yla hamile kaldım şimdi 53üm. pantlonların içinde 4dönüyorum
ne varsa yıyommmm
benm oğluş haftada 1-2 kaka yapsa bütün gün ağlar herhalde. günde 3 kere yaptığı zaman nasıl ıkınıyor anlatamam yüz ifadesi çok komik oluyor. bu ay demire geçersek bazı bebeklerde kabzlığa nede n oluyormuş kara kara düşünüyorum şimdi ben. valla tatlıdan başka pek bişey yiyebildiğim yok gaz yapan şeyler tamamen hayatımdan çıkmış durumda. kızlar bu arada ben çok fena kilo kaybediyorum artık zayıflamak istemiyorum. 56yla hamile kaldım şimdi 53üm. pantlonların içinde 4dönüyorum
arkadaşlar selammm.... güzelll annelerrrr
aaa vardı onun face ne oldukı
aynen ama bebişte tık yok
ben sadece 1 ay gaz yapan yiyecekler yemedim şimdi ise haftada 1 kuru fasülye ve nohut bile yapıyorum:))) alışsın hepsinin tadına istiyorum... yoğun gazı olduğu 1 ay boyunca yemedim gaz yapan şeyleri artık iyi maşallah sadece kaka yapamıyor dr umuz 7 güne kadar normal dedi ama yine de anne yüreği içim rahat etmiyor işte
bızımkıde 2 3 gunde bır yapıyor kakasını
ben herseyı yıyorum kola bıle ıcıyorum
heheheh.. kahvaltımızı yaptık geldikkk... bana yaramasın, rejim yapacam şu göbekten kurtulmam gerekayollll der gıbısınhosgeldın yedın mı yemegını. yarasınnnn bol yaglı sutlerrrr
maşallah benim kız hala uyanmadı, bi süpürge kaldı her işimi hallettim :) 41dk uyumaz dedim nazara geldi heralde :))
sabah da baya emdi, noldu acaba benim kıza ya, 2-3 günün acısınımı cıkarıyo yoksa dr'una şikayet etmiyim diyemi anlamadım
maşallah benim kız hala uyanmadı, bi süpürge kaldı her işimi hallettim :) 41dk uyumaz dedim nazara geldi heralde :))
sabah da baya emdi, noldu acaba benim kıza ya, 2-3 günün acısınımı cıkarıyo yoksa dr'una şikayet etmiyim diyemi anlamadım
kakadan bahsettık bızımkı felaket yaptı sunu temnızleyımde geleyım
kakadan bahsettık bızımkı felaket yaptı sunu temnızleyımde geleyım
heheheh.. kahvaltımızı yaptık geldikkk... bana yaramasın, rejim yapacam şu göbekten kurtulmam gerek
benimkide 46 dk uyumaz dedim dün 2,5 saat uyudu şok oldum ama gece acısını çıkardı 2-3 kez kalktı ve hep mırıldandı
burdan neden bahsedersek ters oluyorsöyleyin söyleyinde olsun
ne yaptımsa sütüm cogalmadııı.. zaten dorukta hiçç emmek istemiyor artık zorlaoh oh oh:) benımkı hergun yapıyo hemde en az 2 kezzzzz
sutune yarasın dedım zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?