hoşbulduk kızlar. balum haftada 2 kez çarşaf mı değiştiroyorsun aferin kız ben ancak haftada 1 valla. ama yastık kılıflarını haftada 2 kez. yıkamak değiştirmek bişey değil de ütülemek eziyet ama içim rahat etmiyor ütülemeyince annemden kalan bişey galiba. haftaya 3 aile misafirim var hemde 1 hafta kalacaklar napıcam ben o kadar kişiye yemek falan. offff. zaten 2-3 günde bir misafirim oluyor çıldıracağımmmmmmm
h.bulduk canım ya bu sizin çocuklar hiç kendi kendilerine durmuyolarmı ben bazen ağlasada bakmıyorum alışmasın öyle ağlıyo ağlıyo susuyor yoksa başa çıkamam ben öyle
hb canımmmya bazen duruyor duruyor canım okadarda hakkını yemeyeyim çocuğun
kanyat hoşgeldin
ben deeeeeyaz gelsın ıstıyorum artık bunaldım evde oturmaktan
aynı ben:)benımkını de bıraktım cok ama hıc kendı kendıne susmadı:) lavaboya gıdıyom en sonunda nefesı kesılır gıbı oluyor aglamaktan nasıl bırakıyım oylecabuk cabuk cıkıyom lavabodan.
slm kızlar nasılsınız. dün giremedim bugün oğluş uyurken daha buraya koştum oysa 3 makine ütülenecek çamaşır beni bekliyor en zoru da çarşaflar
canlar ben kaçtım eşim öğlenliyin yemeğe geliyorda gelir birazdan öğleden sonra görüşürük by
yarın kont var aslında 8 şubatta olması lazımdı ama doktorumuz eçen ay rota aşısının 2. dozunu 16. haftayı geçirmeyin demişti bizim de yarın 16. hafta bitiyor. bu ay fazla kilo alamadık galiba hem çok emmiyor hemde emerken daha kaka yapıyor günde 5-7 kez.
mümkün değil durmuyor benimki illa yanında biri olcak uyurken bileee(
hb canımmm
ben deeeee
aynı ben:)
hg cicim nasıl oldu senin emme işi ne alemdesinizz?? benim kayınvalide dün yaptı ütüyü sağolsun 3 sepet birikmişti çarsaf çamaşıırrrr:)))))
tmm yemek yerız hem babamların orda:)))))))))
nee birii yemek mi dediiben de gelceemmm:84:
aynen devam cnm ama pes etmiyorum uyurken daha veriyorum ağzına memeyi. daha ne kadar devam edecek bende bilmiyorum ama eskiye nazaran inadı biraz kırıldı gibi.
nee birii yemek mi dediiben de gelceemmm:84:
bence deeee
gel gel hep beraberrr
gel gel hep beraberrr
anlaştık yemek buldun ye dayak buldun kaç demişler:))))
slm ıyıyız sen?ben kıyafetlerı zor utuluyom artık carsaflara bakamam hafta da 2 kez yatak degısıyom onları utulemeye vakıt mı var
yarın kont var aslında 8 şubatta olması lazımdı ama doktorumuz eçen ay rota aşısının 2. dozunu 16. haftayı geçirmeyin demişti bizim de yarın 16. hafta bitiyor. bu ay fazla kilo alamadık galiba hem çok emmiyor hemde emerken daha kaka yapıyor günde 5-7 kez.
bende çarşafları haftada 2 kez değiştiriyordum eskiden ama şimdi haftada 1 anca değiştirebiliyorum. ama yastık kılıflarını daha sık. ütü mü dediniz:) biri de bana gelsin yapsın:))) artık vaktim ommuyor sadece bebeğimn çamaşırlarına vaktim var minik minik:))
inş almıştır canım
ya bunun bi formülü varda ben mi blmiyorum nasıl kaka yaptırıyorsunuz kızlar ne yiyip ne çiyorsunuz bende yapayım:)))benim kız sadece 1. ay 2-3 saatte bir yapardı artık haftada 1 yada 2
bende çarşafları haftada 2 kez değiştiriyordum eskiden ama şimdi haftada 1 anca değiştirebiliyorum. ama yastık kılıflarını daha sık. ütü mü dediniz:) biri de bana gelsin yapsın:))) artık vaktim ommuyor sadece bebeğimn çamaşırlarına vaktim var minik minik:))
inş almıştır canım
ya bunun bi formülü varda ben mi blmiyorum nasıl kaka yaptırıyorsunuz kızlar ne yiyip ne çiyorsunuz bende yapayım:)))benim kız sadece 1. ay 2-3 saatte bir yapardı artık haftada 1 yada 2
esra kızzzz fragola artık gırmıyo mu buraya hıc gormıyım ben onu:) face de goruyom tabı de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?