2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben de utuluyordum ama sımdı ıstesem de yapamam. ben hafta da 2 kez komple degısırım yatakları. huy ıste.

h.bulduk canım ya bu sizin çocuklar hiç kendi kendilerine durmuyolarmı ben bazen ağlasada bakmıyorum alışmasın öyle ağlıyo ağlıyo susuyor yoksa başa çıkamam ben öyle

mümkün değil durmuyor benimki illa yanında biri olcak uyurken bileee(

ya bazen duruyor duruyor canım okadarda hakkını yemeyeyim çocuğun

kanyat hoşgeldin
hb canımmm
yaz gelsın ıstıyorum artık bunaldım evde oturmaktan
ben deeeee
benımkını de bıraktım cok ama hıc kendı kendıne susmadı:) lavaboya gıdıyom en sonunda nefesı kesılır gıbı oluyor aglamaktan nasıl bırakıyım oyle cabuk cabuk cıkıyom lavabodan.
aynı ben:)

slm kızlar nasılsınız. dün giremedim bugün oğluş uyurken daha buraya koştum oysa 3 makine ütülenecek çamaşır beni bekliyor en zoru da çarşaflar

hg cicim nasıl oldu senin emme işi ne alemdesinizz?? benim kayınvalide dün yaptı ütüyü sağolsun 3 sepet birikmişti çarsaf çamaşıırrrr:)))))

canlar ben kaçtım eşim öğlenliyin yemeğe geliyorda gelir birazdan öğleden sonra görüşürük by

tmm cnm. keske benım kocacıgım da gelse oglende

bakalım doktor ne dıcek. belkı de almıstır kılo

aynen devam cnm ama pes etmiyorum uyurken daha veriyorum ağzına memeyi. daha ne kadar devam edecek bende bilmiyorum ama eskiye nazaran inadı biraz kırıldı gibi.

slm ıyıyız sen?ben kıyafetlerı zor utuluyom artık carsaflara bakamam hafta da 2 kez yatak degısıyom onları utulemeye vakıt mı var

bende çarşafları haftada 2 kez değiştiriyordum eskiden ama şimdi haftada 1 anca değiştirebiliyorum. ama yastık kılıflarını daha sık. ütü mü dediniz:) biri de bana gelsin yapsın:))) artık vaktim ommuyor sadece bebeğimn çamaşırlarına vaktim var minik minik:))

inş almıştır canım
ya bunun bi formülü varda ben mi blmiyorum nasıl kaka yaptırıyorsunuz kızlar ne yiyip ne çiyorsunuz bende yapayım:)))benim kız sadece 1. ay 2-3 saatte bir yapardı artık haftada 1 yada 2

ne varsa yıyommmm

esra kızzzz fragola artık gırmıyo mu buraya hıc gormıyım ben onu:) face de goruyom tabı de:)

benm oğluş haftada 1-2 kaka yapsa bütün gün ağlar herhalde. günde 3 kere yaptığı zaman nasıl ıkınıyor anlatamam yüz ifadesi çok komik oluyor. bu ay demire geçersek bazı bebeklerde kabzlığa nede n oluyormuş kara kara düşünüyorum şimdi ben. valla tatlıdan başka pek bişey yiyebildiğim yok gaz yapan şeyler tamamen hayatımdan çıkmış durumda. kızlar bu arada ben çok fena kilo kaybediyorum artık zayıflamak istemiyorum. 56yla hamile kaldım şimdi 53üm. pantlonların içinde 4dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…