2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gıcıklarsa samsundakılerı sallaaaa:) ordakı sorun:):)

tugba benımkı de yapıyor onu ya kafası yuzu kanlanıyor azcık. tırnagı kısa da olsa.

ordan bıle yetıyorlar
eşimden harclık telefon ıstıyolar olaya bakyaa kednılerı oglum oldu bı cop gondermedıler

hedıye fılan bos ısler. yegen sevılmez mı yaaaa

bende sasırıyom yaa gecen kaynana bana ne dese begenırsın toruna doymus ılk torununu anlatıyor bana o daha farklı olurmus cokda tın dedım ıcımden buyuyunce zaten gıtmıcek oglum onlara şimdi bıle aglıyor onlsrı gorunce

ordan bıle yetıyorlar
eşimden harclık telefon ıstıyolar olaya bakyaa kednılerı oglum oldu bı cop gondermedıler

benim eşim isteseler de hayatta söylemez bana. kayınpeder evleniyor bu seneki kira gelirimizin tamamını istemiş eşim de vermiş aynısını eltimlerden de onlar da vermiş. benim haberim 1 hafta sonra oldu. sütüm gimesin diye söylememiş miş. evleneceğini duyunca çok ağlamıştım sütüm gitmişti. herkesin başnda var bişeyler

benımde soylemıyor cep telındekı msjlarda gordum dedım bı lıra dahı gonderırsen haram zıkkım olsun

bende bıtek hala olucam cıldırırım herhalde yıgenım ıcın ne bıcım ınsanlar anlamıyorum

aynen ya benhem hhala oldum hem teyze çıldırıyorum onları görmesem .. hepsini ayrı ayrı çooook seviyorum onlarda beni

Bende bu yiğenlerini sevmeyenleri anlamıyorum bizimkininde ilk ve tek yiğeni 2 kez gördü doğduğunda ve mevlüdünde kendi ablam ve kardeşim herhafta görmeden yapamıyorki bizde 2. yiğen.

Takısını taktı, kıyafet falanda çok aldı ama doğduktan sonra çok ilgisiz kaldı aman herkes bi alem.

aaa oyle mı dıyor. benım kaynanam delı olacak benım oglan ıcın. gercı gı gorumcemın kızı var bı de bu ama ısterse 10 tane olsun hepsı ayrı.

bende bıtek hala olucam cıldırırım herhalde yıgenım ıcın ne bıcım ınsanlar anlamıyorum

ben de tek halayım:):):)

aaa kayınpederın mı evlenıyor. zor olsa gerek. yenı kaynanaya alısmanız zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…