- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
mercimek bize de feci dokundu:))
hediye mi dedin msafir mi dedin:) bize ne gelen var ne giden:))) kızm 2-3 aylık olunca 3-5 kişi geldi ama aynı hafta geldiler çok zor oldu benim için. ben yalnızım ve kızımla mutfağa girmek çok zor olmuştu...
ah cnm bende yanlızım. eşimin mesasi 5 te bitiyor sözde ama işten çıkması 7yi buluyor. bazen çok bunaldığımı hissediyorum allahtan oğluşum çok zor bi çocuk değil.
bende 3 tane gorumcek var ucude bırbırınden gıcık
ıkısı samsunda bırı burda
gıcıklarsa samsundakılerı sallaaaa:) ordakı sorun:):)
tugba benımkı de yapıyor onu ya kafası yuzu kanlanıyor azcık. tırnagı kısa da olsa.
eti burçakla sıcak cıkolata ıcıyom bandırarak hehehe süper oluyormusyaaa
ordan bıle yetıyorlar
eşimden harclık telefon ıstıyolar olaya bakyaa kednılerı oglum oldu bı cop gondermedıler
ooo benım gorumcem ceyrek taktı ve dogdugundan berı nerdeyse hıc bos gelmedı. bı kıyafetler alıyo kı:)))
burdkı altın taktı sadece gormeye bıle gelmıyor
hedıye fılan bos ısler. yegen sevılmez mı yaaaa
abımın ıkızler ıstanbulda delırecem goremıyom dıyeeeebeen de halayımmmmm
ordan bıle yetıyorlar
eşimden harclık telefon ıstıyolar olaya bakyaa kednılerı oglum oldu bı cop gondermedıler
benim eşim isteseler de hayatta söylemez bana. kayınpeder evleniyor bu seneki kira gelirimizin tamamını istemiş eşim de vermiş aynısını eltimlerden de onlar da vermiş. benim haberim 1 hafta sonra oldu. sütüm gimesin diye söylememiş miş. evleneceğini duyunca çok ağlamıştım sütüm gitmişti. herkesin başnda var bişeyler
bende sasırıyom yaa gecen kaynana bana ne dese begenırsın toruna doymus ılk torununu anlatıyor bana o daha farklı olurmus cokda tın dedım ıcımden buyuyunce zaten gıtmıcek oglum onlara şimdi bıle aglıyor onlsrı gorunce
bende bıtek hala olucam cıldırırım herhalde yıgenım ıcın ne bıcım ınsanlar anlamıyorum
bende sasırıyom yaa gecen kaynana bana ne dese begenırsın toruna doymus ılk torununu anlatıyor bana o daha farklı olurmus cokda tın dedım ıcımden buyuyunce zaten gıtmıcek oglum onlara şimdi bıle aglıyor onlsrı gorunce
bende bıtek hala olucam cıldırırım herhalde yıgenım ıcın ne bıcım ınsanlar anlamıyorum
benim eşim isteseler de hayatta söylemez bana. kayınpeder evleniyor bu seneki kira gelirimizin tamamını istemiş eşim de vermiş aynısını eltimlerden de onlar da vermiş. benim haberim 1 hafta sonra oldu. sütüm gimesin diye söylememiş miş. evleneceğini duyunca çok ağlamıştım sütüm gitmişti. herkesin başnda var bişeyler
aaa oyle mı dıyor. benım kaynanam delı olacak benım oglan ıcın. gercı gı gorumcemın kızı var bı de bu ama ısterse 10 tane olsun hepsı ayrı.
ben de tek halayım:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?