benım kaynanaya bırsey olsa kayınpeder kesın evlenır 2 ay once duydum adamın baska bı kadından ıkız bebeklerı varmıs kaynanam soyle4dı eşim duyunca cok uzuldu benım kayınpederde cok azgın
benım kaynanaya bırsey olsa kayınpeder kesın evlenır 2 ay once duydum adamın baska bı kadından ıkız bebeklerı varmıs kaynanam soyle4dı eşim duyunca cok uzuldu benım kayınpederde cok azgın
bizimki daha büyük skandal. annem vefat ettikten 2 ay sonra babam kayınvalidemin kızkardeşine haber gönderdi neye uğradığımızı şaşırdık. kadının eşi ölleli 20sene omuş evlenmemiş eniştesiyle evlenecek akıla bak. tabiki teyzem kabul etmedi. herkes şok geçirdi. bide adamı biz evlendiriyoruz. oğulları evlerinin 1 senelik kirasını verdiler rahat rahat evlenebilsin diye bize evlenirken kimse bişey vermedi valla. eşim çok üzülüyor ama bişey de diyemiyor babasına
neeeeeeeeeeee anam
anaaaaam buda başka bi türmüş
Bizde evlense artık diye bakıyoruz oda istiyorda kafasına göre bulamadı, geçen sene aynı evlenmemiş birine demişte Allah dan kadın kabul etmemiş duyunca çok garibime gitmişti, erkek milleti anam dertleri can yoldaşı bulmak değil başka biz evlenirse çocukta yapar diyoruz bu gidişle..
benım kayınpederın vukuatı yok henuz karısı yanında cıllop gıbı
slm kızlar ya bu kadar mı fikirler bir olur tüm dertler aynı bende bebek oldu olası kapı kapan mıyo o o geliyo özledim bu gidiyo bazen sık gelenlere kızıyorum[görümcem 3 günde bir çoçugu ile gelir ] bugün çok garip bir üzüntü bir seviç karıştı sabah bizim gelin deyim oglan kardeşim nişanlısı ile konuştum ayrılmak istiyo üzüldüm ellerim tutmadı iş yapayım öglende yıllardır bekledigim dogalgaz kutusu konuyo eve ölücem kurtuluyorum sobadan daha önce kızları soba ile büyüttüm iki tane yakıyordum bezmiştim bu bebegimde eşime dogalgaz olmassa yapman dedim adam döşetti geçen yaz ama kutu olmadıgından yakamadım dogumdan beri defalarca aradım koysunlar diye yok en son bebegim hasta olunca tak dedi anlattım herkeze neyse geldi bu sabah
slm kızlar ya bu kadar mı fikirler bir olur tüm dertler aynı bende bebek oldu olası kapı kapan mıyo o o geliyo özledim bu gidiyo bazen sık gelenlere kızıyorum[görümcem 3 günde bir çoçugu ile gelir ] bugün çok garip bir üzüntü bir seviç karıştı sabah bizim gelin deyim oglan kardeşim nişanlısı ile konuştum ayrılmak istiyo üzüldüm ellerim tutmadı iş yapayım öglende yıllardır bekledigim dogalgaz kutusu konuyo eve ölücem kurtuluyorum sobadan daha önce kızları soba ile büyüttüm iki tane yakıyordum bezmiştim bu bebegimde eşime dogalgaz olmassa yapman dedim adam döşetti geçen yaz ama kutu olmadıgından yakamadım dogumdan beri defalarca aradım koysunlar diye yok en son bebegim hasta olunca tak dedi anlattım herkeze neyse geldi bu sabah
cnm benim tabiki çok zor bi durum ama evlendikten sonra ayrılsalardı daha büyük üzüntü olurdu size. doğalgazın hayırlı olsun faturalar çok gelmez inş.:)
bizimki daha büyük skandal. annem vefat ettikten 2 ay sonra babam kayınvalidemin kızkardeşine haber gönderdi neye uğradığımızı şaşırdık. kadının eşi ölleli 20sene omuş evlenmemiş eniştesiyle evlenecek akıla bak. tabiki teyzem kabul etmedi. herkes şok geçirdi. bide adamı biz evlendiriyoruz. oğulları evlerinin 1 senelik kirasını verdiler rahat rahat evlenebilsin diye bize evlenirken kimse bişey vermedi valla. eşim çok üzülüyor ama bişey de diyemiyor babasına
allahım düşman başına vermesin ya, çok kötü bi durum
bu da çok zor kızlar ya, aklım almıyor hiç.
ama işte olabiliyor hayat bu, allahım bizden uzak etsin bu tür olayları ya
canım o zaman sana büyüüüük kolaylık olcak doğalgaz, ne rahatlarsın, inşallah hemen yakmaya başlayabilirsin :) kardeşin için de en hayırlısı neyse o olsun.
pike gıtmedınız mı doktora?
herkese slm sonunda yılın ilk karı yağdıgüneş açıyor kar topluyor sonra lapa lapa yağıyor
kar bitince bize kış bitmeye başlar yavaştan artık
mama sandalyesi alan varmı kızlar kararsızım tavsiye ediyormusunuz...
herkese slm sonunda yılın ilk karı yağdıgüneş açıyor kar topluyor sonra lapa lapa yağıyor
kar bitince bize kış bitmeye başlar yavaştan artık
mama sandalyesi alan varmı kızlar kararsızım tavsiye ediyormusunuz...
yok randevumuz 16:30 daoturdum yasin okudum ya o kadar dert edindim kilosunu
niye bu kadar takıyosam
canım biz çocuk arabasını alırken hediye mama sandalyesi de almıştık ama kullanmadık ki pek daha, bilmiyorum işe yarayacak mı süs olarak kalacak mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?