2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pesssss ne bıcım ınsanmıs

slm kızlar ya bu kadar mı fikirler bir olur tüm dertler aynı bende bebek oldu olası kapı kapan mıyo o o geliyo özledim bu gidiyo bazen sık gelenlere kızıyorum [görümcem 3 günde bir çoçugu ile gelir ] bugün çok garip bir üzüntü bir seviç karıştı sabah bizim gelin deyim oglan kardeşim nişanlısı ile konuştum ayrılmak istiyo üzüldüm ellerim tutmadı iş yapayım öglende yıllardır bekledigim dogalgaz kutusu konuyo eve ölücem kurtuluyorum sobadan daha önce kızları soba ile büyüttüm iki tane yakıyordum bezmiştim bu bebegimde eşime dogalgaz olmassa yapman dedim adam döşetti geçen yaz ama kutu olmadıgından yakamadım dogumdan beri defalarca aradım koysunlar diye yok en son bebegim hasta olunca tak dedi anlattım herkeze neyse geldi bu sabah

benım kayınpederın vukuatı yok henuz karısı yanında cıllop gıbı

ah cnm erkeklere hiç güvenim kalmadı bu konuda. bana kaç kişi evlenirmi falan demişti asla evlenmez demiştim o kadar çok güveniyordum ki bu konuda ona. acele etmesinini sebebi hacca götürecekmiş miş miş

cnm benim tabiki çok zor bi durum ama evlendikten sonra ayrılsalardı daha büyük üzüntü olurdu size. doğalgazın hayırlı olsun faturalar çok gelmez inş.:)

soba zor oluyodur ya hayırlı olsun canım. ben hıc soba yakmadım gercı cocuklugumda kaldı malesef soba ustunde kestane tadını da bılmem

benım kaynanaya bırsey olsa kayınpeder kesın evlenır 2 ay once duydum adamın baska bı kadından ıkız bebeklerı varmıs kaynanam soyle4dı eşim duyunca cok uzuldu benım kayınpederde cok azgın

allahım düşman başına vermesin ya, çok kötü bi durum

bu da çok zor kızlar ya, aklım almıyor hiç.

ama işte olabiliyor hayat bu, allahım bizden uzak etsin bu tür olayları ya

canım o zaman sana büyüüüük kolaylık olcak doğalgaz, ne rahatlarsın, inşallah hemen yakmaya başlayabilirsin :) kardeşin için de en hayırlısı neyse o olsun.

amin canımmmmm:26:

herkese slm sonunda yılın ilk karı yağdı güneş açıyor kar topluyor sonra lapa lapa yağıyor

kar bitince bize kış bitmeye başlar yavaştan artık

mama sandalyesi alan varmı kızlar kararsızım tavsiye ediyormusunuz...

canım biz çocuk arabasını alırken hediye mama sandalyesi de almıştık ama kullanmadık ki pek daha, bilmiyorum işe yarayacak mı süs olarak kalacak mı :)

aynen buraya da yagdı ılk kar:) mama sandalyesı ıyı bısey ya al bence de. dusunuyorum ben.

yok randevumuz 16:30 da oturdum yasin okudum ya o kadar dert edindim kilosunu
niye bu kadar takıyosam

Allah kabul etsın canım. emınım artmıstır o kadar beslenmeye. gercı sen evde tartıyordun ondan da anlarsın var mı degısıklık?

canım biz çocuk arabasını alırken hediye mama sandalyesi de almıştık ama kullanmadık ki pek daha, bilmiyorum işe yarayacak mı süs olarak kalacak mı :)

kalmaz ya. abımler ıkızlere almıs da. bız yerken masanın yanına getırıyoz onları da mutlu oluyorlar rahat duruyolar dıyo:)

Mama sandalyesini bende alacağım bu ayda geçsin 6 aydan sonra kullanılabiliyor çünkü..

Pike canım artış olmadımı kilosunda sen tarttığından bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…