2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ismisufi böyle insanlar kendini bişey zannediyor nedense...Çocuk bu büyük olsa art niyet arayabilir insanda..Keşke eve gelmeden başhekime çıkaydın..Bak ben bile sinir oldum şimdi..

ne cesaret yahuuu valla canım kendini iyi tutmuşsun böylelerinin üstüne gitmek lazım aslında bunlar maaş alıp bize hizmet etmeleri gerektiğini anlamayan kamu magandaları..

babaları miras bıraktı yaa görevi sinirlendimm yaaa aptal kadın

slmm hatunlar ben geldin kızımı uyutamadım ya öğlen uyudu yarım saat sonra tekrar kalktı hemencecik birazdan tekrar denerim uyutmayı

kızlaaaaaaaar, oku oku bitiremedim, maşallah coşmuşsunuz ayol

sağol canım benim :))

ay canım gece geçmişi okuyayım dedim, bitiremedim, mesajını da şimdi gördüm :)

günaydın kızlar

bugün doktor günümüz aldı beni bi stres bi stres

olsun hayatım.. hadi hayırlısı, kendini rahatlatmaya çalış..

anlaştık yemek buldun ye dayak buldun kaç demişler:))))

ayy çok alemsin, nereden geldi aklına, tam bizlik yemek olayı :))

allah sabır ve güç kuvvet versin.. ben haftada bi kişi geince deliriyorum telaştan ya..
üstelik bugüne kadar bir tane arkadaşım geldi sadece.. gerisi yaşlılar falan, onlara da hazır pasta aldık hep.. napıyım anacım, çocukla zor oluyo, gelmesinler mesajı oluyo kendimce :))

şahane kar yagıyor da benım koca iş yerınde mahsur kalmasın

söyle de biraz erken çıksın bari, benim ödüm kopuyo gelemezse diye :))

eti burçakla sıcak cıkolata ıcıyom bandırarak hehehe süper oluyormusyaaa

afiyet olsun tatlım..

abımın ıkızler ıstanbulda delırecem goremıyom dıyeeee been de halayımmmmm

ben de halayım tatlım ama kardeşim yurt dışında, 2 yaşından önce göremeyeceğim üstelik hiç (

ben bulayım senin kayınpedere de rahat et kuzum

allahım yaaaaaa...

canım üzüldüm kardeşine, hayırlısı olur inşallah..

soba derdinden kurtulmuşsun ya canım, çok sevindim.. had hayırlı olsun :))

manyak mı ne yawwww.. gerizekalıyı allah bildiği gibi yapsın

Kızlar 15 gündür kuzumla uğraşıyorum iki gün hafif bir öksürükle başladı..Doktorumuzu aradık,aferin ve mukolit kullanın dedi.Üç gün sonra boğulur gibi öksürmeye başladı,gidince doktor alarjik bir yapısı var..Öksürük onunla alakalı dedi.Tüylü şeyler bulundurma yanında , tıkanırsa falan getirin hava veririz dedi.. Ne ağladım kaç gün ,tıkanır duymam diye uyku uyumadım. Onbeş gündür iki saat uykuyla duruyorum..Annem dedi ki sürekli sıcak tut göğsünü. Su torbaları var ya ayağımızı ısıttığımız onu doldurdum,iki mendili altına koydum.Birini göğsüne birini sırtına sürekli değiştirdim. Günde iki kere ıhlamur verdim.İlaçlarını düzenli kullandım ve kesinlikle terli tutmadım. Heralde rahatsızlığından olsa gerek çok terledi gece bile üstünü değiştirdim üzerini açar kurumasın diye..Peteğe sürekli ıslak havlu koydum. Doktora kontrole götürdük doktor bile şaşırdı nasıl iyleştiğine ama sırlarımı doktorlarla paylaşmam . Kiminle paylaşırım ekim anneleriyle..:90:

Kızlar eşim havlularla falan uğraşma diye simbonun soğuk buhar makinasını almış.Siz kullanıyor musunuz? Sürekli açık mı tutuyorsunuz?

geçmiş olsun canım

canım çoook geçmiş olsun bana öksürük deyince elim ayagım titriyo aman ihmal etme cigerlere gidiyo küçüklerde hemen alerjik olduguna da emin ol allah korusun bebişleri

canım çoook geçmiş olsun bana öksürük deyince elim ayagım titriyo aman ihmal etme cigerlere gidiyo küçüklerde hemen alerjik olduguna da emin ol allah korusun bebişleri

Sağol canım şimdi daha iyiyiz çok şükür sınırdan döndük sanırsam..Beni anladığına eminim..Hepimizin kuzusuna sağlık versin rabbim..

geçmiş olsun tatlım. annelik işte doktor da neymiş

geçmiş olsun tatlım. annelik işte doktor da neymiş

Öyle inan ki canım...Doktor sadece ventolin verdi..Nefesi tıkanmasın diye balgamı olrsa öksürük şurubunu kullanırsın dedi. Kızdım o an doktora bana soruyor balgamı varmı diye ...Muayenede anlamaz mı insan ,göğsünü felan dinledi.Balgamı ya vardır ya yoktur,ya da artabilir dersin dimi. Baktım bebişim sanki bişey sökmeye çalışır gibi öksürüyor öksürük şurubuna başladım hemen..Üç gündür kakasından ve her öksürüğünden balgam geliyor.Sökmeye başladı şükür .. Ama rahatladı kuzum..Ya ben tecrübeli olmasaydım da nefes açıcıyı kullanarak evde tıkanmasını bekleseydim ? Biraz kızgınım doktora ama annem hepsi aynı olayı akışına bırakıyorlar küçük olduğu için, değiştirme doktorunu diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…