tmm cnm. keske benım kocacıgım da gelse oglende
eee karakol lojmanın altında ondan geliyor yemeğe
kızlar ağlamaktan gölerimde yaş kalmadı yaaaaaa
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo
ilk günaydın bizden sanırım..malum her sabahki kaka ritüelimizz deli olcam ya...sırf onun için sabah 6 da ayaktayız sonrada uyumuyo yaramaz :2:
platin cnm kusura bakma akşam bakamadım bi daha işte link..
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/397312-2010-ekim-bebeklerinin-aylik-kilo-alimi.html
ay canım gece geçmişi okuyayım dedim, bitiremedim, mesajını da şimdi gördüm :)
günaydın kızlar
bugün doktor günümüz aldı beni bi stres bi stres
anlaştık yemek buldun ye dayak buldun kaç demişler:))))
balum bende öyle bi görümce istiyoruuuum. benim göümcemde iyidir sağolsun ama uzakta işte işe yaramıyorpikecim bi gün isyan bayrağını çekicem zaten. bu haftaya söyleyen 3 aile varmıiş ve haftaya eşimin teyzesi ve teyzesinin kızı. halasının kızı eşi ve oğlu. eltim kaynım ve oğlu geliyor napıcam bilmiyorum. inş. cıngar çıkarmam
şahane kar yagıyor da benım koca iş yerınde mahsur kalmasın
eti burçakla sıcak cıkolata ıcıyom bandırarak hehehe süper oluyormusyaaa
abımın ıkızler ıstanbulda delırecem goremıyom dıyeeeebeen de halayımmmmm
Bizde evlense artık diye bakıyoruz oda istiyorda kafasına göre bulamadı, geçen sene aynı evlenmemiş birine demişte Allah dan kadın kabul etmemiş duyunca çok garibime gitmişti, erkek milleti anam dertleri can yoldaşı bulmak değil başka biz evlenirse çocukta yapar diyoruz bu gidişle..
bizimki daha büyük skandal. annem vefat ettikten 2 ay sonra babam kayınvalidemin kızkardeşine haber gönderdi neye uğradığımızı şaşırdık. kadının eşi ölleli 20sene omuş evlenmemiş eniştesiyle evlenecek akıla bak. tabiki teyzem kabul etmedi. herkes şok geçirdi. bide adamı biz evlendiriyoruz. oğulları evlerinin 1 senelik kirasını verdiler rahat rahat evlenebilsin diye bize evlenirken kimse bişey vermedi valla. eşim çok üzülüyor ama bişey de diyemiyor babasına
slm kızlar ya bu kadar mı fikirler bir olur tüm dertler aynı bende bebek oldu olası kapı kapan mıyo o o geliyo özledim bu gidiyo bazen sık gelenlere kızıyorum[görümcem 3 günde bir çoçugu ile gelir ] bugün çok garip bir üzüntü bir seviç karıştı sabah bizim gelin deyim oglan kardeşim nişanlısı ile konuştum ayrılmak istiyo üzüldüm ellerim tutmadı iş yapayım öglende yıllardır bekledigim dogalgaz kutusu konuyo eve ölücem kurtuluyorum sobadan daha önce kızları soba ile büyüttüm iki tane yakıyordum bezmiştim bu bebegimde eşime dogalgaz olmassa yapman dedim adam döşetti geçen yaz ama kutu olmadıgından yakamadım dogumdan beri defalarca aradım koysunlar diye yok en son bebegim hasta olunca tak dedi anlattım herkeze neyse geldi bu sabah
kızlar ağlamaktan gölerimde yaş kalmadı yaaaaaa
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo
Kızlar 15 gündür kuzumla uğraşıyorum iki gün hafif bir öksürükle başladı..Doktorumuzu aradık,aferin ve mukolit kullanın dedi.Üç gün sonra boğulur gibi öksürmeye başladı,gidince doktor alarjik bir yapısı var..Öksürük onunla alakalı dedi.Tüylü şeyler bulundurma yanında , tıkanırsa falan getirin hava veririz dedi.. Ne ağladım kaç gün ,tıkanır duymam diye uyku uyumadım. Onbeş gündür iki saat uykuyla duruyorum..Annem dedi ki sürekli sıcak tut göğsünü. Su torbaları var ya ayağımızı ısıttığımız onu doldurdum,iki mendili altına koydum.Birini göğsüne birini sırtına sürekli değiştirdim. Günde iki kere ıhlamur verdim.İlaçlarını düzenli kullandım ve kesinlikle terli tutmadım. Heralde rahatsızlığından olsa gerek çok terledi gece bile üstünü değiştirdim üzerini açar kurumasın diye..Peteğe sürekli ıslak havlu koydum. Doktora kontrole götürdük doktor bile şaşırdı nasıl iyleştiğine ama sırlarımı doktorlarla paylaşmam .Kiminle paylaşırım ekim anneleriyle..:90:
canım çoook geçmiş olsun bana öksürük deyince elim ayagım titriyo aman ihmal etme cigerlere gidiyo küçüklerde hemen alerjik olduguna da emin ol allah korusun bebişleriKızlar 15 gündür kuzumla uğraşıyorum iki gün hafif bir öksürükle başladı..Doktorumuzu aradık,aferin ve mukolit kullanın dedi.Üç gün sonra boğulur gibi öksürmeye başladı,gidince doktor alarjik bir yapısı var..Öksürük onunla alakalı dedi.Tüylü şeyler bulundurma yanında , tıkanırsa falan getirin hava veririz dedi.. Ne ağladım kaç gün ,tıkanır duymam diye uyku uyumadım. Onbeş gündür iki saat uykuyla duruyorum..Annem dedi ki sürekli sıcak tut göğsünü. Su torbaları var ya ayağımızı ısıttığımız onu doldurdum,iki mendili altına koydum.Birini göğsüne birini sırtına sürekli değiştirdim. Günde iki kere ıhlamur verdim.İlaçlarını düzenli kullandım ve kesinlikle terli tutmadım. Heralde rahatsızlığından olsa gerek çok terledi gece bile üstünü değiştirdim üzerini açar kurumasın diye..Peteğe sürekli ıslak havlu koydum. Doktora kontrole götürdük doktor bile şaşırdı nasıl iyleştiğine ama sırlarımı doktorlarla paylaşmam .Kiminle paylaşırım ekim anneleriyle..:90:
geçmiş olsun canım
canım çoook geçmiş olsun bana öksürük deyince elim ayagım titriyo aman ihmal etme cigerlere gidiyo küçüklerde hemen alerjik olduguna da emin ol allah korusun bebişleri
Kızlar 15 gündür kuzumla uğraşıyorum iki gün hafif bir öksürükle başladı..Doktorumuzu aradık,aferin ve mukolit kullanın dedi.Üç gün sonra boğulur gibi öksürmeye başladı,gidince doktor alarjik bir yapısı var..Öksürük onunla alakalı dedi.Tüylü şeyler bulundurma yanında , tıkanırsa falan getirin hava veririz dedi.. Ne ağladım kaç gün ,tıkanır duymam diye uyku uyumadım. Onbeş gündür iki saat uykuyla duruyorum..Annem dedi ki sürekli sıcak tut göğsünü. Su torbaları var ya ayağımızı ısıttığımız onu doldurdum,iki mendili altına koydum.Birini göğsüne birini sırtına sürekli değiştirdim. Günde iki kere ıhlamur verdim.İlaçlarını düzenli kullandım ve kesinlikle terli tutmadım. Heralde rahatsızlığından olsa gerek çok terledi gece bile üstünü değiştirdim üzerini açar kurumasın diye..Peteğe sürekli ıslak havlu koydum. Doktora kontrole götürdük doktor bile şaşırdı nasıl iyleştiğine ama sırlarımı doktorlarla paylaşmam .Kiminle paylaşırım ekim anneleriyle..:90:
Sağol canım,çok üzülüyor insan Allah hepimizin kuzucuklarına sağlık versin..
geçmiş olsun tatlım. annelik işte doktor da neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?