2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm benim tabiki çok zor bi durum ama evlendikten sonra ayrılsalardı daha büyük üzüntü olurdu size. doğalgazın hayırlı olsun faturalar çok gelmez inş.:)
böyle yaptıgım masrafı duysanız iki soba yanıyo + ufo 3 oda banyoda şofpen yok gügüm suyu ile yıkanmak nedir bilirsiniz koçişşe o konuda da kızgınım şofpeni kırdı 4 ay önce dogalgaz da gelecek umudu ile almadım yeniçünkü soba al yakacak al doktor parası bebek dumandan rahatsız oluyo tütedikçe hiç bir şey umrumda degil istersen fatura uçsun yakacam çatır çatır zaten çok çalışıyo yüzünü göremiyoz bari gece de çalışsın uyurken zaten görmüyorum evde olmasa da olur

Kızlar bu ay anne bebek fuarı var 17-20 Şubat tarihleri arasında CNR da ben 2 senedir gidiyordum inşallah bu senede düşünüyoruz.Gitme şansı olanlar bu fırsatı kaçırmasın.

canım biz çocuk arabasını alırken hediye mama sandalyesi de almıştık ama kullanmadık ki pek daha, bilmiyorum işe yarayacak mı süs olarak kalacak mı :)

evet işte süs olarak kalırmı gerçi kız kardeşim çok kullanıyor kızda ama daha şimdiden oğlanın malzemelerinden evde adım atacak yer kalmadı

aynen buraya da yagdı ılk kar:) mama sandalyesı ıyı bısey ya al bence de. dusunuyorum ben.

rizeyle samsuna aynı gün ne güzel bir iki model baktım yaa çok hoşuma gitta heveslendim sandalye değil uzay mekiği sanki bunlarda

soba zor oluyodur ya hayırlı olsun canım. ben hıc soba yakmadım gercı cocuklugumda kaldı malesef soba ustunde kestane tadını da bılmem

ayy bende çuvallar dolusu vardıkestane kaynata topladı mevsiminde tan benim bebiş oldugu zaman birazı çürüdü evde birazı buzanede sorsan hiç pişirdin mi bir kere yedim 4 tane doguma gittim sancı tuttu ikinciye yedim ogluma çok gaz yaptı bir daha korkar oldum 3 ne olur bilmem

kızlar ağlamaktan gölerimde yaş kalmadı yaaaaaa
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo

arkadaşlar ne hayal ettim keşke bize özel kargoda olsa birbirimize ihtiyacımız olan şeyleri yolardık hemen

Mama sandalyesini bende alacağım bu ayda geçsin 6 aydan sonra kullanılabiliyor çünkü..

Pike canım artış olmadımı kilosunda sen tarttığından bilirsin..

of kızlar korkuyorum vala tartmaya hep. sanki arttı gibi aslında, 150 gr minimum almış olması gerek. bi almış görünüyo, bi daha az çıkıyor. çünkü çişini kakasına yapmasına göre inip çıkıyor 40-50 gram.

bugün sakın kaka yapma, doktordan çıkalım dünyaları yap diyorum :) 150 gram zaten sadece kakası tutar ya, yapsa yandık :)

almış gibi görünse de doktordaki tartıda çıkan önemli yani. hayırlısı artık ya, elimden bişey gelmiyor ki takmamalıyım artııkkkkk

Sen bu yaşında ne kadar terbiye almışsın da 4 aylık bebeğin terbiyesini sorguluyorsun deseydin ya valla iyi durmuşsunuz ayrıca çok da güzel şikayet edebilirsin artık eskisi gibi değil ismini falan öğrenseydin keşke.

şu sandalyelere bir bakın nasıl biri 289tl biri 225 tl

pahalımı diğerlerine göre chicconun ne kadar dı..

şekillerini çok beğendim ama konforlumu emin değilim gerçi özellikri iyi gibi ama

Eklentiler

• $310111_Flair_3016.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $310111_Nano__4558.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28

yuhya terbıyesız kadın 4 aylık cocuk bu ne olmus yanı dokunduysa

ay nasıl ya, ne kadardı senin kızın?
allahından bulsun

Üzülme canım kilosu geri değil zaten bildiğim kadarıyla olması gereken sınırların içinde benimkide öyle biliyorsun sen ek gıdaya başlamak istemiyorsun ondan sıkıntın ama zorla başlatamaz zaten dr sen az kg alsada böyle devam etmek istiyorum dersen biliyorsun karar senin.

doğru söylüyorsun canım, işte doktor başla artık dediğinde de ben doğru kararı verdiğimden emin olamayacağım, sonuçta süt yaramıyor bile bile çocuğu besinsiz bırakmış gibi olurum. hayırlısı artık, sanki dünyanın sonu gibi takıldım bu konuya elimde olmadan :)

veriveririm çorbaları artık napiim :) ah bi de onları nasıl hazırlıcaz bakalım :)

amaaan inanmıyorum yaaa. bence şikayet etmelisin. mendebur şey. ne anlarmış o kadar çocuk terbiyeder. sapık mıdır nedir. kıyamam ben ona yaa. bizim bile canımız acıyor korkuyoruz kan alınırken. aşı yaparken yanında duramıyorum ben. allahından bulsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…