böyle yaptıgım masrafı duysanız iki soba yanıyo + ufo 3 oda banyoda şofpen yok gügüm suyu ile yıkanmak nedir bilirsiniz koçişşe o konuda da kızgınım şofpeni kırdı 4 ay önce dogalgaz da gelecek umudu ile almadım yeniçünkü soba al yakacak al doktor parası bebek dumandan rahatsız oluyo tütedikçe hiç bir şey umrumda degil istersen fatura uçsun yakacam çatır çatır zaten çok çalışıyo yüzünü göremiyoz bari gece de çalışsın uyurken zaten görmüyorum evde olmasa da olurcnm benim tabiki çok zor bi durum ama evlendikten sonra ayrılsalardı daha büyük üzüntü olurdu size. doğalgazın hayırlı olsun faturalar çok gelmez inş.:)
canım biz çocuk arabasını alırken hediye mama sandalyesi de almıştık ama kullanmadık ki pek daha, bilmiyorum işe yarayacak mı süs olarak kalacak mı :)
aynen buraya da yagdı ılk kar:) mama sandalyesı ıyı bısey ya al bence de. dusunuyorum ben.
soba zor oluyodur ya hayırlı olsun canım. ben hıc soba yakmadım gercı cocuklugumda kaldı malesef soba ustunde kestane tadını da bılmem
aynen buraya da yagdı ılk kar:) mama sandalyesı ıyı bısey ya al bence de. dusunuyorum ben.
Allah kabul etsın canım. emınım artmıstır o kadar beslenmeye. gercı sen evde tartıyordun ondan da anlarsın var mı degısıklık?
Mama sandalyesini bende alacağım bu ayda geçsin 6 aydan sonra kullanılabiliyor çünkü..
Pike canım artış olmadımı kilosunda sen tarttığından bilirsin..
kızlar ağlamaktan gölerimde yaş kalmadı yaaaaaa
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo
of kızlar korkuyorum vala tartmaya hep. sanki arttı gibi aslında, 150 gr minimum almış olması gerek. bi almış görünüyo, bi daha az çıkıyor. çünkü çişini kakasına yapmasına göre inip çıkıyor 40-50 gram.
bugün sakın kaka yapma, doktordan çıkalım dünyaları yap diyorum :) 150 gram zaten sadece kakası tutar ya, yapsa yandık :)
almış gibi görünse de doktordaki tartıda çıkan önemli yani. hayırlısı artık ya, elimden bişey gelmiyor ki takmamalıyım artııkkkkk
Selam Kızlar Sizi Çokkkkk özledim
face de grup açtım daha rahat sohbet edelim diye
Giriş Yap | Facebook
haydi buyrun
Üzülme canım kilosu geri değil zaten bildiğim kadarıyla olması gereken sınırların içinde benimkide öyle biliyorsun sen ek gıdaya başlamak istemiyorsun ondan sıkıntın ama zorla başlatamaz zaten dr sen az kg alsada böyle devam etmek istiyorum dersen biliyorsun karar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?