2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Benim kız öyle huysuzlandı ki öyle ağladı ki gözlerinden çok yaş geldi yavrumun. şimdi de kucağımda uyudu yatağına koydum. Acaba kakasını yapamadı 6 gün oldu ondan mı bitanecik kızm ya içim gitti

Buhar makinesi almadım ama alsamm mı acaba ya
peteğe asılan suluklardan almıştım günn içersinde devamlı camları açıp havalandırıyorum ama petekler havayı kurutuyor

YAZDIKLARINIZI YENİ OKUYABLDİM ne cani hemşireymiş o be Allahından bulsun pislik karı
o messleğ, hiç haketmiyorlar şuncacık bebeğin ne terbiyesinden bahsediyor terbiyesiz ahlaksız

:81:
doktorumuza bende kızıyorum çok ilaç düşkünü olduğu için. ayrıca oğlum ayda 1 kilo almasına rağmen 4. aydan itibaren ek gıdaya geçeceğiz dedi. bende değiştirmek istiyorum ama eşim istemiyor. ankaralı annişler bebişlerinizi nereye götürüyorsunuz

canım buhar makinası bende de var ama açmayı unutuyorum hep..akşam yatmadan önce bi yarım saat falan çalışıyor sadece, bebeği odaya götürünce kapatıyorum ama doğru mu yapıyorum pek bilmiyorum.. saat başı 10 dakika çalıştıranlar var.. bir de bi arkadaşımın evi çok sıcak olurdı kışın o sabaha kadar kapatmazdı hiç.. sanrım evin durumuna göre veya içgüsüdel denemeler yapabilirsin :) netten bi bak istersen..

İlaç bizim bebişler için çokta iyi bişey değil :) ben geçen hafta hafif öksürük burun akıntısı diye götürdüm adam 5 ilaç verdi aldırmadım bile kendi kendine geçirdik.Öksürük aslında iyiymiş vucuddaki mikropları öksürerek atıyorlar ve öksürük şurubu kullanırsak ciğerlere inmesine sebep oluyor.Dr. Kadir Tuğcu bi forumda bu konularda güzel bilgiler veriyor araştırırsanız bulursunuz.

Sizede geçmiş olsun pratikanne buhar makinaları para tuzağı deniyor odada ıslak çamaşır en iyisiymiş ama bilmiyorum canım kullanmadım.

hadi Nevyas sende gel :))

bu devlet memurluğu özelleştirilmeli gerçekten yaa.hele bu hemşireler yok mu bende sinir oluyorum.kraldan çok kralcılar.bide insanı aşağılarlar.ben yenidoğan yoğun bakımda 12 gün kaldım hastanede hergün muhakkak biriyle tartışmışımdır.çocuğunun sağlığı ile ilgili birşey soruyorsun doktoruda hemşiresinde cevap vermeye tenezzül etmiyorlar,azarlıyorlar .valla cadılıksa cadılık 12 gün ben onlardan çektim onlarda benden çektii giderken de allah size muhtaç etmesin inş.dedim.
senin yazdıklarını okuyunca o anlar canlandı gözümde.alacan o gözlüğü kıracan önüğne atacan.benim koca olsa öle yapardı valla.ayy bugün zaten sinirlityim iyice sin,r oldum.geliyorum ankaraya o hemşireyi dövmeye.

olabilirde olmayabilirde canım ya.benim kız 8.günde yapmıştı ama hiç rahatsız olmadı bi huzursuzluğu yoktu..bebekten bebeğe değişir...

merhaba

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inş...

gözünüz aydın canım çok sukur çok sevındımmm

gozun aydın canım.

canım biz eryamandayız o yüzden dolphinin orda özel ASG merkezi var,oraya götürüyoruz..bizim doktorda çok rahattır sordum kilosunu bu ay 1 kilo almış birşey verelim mi diye yok süte devam verme birşey dedi..huzursuz falan dediğimde normal diyo sakinleştiriyo yani insanı...siz nerdesiniz semt olarak?*

Kızlar yardım edin :26: buhar makinanızı nasıl kullanıyorsunuz ?

canım ben aile hekimimize sormuştum en fazla 15 dakika çalıştırabilirsin demişti..fazla nemden de hasta edersin dedi..belirli aralıklarla en fazla 15 dakika..o aralıkta heralde 1-2 saatte bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…