canım profil ayarlarında çizelge diye bir bölüm var.. oraya yapıştır..
Selam Kızlar Sizi Çokkkkk özledim
face de grup açtım daha rahat sohbet edelim diye
Giriş Yap | Facebook
haydi buyrun
Öyle inan ki canım...Doktor sadece ventolin verdi..Nefesi tıkanmasın diye balgamı olrsa öksürük şurubunu kullanırsın dedi. Kızdım o an doktorabana soruyor balgamı varmı diye ...Muayenede anlamaz mı insan ,göğsünü felan dinledi.Balgamı ya vardır ya yoktur,ya da artabilir dersin dimi. Baktım bebişim sanki bişey sökmeye çalışır gibi öksürüyor öksürük şurubuna başladım hemen..Üç gündür kakasından ve her öksürüğünden balgam geliyor.Sökmeye başladı şükür .. Ama rahatladı kuzum..Ya ben tecrübeli olmasaydım da nefes açıcıyı kullanarak evde tıkanmasını bekleseydim ? Biraz kızgınım doktora ama annem hepsi aynı olayı akışına bırakıyorlar küçük olduğu için, değiştirme doktorunu diyor..
kimse beni duymuyomu( :2::2::2::2:
İlaç bizim bebişler için çokta iyi bişey değil :) ben geçen hafta hafif öksürük burun akıntısı diye götürdüm adam 5 ilaç verdi aldırmadım bile kendi kendine geçirdik.Öksürük aslında iyiymiş vucuddaki mikropları öksürerek atıyorlar ve öksürük şurubu kullanırsak ciğerlere inmesine sebep oluyor.Dr. Kadir Tuğcu bi forumda bu konularda güzel bilgiler veriyor araştırırsanız bulursunuz.
Sizede geçmiş olsun pratikanne buhar makinaları para tuzağı deniyor odada ıslak çamaşır en iyisiymiş ama bilmiyorum canım kullanmadım.
hadi Nevyas sende gel :))
kızlar ağlamaktan gölerimde yaş kalmadı yaaaaaa
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo
Benim kız öyle huysuzlandı ki öyle ağladı ki gözlerinden çok yaş geldi yavrumun. şimdi de kucağımda uyudu yatağına koydum. Acaba kakasını yapamadı 6 gün oldu ondan mı bitanecik kızm ya içim gitti
merhaba
çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inş...
gözünüz aydın canım çok sukur çok sevındımmm
gozun aydın canım.
hoşgeldiiiiiin
çok geçmişolsun canım değerlerinin normal çıkmasına sevindim ALLAH bebeğine sağlık sıhhat versin ve tüm bebişlere..
benimki 107 günlük oldu heralde geç kaldım.
ohh şükür kuzum geçmiş olsun haydi bakam.
Hepinize çok teşekkürler hanımlar,allah hepimizin yavrularını korusun...
:81:
doktorumuza bende kızıyorum çok ilaç düşkünü olduğu için. ayrıca oğlum ayda 1 kilo almasına rağmen 4. aydan itibaren ek gıdaya geçeceğiz dedi. bende değiştirmek istiyorum ama eşim istemiyor. ankaralı annişler bebişlerinizi nereye götürüyorsunuz
Kızlar yardım edin :26: buhar makinanızı nasıl kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?