2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gölbaşındayım cnm. aslında gölbaşında bile değil. askeri birlik içinde lojmanlarımız. biz yüzüncüyıla götürüyoruz çok sistemli bi hastane olduğu için eşim oraya götrüyor. asker kafası işte. dakik olsunlar da ne olursa olsun

çocuk doktorun erkek mi bilmiyorum ama ben hepkadın olsun anne olsun bide yaşlı olsun dedim eşime,başka isteğin var mı dedi
bende erkek doktor anlamaz işin eğitimini verir ama kadın hem anne hem doktor olursa bide tecrübe olursa tam güvenirim her dediğini yaparım dedim..bulduk şimdi anlıyo beni..erkekler ezbere bakıyorlar okulda öğrendiklerini uyguluyorlar gibi geliyo..

bizimkide kadın ama ne bileyim kıl oldum biraz bu ilaç mevzusuna ben. çocuğun bişei yok olsun evde bulunsun alın siz diyor

bizimkide kadın ama ne bileyim kıl oldum biraz bu ilaç mevzusuna ben. çocuğun bişei yok olsun evde bulunsun alın siz diyor

hee ozaman evde bulunsun diyorsa canım ilaç firmasında çalışıyorlar ya bunlara,çalışandan güzel bi hediye aldıysa ondan yazmak zorunda onuni çin yazıyordur..çünkü benim eş,imde ilaç mümessili ordan biliyorum

çocuk günde 5-7 kez kaka yapıyor bu bize kabızlık fitili verdi. almayalım dedim eşimde aldı. peki mümessiller o hediye aldıkları doktorun o ilacı yazıp yazmadığını nasıl biliyorlar. yazarım der yazmaz

he hee iyiymiş istediklerin :)ama bence kadın dr lar daha gaddar ve cadı oluyorlar.yada ben hem cinslerimlemi anlaşamıyorum ne .offf eşimle tartıştık öğlen sonu herşeye negatifimm .halbuki sabah çok neşeliydim.başıma ağrılar girdi sinir küpüyümmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

geçen bizde fena tartıştık. adama çorba, patates köfte, pilav ayran yapmışım çocukla demiyorki yaptı. bu köfteler ızgara tadında olsaydı diyor tepem attı yedirmedim hiçbirini aç kaldı. 2 gün konuşmadım.

cok güzel düsünmüssün canim benim kide bana yakin olan cocuk doktoru erkek.dedigin gibi ezbere yapiyorlar.arkadasim bulmus.kadin ve yasli.birde bitkisel ilaclari tavsiye ediyor.hemen agir ilac vermiyormus.bana uzak bende ne yapaip yapip ona götürmek istiyorum.

benim adamda diyor eskiden cesit cesit yapardin simdi bir cesit yapiyorsun.demiyorki bunu bile nasil yapiyorsun.ee dedim eskide kaldi.birde yarin icin sabahin köründe ögrencilerini kahvaltiya cagirmis.zaten cocuklu kisi öglye kadar ancak toparlaniyor.birde yarin benim kursum var 14 de orda olmam lazim cocuk coluk.ama hep erkekler bilgidini yapiyorr

kızlar merhaba oğluşum uyuyo ben de bi kkya girim dedim. size bişey sormk istiyorum. ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum. oğlumu batı bahat hospitala götürüyorum.doktorumuz oktay murat kırçuval. sizin doktor tavsiyelerinizi var mı? istanbul avrupa yakası için? lütfen bana yardım edermisiniz????

batı bahatta mı dogum yaptın canım. bızım bazı akrabalar orda yaptı da.

batı bahatta mı dogum yaptın canım. bızım bazı akrabalar orda yaptı da.

yok canım orda yappmadım. 29 mayıssta doğum yaptım. vatan caddesinde. ben hamile kaldığımda orda oturuyoduk orda başlamıştık. ama oranın çocuk doktorruna hiç içim ısınmadı. bi de hemen ilaca teşvik ediyodu. ben de bıraktım. eşim batı bahatın personel müdürünü tanıyomuş. bi deneyelim dedik. bu doktorun iyi olduğunu söyledi. ben de memnun kaldım. ama ne bileyim hala acaba daha iyisi var mıdır diyorum. amaaaaaannn çok yazdım.:44:

ayyy ben olsam o gerızekalının işinden olması ıcın elımden gelenı yapardım. onu orda barındırmazdım ne demek ya anne olmamıs o galıba ayyy tepem attı:84:

bu arada 4. ayınız kutlu olsun annesi ve bebişi... nice nice mutlu sağlıklı huzurlu 4 aylara,yıllara inşallah

sagol canım inş inş. doktorun ıyıdır ya ben de burda bırkac doktora gıttım en son eve en yakın olana gıttım artık ona gıdıyoz begendım 100 puan aldı benden. zaten arastırdım rıze de en ıyı buymus.

slm üzülmekte haklı pike benim bebiş ılk 2 ay 900 900 almış daha sonra bir hasta oldu 3 ay 500 almış çok sıkıldım şimdi eger yanlışım yoksa 15 günde 500 aldı içim rahatladı

ıyı ya. bız bugun 5. aya gırdık 5. aydan ıtıbaren ayda 500 gr alır yazıyo nette. artık gozum yukseklerde olmıycak:):)

kızlar oğlumun bu çoraplarıyla başım dertte. hemen toplam-nıveriyorlar ve sanki ayağına küçükmüş gibi oluyor. kıl oldum heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…