- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
canım biz eryamandayız o yüzden dolphinin orda özel ASG merkezi var,oraya götürüyoruz..bizim doktorda çok rahattır sordum kilosunu bu ay 1 kilo almış birşey verelim mi diye yok süte devam verme birşey dedi..huzursuz falan dediğimde normal diyo sakinleştiriyo yani insanı...siz nerdesiniz semt olarak?*
çocuk doktorun erkek mi bilmiyorum ama ben hepkadın olsun anne olsun bide yaşlı olsun dedim eşime,başka isteğin var mı dedigölbaşındayım cnm. aslında gölbaşında bile değil. askeri birlik içinde lojmanlarımız. biz yüzüncüyıla götürüyoruz çok sistemli bi hastane olduğu için eşim oraya götrüyor. asker kafası işte. dakik olsunlar da ne olursa olsun
çocuk doktorun erkek mi bilmiyorum ama ben hepkadın olsun anne olsun bide yaşlı olsun dedim eşime,başka isteğin var mı dedi
bende erkek doktor anlamaz işin eğitimini verir ama kadın hem anne hem doktor olursa bide tecrübe olursa tam güvenirim her dediğini yaparım dedim..bulduk şimdi anlıyo beni..erkekler ezbere bakıyorlar okulda öğrendiklerini uyguluyorlar gibi geliyo..
bizimkide kadın ama ne bileyim kıl oldum biraz bu ilaç mevzusuna ben. çocuğun bişei yok olsun evde bulunsun alın siz diyor
hee ozaman evde bulunsun diyorsa canım ilaç firmasında çalışıyorlar ya bunlara,çalışandan güzel bi hediye aldıysa ondan yazmak zorunda onuni çin yazıyordur..çünkü benim eş,imde ilaç mümessili ordan biliyorum
çocuk doktorun erkek mi bilmiyorum ama ben hepkadın olsun anne olsun bide yaşlı olsun dedim eşime,başka isteğin var mı dedi
bende erkek doktor anlamaz işin eğitimini verir ama kadın hem anne hem doktor olursa bide tecrübe olursa tam güvenirim her dediğini yaparım dedim..bulduk şimdi anlıyo beni..erkekler ezbere bakıyorlar okulda öğrendiklerini uyguluyorlar gibi geliyo..
he hee iyiymiş istediklerin :)ama bence kadın dr lar daha gaddar ve cadı oluyorlar.yada ben hem cinslerimlemi anlaşamıyorum ne .offf eşimle tartıştık öğlen sonu herşeye negatifimm .halbuki sabah çok neşeliydim.başıma ağrılar girdi sinir küpüyümmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
cok güzel düsünmüssün canim benim kide bana yakin olan cocuk doktoru erkek.dedigin gibi ezbere yapiyorlar.arkadasim bulmus.kadin ve yasli.birde bitkisel ilaclari tavsiye ediyor.hemen agir ilac vermiyormus.bana uzak bende ne yapaip yapip ona götürmek istiyorum.çocuk doktorun erkek mi bilmiyorum ama ben hepkadın olsun anne olsun bide yaşlı olsun dedim eşime,başka isteğin var mı dedi
benim adamda diyor eskiden cesit cesit yapardin simdi bir cesit yapiyorsun.demiyorki bunu bile nasil yapiyorsun.ee dedim eskide kaldi.birde yarin icin sabahin köründe ögrencilerini kahvaltiya cagirmis.zaten cocuklu kisi öglye kadar ancak toparlaniyor.birde yarin benim kursum var 14 de orda olmam lazim cocuk coluk.ama hep erkekler bilgidini yapiyorrgeçen bizde fena tartıştık. adama çorba, patates köfte, pilav ayran yapmışım çocukla demiyorki yaptı. bu köfteler ızgara tadında olsaydı diyortepem attı yedirmedim hiçbirini aç kaldı. 2 gün konuşmadım.
kızlar merhaba oğluşum uyuyo ben de bi kkya girim dedim. size bişey sormk istiyorum. ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum. oğlumu batı bahat hospitala götürüyorum.doktorumuz oktay murat kırçuval. sizin doktor tavsiyelerinizi var mı? istanbul avrupa yakası için? lütfen bana yardım edermisiniz????
batı bahatta mı dogum yaptın canım. bızım bazı akrabalar orda yaptı da.
batı bahatta mı dogum yaptın canım. bızım bazı akrabalar orda yaptı da.
kızlar ağlamaktan gölerimde yaş kalmadı yaaaaaa
az önce hacettepeden geldik kızım hemşirenin gözlüğüne dokundu diye kadın kan alırken kolundaki intraketi çıkardı nebiçim çocuk terbiye ediyorsun dedi bende sen şikayet edicem diyince
kolaysa et bakalım öyle kolaydı dedi intraketi kızımın kolunda çevirdi yavrucağızım daha yeni sustu uyuttum eşimde bana sus yürü gidelim demezmi yakasından tuttum silkeledim onuda yaa ben bu kadını niye dövmedim küçücük çocuğa yaptıkları kar kalıyo
bu arada 4. ayınız kutlu olsun annesi ve bebişi... nice nice mutlu sağlıklı huzurlu 4 aylara,yıllara inşallah
pike sımdı doktordadır:)))))))
slm üzülmekte haklı pike benim bebiş ılk 2 ay 900 900 almış daha sonra bir hasta oldu 3 ay 500 almış çok sıkıldım şimdi eger yanlışım yoksa 15 günde 500 aldı içim rahatladıpike sımdı doktordadır:)))))))
evet hayırlı haberlerle gelır ınsallahhh
elektrık gelmıs heheh
slm üzülmekte haklı pike benim bebiş ılk 2 ay 900 900 almış daha sonra bir hasta oldu 3 ay 500 almış çok sıkıldım şimdi eger yanlışım yoksa 15 günde 500 aldı içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?