2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım eczaneye gider ordan takip eder ismiyle kaşe vuruyo sonuçta..ama reçete uzak bi yere gider ordan ilaçalınırsa bilemez tabi..

olur o ya normal düzenimiz alt üst oldu arada sapıtmamız normal bence

kızlar oğlumun bu çoraplarıyla başım dertte. hemen toplam-nıveriyorlar ve sanki ayağına küçükmüş gibi oluyor. kıl oldum heeeeeee

nıye canım ya. bu arada bana hedıye coraplar geldı onları kullanmıyorum pamuklu degıller dıye. habıre corap al. kulotlu coraba da basladık:) karızma yerlerde

ohhhh ii olmuş kız..aa daha ne yapacaktın zati mis gibi ziyafet ızgara tadıymış kendi yapsın hafta sonu sizde yiyin birlikte o zaman allah allah...

kız cidden mi yedirmedin adama

olur o ya normal düzenimiz alt üst oldu arada sapıtmamız normal bence

valla ben değil kocam sapıtıyor.sinirleri üstünde gerçi hep sinirliydi,birşey deyince de biliyordun sinirimi diyor.canım biliyorumda bu ota boka bana bağırma hakkı vermezki sana.çok üzdü beni çokkk.

ohhhh ii olmuş kız..aa daha ne yapacaktın zati mis gibi ziyafet ızgara tadıymış kendi yapsın hafta sonu sizde yiyin birlikte o zaman allah allah...

kız cidden mi yedirmedin adama

yedirmedim tabi baştan şaka yapıyorum sandı ama aldım tabağı önnünden bişeycik diyemedi.

valla ben değil kocam sapıtıyor.sinirleri üstünde gerçi hep sinirliydi,birşey deyince de biliyordun sinirimi diyor.canım biliyorumda bu ota boka bana bağırma hakkı vermezki sana.çok üzdü beni çokkk.

valla bu kocaları dövesim geliiyo ya..aslında 1 haftalık süt sağabilecek olsan adamlarla baş başa bıraksan tam 1 hafta görsünler bakalım dışarıda işte çalışmak mı zor evde yemek temizlik çocukla uğraşmak mı??
ben dün 24 saatte sadece 1,5 saatlik uykuyla ayaktaydım bu gecede çok uyumadı düşün..eşime dedim sen dayanabilir miydin diye,ben dışarda çalışıyorum ama diyo..peki ben hem uykusuz kalıyorum hem emzirdiğim için çok yorgun oluyorum hemde evin işinin yemeği yapmaya çalışıyorum akşama kadar ayakta bel fıtığımda var..benim gibi hayatta olamazsın dedim istediğin kadar kabul etme,bunları sıralayınca fark etti ama erkeklik gururu var ya toz kondurur mu? ama allahtan yemek falan aramaz hiç yoksa 1 paket makarna yeriz

kızlar bebişlerinizin doğumundaki altınları paraları ne yaptınız. bizim 42 çeyreğimiz 1 bileziğimiz 900tl de paramız oldu. toplamazsak bi yerde bir iki giderler valla. komşumuzun oğlu sünnet olacak eşime altın yap dedim var ya evde diyor. yok öyle onlar oğluşumun dedim.

benım de saymadım ama ceyrek cumhurıyet ıkı kunye var. oyle saklıycam onları 950 tl parası var 50 daha katıp hesap acıcam ogluma aradan koyarım orada bırıkır dıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…