çocuk günde 5-7 kez kaka yapıyor bu bize kabızlık fitili verdi. almayalım dedim eşimde aldı. peki mümessiller o hediye aldıkları doktorun o ilacı yazıp yazmadığını nasıl biliyorlar. yazarım der yazmaz
he hee iyiymiş istediklerin :)ama bence kadın dr lar daha gaddar ve cadı oluyorlar.yada ben hem cinslerimlemi anlaşamıyorum ne .offf eşimle tartıştık öğlen sonu herşeye negatifimm .halbuki sabah çok neşeliydim.başıma ağrılar girdi sinir küpüyümmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
kızlar oğlumun bu çoraplarıyla başım dertte. hemen toplam-nıveriyorlar ve sanki ayağına küçükmüş gibi oluyor. kıl oldum heeeeeee
geçen bizde fena tartıştık. adama çorba, patates köfte, pilav ayran yapmışım çocukla demiyorki yaptı. bu köfteler ızgara tadında olsaydı diyortepem attı yedirmedim hiçbirini aç kaldı. 2 gün konuşmadım.
canım sıkıldıyaaaa
ohhhh ii olmuş kız..aa daha ne yapacaktın zati mis gibi ziyafet ızgara tadıymış kendi yapsın hafta sonu sizde yiyin birlikte o zaman allah allah...
kız cidden mi yedirmedin adama
nıye kız. ben aradan menopoza gırıyom sende mı gırdın:)))))) bunalıyom bazen hep ev hep evvvv
aynen ya patladım evde adet de olmadım sınır yapıyor:2:
ben oluyom hem de hep erken ve dere gibiiii
olur o ya normal düzenimiz alt üst oldu arada sapıtmamız normal bence
ohhhh ii olmuş kız..aa daha ne yapacaktın zati mis gibi ziyafet ızgara tadıymış kendi yapsın hafta sonu sizde yiyin birlikte o zaman allah allah...
kız cidden mi yedirmedin adama
ben pkoluyum ya hep sekerdi benım dogurunca duzelır dıyodum nerdeee daha beter olmasında
yedirmedim tabi baştan şaka yapıyorum sandı ama aldım tabağı önnünden bişeycik diyemedi.
valla ben değil kocam sapıtıyor.sinirleri üstünde gerçi hep sinirliydi,birşey deyince de biliyordun sinirimi diyor.canım biliyorumda bu ota boka bana bağırma hakkı vermezki sana.çok üzdü beni çokkk.
yedirmedim tabi baştan şaka yapıyorum sandı ama aldım tabağı önnünden bişeycik diyemedi.
kızlar bebişlerinizin doğumundaki altınları paraları ne yaptınız. bizim 42 çeyreğimiz 1 bileziğimiz 900tl de paramız oldu. toplamazsak bi yerde bir iki giderler valla. komşumuzun oğlu sünnet olacak eşime altın yap dedim var ya evde diyor. yok öyle onlar oğluşumun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?