2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kızlar nasılsınız ben bugün acayip yoruldum 3 haftadır doğru dürüst temizlik yapmıyodum bu gün bi yaptım canım cıktı ütüler ve balkon kaldı oda yarına siz neler yaptınız bakalım

ben bugün ütü yapacaktım süpürgeden sonra bak sen yazınca aklıma geldi varmı böyle bişey yaa.

ben bugün ütü yapacaktım süpürgeden sonra bak sen yazınca aklıma geldi varmı böyle bişey yaa.
canım ben düzenli her hafta yapardım temizliğimi ütümü çalışmaya başladım yetişemedim şimdi tatildeyiz ya yine başladım ya evim de küçük hemen kirleniyo ütüde dağ gibi kaç haftalık ne sen sor ne ben söyleyeyim eşimin hiç gömleği kalmadı sen düşün artık

slm kızlar geçmişi anca okuyabildim neler olmuş ya öyle ALLAH size sabır sizi üzenleride islah etsin neyse ..

bizimde bugün aşımız vardı kimse sormamış ama ben söyleyeyim kızım çok ağlayacak diye
çok korkuyordum ama öyle çok ağlamadı ama iğnelerden sonra çok sinirlendi başladı
söylenmeye kızım 6400 olmuş bir haftada 300 gram almış sizce nasıl...:26:

sevmesine kızmıyorum cnm.sahiplenmesine kızıyorum.beni ananem büyütmüş.o yüzden çok düşkündüm ananeme.şimdi annem de böle bi durum yaratmaya çalışıyo..akşamları bile bana vermiyo çocuğu mesela...ettiği laflardan biri de çocuk seni istemiyo idi...olayın boyutu değişmeye başladı anlayacağın...hadi bana el kaldırdı. oçocuk ağlıyo onun yanında nasıl böyle davranabilir ya hiç düşünmüyo psikolojisini affetmiycem...

maşalllah size hem ağlamamış hemde kilosu gayet iyi Allah sağlık versin canım

ben de öyle yapıyorum tatlım.. çok sakinmişim küçükken kalabalığa giremizmiş hiç benimle, misafirliğe gidemezmiş, en ufak bi sesten korkarmışım.. hala da aynıyım.. e kızım hareketli çok insan sevde ne olacak ki??

maşallah adaşımıza çok iyi 1haftada 300gr

canım anne sütümü mamamı biraz fazla değilmi artık ayda 500 gr anca alabilirler haftada 300.... ama dr normal dediyse sorun yoktur

bende yapardım eskiden ahh ahhh ütümüde son zamalarda annem geldikçe yapıyor bugün sabah çalışma odasına girince çamaşırları gördüm ok dedim ütü başa düştü yaparım öğleden sonra dedim deyiş o deyiş :))

haklısın canım zaten en kötüsüde el kaldırması olmuş bu büyükleri anlamam zaten

cnm sormaz olunur mu bilmiyorduk sadece aşk olsun. bütün bebişlerin nasıl olduğunu merak ediyoruz. maaşallah kuzucuğa bakalım yarın 5te de bzim kont var biz ne kadar almışız. haftada 300 gr süper bence

maşalllah size hem ağlamamış hemde kilosu gayet iyi Allah sağlık versin canım

sağol canım aaaammmmmiiiiinnnnn...

maşallah adaşımıza çok iyi 1haftada 300gr

sağol teyzesi darısı elif ela kızımıza..

canım anne sütümü mamamı biraz fazla değilmi artık ayda 500 gr anca alabilirler haftada 300.... ama dr normal dediyse sorun yoktur

yok canım iki aydır sadece mama alıyordu 15 gündür ek gıdaya başladık aslında kilosu 6670 çıktıda kıyafetlerin ağırlığını düştü ve bundan önceki kilosu başka yerde alındı belki tartı farklılığı vardır doktor kilo alımına iyi dedi fazlamı sizce bir haftada 300 gram..

yok canım ek gıdaya başlamışsan normal ben mamaylamı böyle diye düşündüm çünkü mamayla alınan hızlı kiloları dr pek desteklemiyor ama seninki ek gıda bu arada benim oğlumun ateşi olmuştu bu seferde çok ağladı sanada geçmiş olsun

nbr kızlar ası olanlar varmıs bızımkıde haftaya kac yerden ıgne oluyolar bıde ek gıdaya baslyan varmıı kacgundur gremıom bılgısayar bozuktu

ay geçmişi oku oku bitmedi. bizde kızımla 3 e kdr yatak odasındna çıkmadık uyandık oynadık geri uyuduk karnımzı doyurduk geri uyuduk benim kzıda fazlamı uyuyor ne kalktım iş yapmak ne mümkün kızla yeni huyumuzda kucakta evi gezinmek. babası gelsin babasına satçam kollarım koptu.

ismi sufiii kiz ben olsam kadini orda mors ettimdi.ne demek ya daha 4 aylik terbiyeden ne anlar hadi 3 yada 4 yasinda olsa neyse.duyunca bile hirslandim.ALLAH önce o kadina akil v merhamet versinnnnnn

Son düzenleme:
selam kızlaaar

bi yazamadım, deminden beri teşebbüs ediyom kız durduruyo :) babamız çok yorgundu izin verdik kestiriyo şimdi, kızı satamadım :)

kızlar ismisufinin 4 aylık oğlu var, o salak hemşire büyük olan kızına kızmış. o kaç yaşındaydı bilmiyorum ama o hemşire evde kalmış kart karının teki herhalde, uyuz

goncak canım benim annem de çok zor bi kadındır ama ben çok baskın biriyim, genelde çatışmalarımızda sindiririm onu, ama anne sonuçta atsan atılmıyo, satsan satılmıyo, seviyosun da, insan annesini sevmez mi. ama işte ben pek sıkı fıkı olmuyorum ki arıza çıkmasın. haftada 1 kere görüşüyorum. hem kendi ailemle hem de kaynanagille :) böylece huzur buluyorum.

kızlar, nasıl rahatladım bilemezsiniz. 160 gr almışız bir haftada :) doktor süte devam dedi.

yaptığım kamp işe yaramış çok sevindim, tam gaz devam

canım ya okudum ve çok üzüldüm ama insan hayatta bazı şeyler için fedakar olmalı bence sende oglun için yapmışsın bunu için rahat gözünün önünde büyüt evladını sıkma canını bazen anneler bizi anlamıyo benim annemde bugün markete kadar gittim kızımın çikolatasından bebişimin agzına tıkmış ayy nasıl verdin dedim elimle ezip dedi ne yaparsın işte buyur burdan yak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…