selam kızlar nasılsınız ben bugün acayip yoruldum 3 haftadır doğru dürüst temizlik yapmıyodum bu gün bi yaptım canım cıktı ütüler ve balkon kaldı oda yarına siz neler yaptınız bakalım
canım ben düzenli her hafta yapardım temizliğimi ütümü çalışmaya başladım yetişemedim şimdi tatildeyiz ya yine başladım ya evim de küçük hemen kirleniyo ütüde dağ gibi kaç haftalık ne sen sor ne ben söyleyeyim eşimin hiç gömleği kalmadı sen düşün artıkben bugün ütü yapacaktım süpürgeden sonra bak sen yazınca aklıma geldi varmı böyle bişey yaa.
canım valla genelde millet kayınvalideden dertli senin annen ama en kötüsüde sen ei artık anne olmuş kadınsın sana nasıl el kaldırıyor bende bazen annemle anlaşamam ama bu kadar değil bide büyüklerin çocuklarınızı sevmesine kızım oğlum demesine niye kızıyosunuzki bence sevmeleri daha güzel değil mi
slm kızlar geçmişi anca okuyabildim neler olmuş ya öyle ALLAH size sabır sizi üzenleride islah etsin neyse ..
bizimde bugün aşımız vardı kimse sormamış ama ben söyleyeyim kızım çok ağlayacak diye
çok korkuyordum ama öyle çok ağlamadı ama iğnelerden sonra çok sinirlendi başladı
söylenmeye kızım 6400 olmuş bir haftada 300 gram almış sizce nasıl...:26:
sakın bian bile acaba doğru mu diyo deme vicdan yaptığın an sen eziliyosun
cnm uzun zamandır karar vermeye çalışıyodum..bu da vesile oldu...ben de sıkılcam deyip işe dönmüştüm ama bebeğine kendin bakmak gibisi yokinş hayırlı bi karar vermişimdir.annem düzelmez çünki babamla bu yüzden ayrıldılar...
slm kızlar geçmişi anca okuyabildim neler olmuş ya öyle ALLAH size sabır sizi üzenleride islah etsin neyse ..
bizimde bugün aşımız vardı kimse sormamış ama ben söyleyeyim kızım çok ağlayacak diye
çok korkuyordum ama öyle çok ağlamadı ama iğnelerden sonra çok sinirlendi başladı
canım anne sütümü mamamı biraz fazla değilmi artık ayda 500 gr anca alabilirler haftada 300.... ama dr normal dediyse sorun yokturslm kızlar geçmişi anca okuyabildim neler olmuş ya öyle ALLAH size sabır sizi üzenleride islah etsin neyse ..
canım ben düzenli her hafta yapardım temizliğimi ütümü çalışmaya başladım yetişemedim şimdi tatildeyiz ya yine başladım ya evim de küçük hemen kirleniyo ütüde dağ gibi kaç haftalık ne sen sor ne ben söyleyeyim eşimin hiç gömleği kalmadı sen düşün artık
haklısın canım zaten en kötüsüde el kaldırması olmuş bu büyükleri anlamam zatensevmesine kızmıyorum cnm.sahiplenmesine kızıyorum.beni ananem büyütmüş.o yüzden çok düşkündüm ananeme.şimdi annem de böle bi durum yaratmaya çalışıyo..akşamları bile bana vermiyo çocuğu mesela...ettiği laflardan biri de çocuk seni istemiyo idi...olayın boyutu değişmeye başladı anlayacağın...hadi bana el kaldırdı. oçocuk ağlıyo onun yanında nasıl böyle davranabilir ya hiç düşünmüyo psikolojisini affetmiycem...
bende yapardım eskiden ahh ahhh ütümüde son zamalarda annem geldikçe yapıyor bugün sabah çalışma odasına girince çamaşırları gördüm ok dedim ütü başa düştü yaparım öğleden sonra dedim deyiş o deyiş :))
bende yarın yapıcam kaç saat sürer bilmiyorum
maşalllah size hem ağlamamış hemde kilosu gayet iyi Allah sağlık versin canım
maşallah adaşımıza çok iyi 1haftada 300gr
canım anne sütümü mamamı biraz fazla değilmi artık ayda 500 gr anca alabilirler haftada 300.... ama dr normal dediyse sorun yoktur
yok canım ek gıdaya başlamışsan normal ben mamaylamı böyle diye düşündüm çünkü mamayla alınan hızlı kiloları dr pek desteklemiyor ama seninki ek gıdasağol canım aaaammmmmiiiiinnnnn...
sağol teyzesi darısı elif ela kızımıza..
yok canım iki aydır sadece mama alıyordu 15 gündür ek gıdaya başladık aslında kilosu 6670 çıktıda kıyafetlerin ağırlığını düştü ve bundan önceki kilosu başka yerde alındı belki tartı farklılığı vardır doktor kilo alımına iyi dedi fazlamı sizce bir haftada 300 gram..
slm kızlarbugün elim ayağım tutmuyo..güne nasıl başladım bilemezsiniz...oğlum sabah 5.30 da uyandı beraber oyunlar oynadık 7.30 a kadar.sonra hersabah ki gibi annemi aradım gelmesi için.geldi.herzaman ki sıradan tartışmalarımızdan birini yapmaya başladık.konu hep annemin hijyen kurallarına çok dikkat etmeyişi vehayatımıza hükmetmeye çalışması.örneğin dün gece eşim sabah 4 te seyahete çıkacaktı.annem tutmuş bize hiç sormadan misafir kabul etmiş.oğluma annesiymiş gibi davranıyo çok fazla ki bu konuda uyarmama rağmen...annemin tonu herzaman ki gibi artmaya başladı.ben de tartışma bitsin diye keremi kucağıma alıp onla ilgilenmeye çalışıyorum.annem bu arada habire bana saydırıyo sen zatne şöylesin de böylesin de senin oğlun bak sana neler yapcak da..eğer oğluma senin davrandığın gibi davranırsam tabi ki yapar dedim.bunun üzerine yerinden fırladı.kucağımda çocuk var kafama patlattı bi tane.nevrim döndü.çocuk var sakin kalmaya çalışıyom.allah böyle sınıyo beni herhalde.oğlumu yavaşça yerine bıraktım annemi de iteklemeye çalışıyorum.resmen dövecek beni yani oğlum o itişmeden ve annemin bağrışından çok korktu ve başladı ağlamaya nasıl içli ağlıyo anlatamam o ağladı ben ağladım.anne git çocuk ağlıyo bırak diyorum daha üstüme saldırıyo.ya çekil diyorum çocuğu kucağıma almaya çalışıyorum beni itekliyo kendi almaya çalışıyo inanamadım yaptıklarına annem sorunları olan bi kadın ama bu kadar ileri gidebileceğini düşünmemiştim.çaresiz kaldım resmen.babamı aradım geldi hemen.bugün babam bakacak çocuğa git ve gelme dedim.ozaman aklı başına geldi bizimkinin.politik olmaya başladı.çok üstüme geldin bilmem ne halbuki tartışma uzamasın diye hep susan bendim.o iş geçti bu yaptığının telafisi yok anne dedim.yavrumdan ayırma beni nolur diyo.allahım delircem.kim be senin yavrun dedim.iyice tepemin tası attı artık.o senin torunun herkes yerini bilcek o kadar dedim.çıktım.işe gitmek zorundaydım.artık çalışamazdım ve istifamı vermeliydim.sabah dooğruca gidip istifamı verdim... kayınvalidelerinizden dert yanıyosunuz ya bana bunu yapan öz annem..yorum size kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?