selam kızlaaar
bi yazamadım, deminden beri teşebbüs ediyom kız durduruyo :) babamız çok yorgundu izin verdik kestiriyo şimdi, kızı satamadım :)
kızlar ismisufinin 4 aylık oğlu var, o salak hemşire büyük olan kızına kızmış. o kaç yaşındaydı bilmiyorum ama o hemşire evde kalmış kart karının teki herhalde, uyuz
goncak canım benim annem de çok zor bi kadındır ama ben çok baskın biriyim, genelde çatışmalarımızda sindiririm onu, ama anne sonuçta atsan atılmıyo, satsan satılmıyo, seviyosun da, insan annesini sevmez mi. ama işte ben pek sıkı fıkı olmuyorum ki arıza çıkmasın. haftada 1 kere görüşüyorum. hem kendi ailemle hem de kaynanagille :) böylece huzur buluyorum.
kızlar, nasıl rahatladım bilemezsiniz. 160 gr almışız bir haftada :) doktor süte devam dedi.
yaptığım kamp işe yaramış çok sevindim, tam gaz devam
hg cnm tabiki kkatılabilirsin.iyi akşamşar ekim anneleri bende bir ekim annesiyim benide aranıza alırmısınız sürekli giriyorum okuyorum ama önceden tanışmadıgımız içim muhabbetlere giremiyorum
bu arada haftada 300 gram çok iyi bence benim ki atda 500 gr almış doktor anne sütüne devam dedi ama 2 aydır ayda sadece 500 gr alıyo ilk iki ay ayda 1 kilo alıyodu acaba başlasam mı ek gıdaya çok kararsız kaldım siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
selam kızlaaar
bi yazamadım, deminden beri teşebbüs ediyom kız durduruyo :) babamız çok yorgundu izin verdik kestiriyo şimdi, kızı satamadım :)
kızlar ismisufinin 4 aylık oğlu var, o salak hemşire büyük olan kızına kızmış. o kaç yaşındaydı bilmiyorum ama o hemşire evde kalmış kart karının teki herhalde, uyuz
goncak canım benim annem de çok zor bi kadındır ama ben çok baskın biriyim, genelde çatışmalarımızda sindiririm onu, ama anne sonuçta atsan atılmıyo, satsan satılmıyo, seviyosun da, insan annesini sevmez mi. ama işte ben pek sıkı fıkı olmuyorum ki arıza çıkmasın. haftada 1 kere görüşüyorum. hem kendi ailemle hem de kaynanagille :) böylece huzur buluyorum.
kızlar, nasıl rahatladım bilemezsiniz. 160 gr almışız bir haftada :) doktor süte devam dedi.
iyi akşamşar ekim anneleri bende bir ekim annesiyim benide aranıza alırmısınız sürekli giriyorum okuyorum ama önceden tanışmadıgımız içim muhabbetlere giremiyorum
bu arada haftada 300 gram çok iyi bence benim ki atda 500 gr almış doktor anne sütüne devam dedi ama 2 aydır ayda sadece 500 gr alıyo ilk iki ay ayda 1 kilo alıyodu acaba başlasam mı ek gıdaya çok kararsız kaldım siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
canım ya okudum ve çok üzüldüm ama insan hayatta bazı şeyler için fedakar olmalı bence sende oglun için yapmışsın bunu için rahat gözünün önünde büyüt evladını sıkma canını bazen anneler bizi anlamıyo benim annemde bugün markete kadar gittim kızımın çikolatasından bebişimin agzına tıkmış ayy nasıl verdin dedim elimle ezip dedi ne yaparsın işte buyur burdan yak
oh oh kamp işe yaramış çok sevindim cnm.
hg cnm tabiki kkatılabilirsin.dal konuya haman .çd
:79:
oh oh maaşallah kızımıza, için rahat etti ne güzel yaaa biz ayda 1 kilo almamıza rağmen doktor 4. ay ek gıdaya başlatabilirim dedi.
slm kıslar bu ara pek giremiyorum
pikecim cok taktın kafan su kg almayı.aylık kg almada okudumda simdi takma kafana cnm yesende sütün olmucak cok takmısın kafana .kızlar yazamıyorum ama sürekli okuyorum sizi:)))
haha yanlış okumuşsun ama canım, yesen de sütün olmayacak demişsin. çok şükür sütüm var, ama kilo almamıştı, ben de besleyiciliğini arttırmak için yediklerimi değiştirdim.
kafaya takmamak elde değil, alabileceği en güzel besini alsın diye çabalıyoruz hepimiz. annelik bu.
sütün olmuyacak demedim cnm aman yanlıs anlama stres yapıyosun sütün besliyici olsun diye ,ondan dedim cnm .yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
selam ekim anneleri
tam selam yazıyorum.benimki uyanıyor.şimdi babasına sattım.yorgunluktan ölecem.benim ki gibi devamlı ağlayarak uyanan bebişleriniz var mı
hoşgeldin canım, bizde yabancı ayırma yoktur hiç, hemen dalabilirsin ecenin dediği gibi :) bu arada ayda 500 gram alt sınır diyebiliriz ama yine de anne sütü yarıyormuş. yediklerine dikkat ederek biraz daha kilo almasını sağlayabilirsin, bak ben son hafta öyle yaptım belki okumuşsundur da. ek gıdaya da başlayabilirsin, biraz tercih meselesi, pek doğru yanlış yok bu konuda, çocuğun kilosuna ve anneyle doktorun tercihlerine kalıyor biraz.
1 bardak süt : loveli ben günde 1 lt süt içiyorum demişti, o yüzden sütle başlıyorum güne. kalkınca hemen 1 bardak süt içiyorum.
2 adet yumurta : normalde hiç sevmem ama işte gözümğ kaparım vazifemi yaparım modundayım. 2 tane haşlıyorum, ne tuz ne bişey, yutuyorum. ekmekle yemiyorum ki kilo almayayım.
3 kaşık tahin pekmez
1 bardak boza : bu ikisini beraber götürüyorum. daha kolay oluyor, bi kaşık tahin pekmez yalıyorum resmen, üstüne boza içiyorum. ikisini de hiç sevmem aslında.
1 avuç fındık : giresun'dan gelen fındıklarım var, kırıp hazılıyorum, bir avuç yiyorum.
1 bardak kefir : sanırım çok etkisi var. önce çay bardağıyla başladım, şimdi büyük bardakla içiyorum, tadına alıştım.
1 kase yoğurt : midemde yer açıldıkça gün içinde yemeye devam ediyorum işte :)
1 şişe maltana : akşam yemeği ne denk gelirse yiyorum, yanına mutlaka 1 şişe maltana içiyorum.
meyve
4 adet hurma
1 avuç ceviz : bunları da beraber götürüyorum. cevizle hurma çok güzel oluyor, hurma çok şekerli gelince de elmayla beraber ısırıyorum, yemek kolay oluyor. hurmayı da hiç sevmem aslında. meyve olarak da elma, ayva, mandalina ve portakal. hepsinden yiyorum.
yiyebilirsem kuru incir bir yane yiyorum. genelde yiyemiyorum bunu :)
bir iki kere pirinç unu maması yedim, melisesra söylemişti, zorla yedim :)
bir iki kere ayva kompostosu yaptım, o günlerde ayva ek olarak yemedim.
bir de doktorum GNC'den bira mayası kapsülü al demişti, günde 2-3 tane de ondan yutuyordum ama bir iki gündür aksatıyorum.
gece yatarken de sütü bitiriyorum, öğlen bir ara bir bardak daha içiyorum, 1 lt bitiriyorum yani mutlaka. keçi sütü içiyorum.
başka ek hiç bişey yemiyorum. şimdi bile memem nasıl dolu anlatamam, canım acıyor resmen. bu kadar yemeye sıkıyosa süt olmasın :)
sagol canım ya dikkat ediyorum aslında sen ne yapdın son bir hafta ne yedin mesala
cnm sormaz olunur mu bilmiyorduk sadece aşk olsun. bütün bebişlerin nasıl olduğunu merak ediyoruz. maaşallah kuzucuğa bakalım yarın 5te de bzim kont var biz ne kadar almışız. haftada 300 gr süper bence
yok canım ek gıdaya başlamışsan normal ben mamaylamı böyle diye düşündüm çünkü mamayla alınan hızlı kiloları dr pek desteklemiyor ama seninki ek gıdabu arada benim oğlumun ateşi olmuştu bu seferde çok ağladı sanada geçmiş olsun
nbr kızlar ası olanlar varmıs bızımkıde haftaya kac yerden ıgne oluyolar bıde ek gıdaya baslyan varmıı kacgundur gremıom bılgısayar bozuktu
selam kızlaaar
iyi akşamşar ekim anneleri bende bir ekim annesiyim benide aranıza alırmısınız sürekli giriyorum okuyorum ama önceden tanışmadıgımız içim muhabbetlere giremiyorum
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizde olmasanız kime derdimi anlatırdım eşim alllahın kerestesi zaten
yeni yeni sakinleştim valla bu arada kızım 4 yaşında kalbinde üfürüm var bide çok zayıf hastaneden bu tarafa gelemiyoz yavrumda napsın korkuyo iğneden ayrıca engelli olabilirdi başka hastalığı olabilirdi yaşamayalim ölelimmi yani
tabiki yanına bırakmadım ismini öğrendim sağlık bakanlığına şikayet dilekçemi gönderdim yarında gidip saçını başını yolmayı düşünüyom kızım kolunu kıpırdtamıyo yakasına yapışacam zillinin yanlız gidicem azına ot tıkıcam o k...ın yavrum uağlamaktan bitkindüştü ya koluna ne oldu bilmiyom hiç hareket ettirmiyo sürekli ağlıyo uyandı bu vakte kadar ağladı şimdi tekrar yatırdım halbuki bi kabizlık için gitmiştik neler çıktı başıma ....
hepinizi çok öpüyom ALLAH YAVRULARIMIZI HER TÜRLÜ KASTALIKTAN VE KÖTÜLERDEN KORUSUNben çıkıyorum oğluşum acıktı hepiniz öpüldünüz
mama verenler var bildiğim kadarıyla gün içerisinde mamayı nasıl veriyorsunuz
inşallah senin bebişinde tatmin edici kilo almıştır canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
sağol canım benim kızımda olmadı çok şükür önceden önlemimi aldım ateşi çıkmasın diye ateş düşürücü verdim çok şükür ateş yok ama şuruptanmıdır nedir bugün kızım uykuya doyamadı gece uyuyamayacak bu gidişle ek gıdaya başladık ama şimdi ondada pislik yapıyor ya ağzını bi kitliyo zorla veriyorum zaten aptamilide içimyo sabah bide gece ancak verebiliyorum nasıl çözücez bu sorunu bilemiyorum..
iyiyim canım sen nasılsın bizde iğne olduk bugün iki bacaktan vuruyorlar canım biz atlattık çok şükür darısı sana..
gözün aydın pikecim inşallah dahada iyiye gider kilo alımı..
hoşgeldin arkadaşım arkadaşlarında dediği gibi dal konuya ...
en güzelini yapmışsın nihayetinde çocuk buya 4 yaşınadada olsa inşallah hakettiği cezayı alır ve bir dahada kimseye aynı kötülüğü yapmaz..
ben doğumdan beri hep mama veriyorum ilk 30ccyle başladık sonra 60-90-120 derken 150 cc veriyorum günde 500 ml süt ihtiyacını karşılaması lazım ama benim kızım ek gıdaya başladı başlayalı sütü içmek istemiyor sabah ve gece anca uyursa veriyorum uykuda içiyor ama gündüz asla almıyo..
hangi firmada kız eşin benimkide mümessil
ahaha ben ne doktorlar duydum laptop aldıran
eczanelerdeki reçetelerden ve verdikleri siparişlerden
doktor yazsa bile eczacı istemiyosa o ilacı vermez sana muadilini verir bu ilaçtan kalmadı deyip halbuki ilacı ve mümessili sevmediği için yoktur o ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?