kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sizde olmasanız kime derdimi anlatırdım eşim alllahın kerestesi zaten
yeni yeni sakinleştim valla bu arada kızım 4 yaşında kalbinde üfürüm var bide çok zayıf hastaneden bu tarafa gelemiyoz yavrumda napsın korkuyo iğneden ayrıca engelli olabilirdi başka hastalığı olabilirdi yaşamayalim ölelimmi yani
tabiki yanına bırakmadım ismini öğrendim sağlık bakanlığına şikayet dilekçemi gönderdim yarında gidip saçını başını yolmayı düşünüyom kızım kolunu kıpırdtamıyo yakasına yapışacam zillinin yanlız gidicem azına ot tıkıcam o k...ın yavrum uağlamaktan bitkindüştü ya koluna ne oldu bilmiyom hiç hareket ettirmiyo sürekli ağlıyo uyandı bu vakte kadar ağladı şimdi tekrar yatırdım halbuki bi kabizlık için gitmiştik neler çıktı başıma ....
hepinizi çok öpüyom ALLAH YAVRULARIMIZI HER TÜRLÜ KASTALIKTAN VE KÖTÜLERDEN KORUSUNben çıkıyorum oğluşum acıktı hepiniz öpüldünüz
selam ekim anneleri
tam selam yazıyorum.benimki uyanıyor.şimdi babasına sattım.yorgunluktan ölecem.benim ki gibi devamlı ağlayarak uyanan bebişleriniz var mı
ben 24 saatte 6kez150cc sma mama veriyorum.ek gıdaya geçtin mi?ben 4 ayı bekliyorum.17 ekimde 4 aylık olacak.aralarda emziriyorum çerez niyetineinşallah senin bebişinde tatmin edici kilo almıştır canım hayırlı haberlerle gel inşallah..
sağol canım benim kızımda olmadı çok şükür önceden önlemimi aldım ateşi çıkmasın diye ateş düşürücü verdim çok şükür ateş yok ama şuruptanmıdır nedir bugün kızım uykuya doyamadı gece uyuyamayacak bu gidişle ek gıdaya başladık ama şimdi ondada pislik yapıyor ya ağzını bi kitliyo zorla veriyorum zaten aptamilide içimyo sabah bide gece ancak verebiliyorum nasıl çözücez bu sorunu bilemiyorum..
iyiyim canım sen nasılsın bizde iğne olduk bugün iki bacaktan vuruyorlar canım biz atlattık çok şükür darısı sana..
gözün aydın pikecim inşallah dahada iyiye gider kilo alımı..
hoşgeldin arkadaşım arkadaşlarında dediği gibi dal konuya ...
en güzelini yapmışsın nihayetinde çocuk buya 4 yaşınadada olsa inşallah hakettiği cezayı alır ve bir dahada kimseye aynı kötülüğü yapmaz..
ben doğumdan beri hep mama veriyorum ilk 30ccyle başladık sonra 60-90-120 derken 150 cc veriyorum günde 500 ml süt ihtiyacını karşılaması lazım ama benim kızım ek gıdaya başladı başlayalı sütü içmek istemiyor sabah ve gece anca uyursa veriyorum uykuda içiyor ama gündüz asla almıyo..
benimki de sürekli ağlıor demin uyurken işllerimi hallediim dedim odadan çıktım çığlıksesleri geldi
kızlar bebişinizi kaynamış suyla mı banyo yaptırıyorsunuz. ben hep merkezi sistemden gelen suyla yıkıyorum da geçen aklıma takıldı
her akşam aynı noluyor buraya yaa tam geliyorum hop bakımda
bi şey sorcam arkadaşım bu alttaki bebek gelişim takvimi nerden hazırlanıyoo
Yapmaya çalıştım ama olmadı sanki..
baby and child age ticker
bu adresten oluştur tickerı profil kısmına yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?