2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pike gözün aydın canım, kampın işe yaramış çoooook sevindim :81::81:

ben de yeni uyuttum, birazdan dizimin tekrarı başlayacak(desperate), umarım uyanmaz da izleyebiirim..

iyi geceler herkese..

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yaptım ama bu yazı çıktı canım

ana niye olmuyo ya :)

kızlar benim profildekini kopyalıcam aynen, onu deneyin, yani benimkini. bakalım o olcak mı, hehe yapalım öle yatalım :)

http://lagf.lilypie.com/1lSBp2.png

benimki bu, sıkıyosa siz yapıştırınca kabul etmesin

pike gözün aydın canım, kampın işe yaramış çoooook sevindim :81::81:

ben de yeni uyuttum, birazdan dizimin tekrarı başlayacak(desperate), umarım uyanmaz da izleyebiirim..

iyi geceler herkese..

sorma ya, bayram ettim :) iyi geceler şekerim :)

O çarpı işareti neyse anlamadım.ne zormuş pikecim bu iş...çok zamanımızı aldı..yine de ilgine çook teşekkürler,yatıyorum ben de ..tatlı uykular tabi kuzular izin verirse..

:) göbek gtgıde buyuyooooooo

aynen ya napçaz ne zmn gitçek bu göbke. benim daha 10 kilom var eşim sakın verme böyle çok iyisin dio göbeğime bile ne var çok değilki yok bile dio. doğurmuş biri olarak gayet iyisin dio. artık çocuklusun tığ gibi olamazsın dio. inadamı bindirip zayıflasam ne

ben kesin vercem o kiloları, duramam öle, lımbır lımbır hissediyorum kendimi. bana da iyisin diyolar da tabi dışardan iyi görünüyodur :)

ama emzirmem bitsin, ya da en azından azalsın öle.

kızlar hele bı emeklemeye baslasınlar bızı erıtırler işllah gtgde daha cok emıckler ve kalmıcak kılo merak etmyın :)

İyi geceler..

Bu nasıl bi regli ya o kadar kan iğnesi vuruldum ameliyat olucam diye bende bişey kalmadı kımıldamaya korkuyorum doğumdaki gibi çok yoğun kanamam ilk olanlar sizinde oldumu böyle.

kızlar hele bı emeklemeye baslasınlar bızı erıtırler işllah gtgde daha cok emıckler ve kalmıcak kılo merak etmyın :)
ay aman : uslu olsun gezerken verelim kiloları
İyi geceler..

Bu nasıl bi regli ya o kadar kan iğnesi vuruldum ameliyat olucam diye bende bişey kalmadı kımıldamaya korkuyorum doğumdaki gibi çok yoğun kanamam ilk olanlar sizinde oldumu böyle.

ben daha olmadım yaa korkuom walla. yoğunmu oluyor. bide ben adet oldummu halsiz düşüom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…