ya kızlar,bir sorum olacak,bu rota aşısını vurduranınız olduysa sizdede yan etki yaptımı ?
benimkinde ishal var,yeşil,kusma var,birde huysuzdu daha huysuz oldu...1.30 da zorla fitil verdimde öyle uyudu...kırk defa kalktı...bugün cozuttu resmen,
geçen 2. ayın sonundaki aşıda böyle olmamıştı...
tam yatıodum bi yeniliyim sayfayı dediydimben yaptırmadım cnm rots aşısı. geçmişe bi bak istersen yaptıranlar vardı yada diğer topiklerde rota aşısı topiği var orayada bakabilirsin. iyi geceler. bugun erkenciyim
ya kızlar,bir sorum olacak,bu rota aşısını vurduranınız olduysa sizdede yan etki yaptımı ?
benimkinde ishal var,yeşil,kusma var,birde huysuzdu daha huysuz oldu...1.30 da zorla fitil verdimde öyle uyudu...kırk defa kalktı...bugün cozuttu resmen,
geçen 2. ayın sonundaki aşıda böyle olmamıştı...
benim oğlum rota virüsüne yakalandııııııı kızlar
selam kızlar hala şoktayımya defne joy foster evınde ölü bulunmus:2:
benim olmadı normal eskiden nasıl oluyorsam öyle oldumİyi geceler..
Bu nasıl bi regli ya o kadar kan iğnesi vuruldum ameliyat olucam diye bende bişey kalmadı kımıldamaya korkuyorum doğumdaki gibi çok yoğun kanamam ilk olanlar sizinde oldumu böyle.
şok oldum ve çok üzüldüm çok severdim onu yaaaaaa daha oğlu çok küçüktüüüüüüüüüüüüselam kızlar hala şoktayımya defne joy foster evınde ölü bulunmus:2:
geçmiş olsun canım.nasıl bebişin şimdi ?aşısını oldumuydu,beliirtilerini ve uyguladığınız tedaviyi anlatırmısın vaktin varsa.
selam kızlar hala şoktayımya defne joy foster evınde ölü bulunmus:2:
benim olmadı normal eskiden nasıl oluyorsam öyle oldum
şok oldum ve çok üzüldüm çok severdim onu yaaaaaa daha oğlu çok küçüktüüüüüüüüüüüü
yok aşı olmadık dr tavsiye etmedi
pazartesi günü linom sarısı sulu kakası oldu ateşi 36.8 di biz ateşi var sandık acile götürdük muayene ettiler bişey yok dediler ateş düşürücü verdiler
dün dr götürdük muayene etti oltrasyonla baktı görünürde bişey yok rota tahlili yapalım dedi kakasını tahlile verdik orada belli oldu
bişey vermediler sadece barsak düzenleyici verdiler sıvı alımını artır dediler 1 hafta sürer dediler ateşiçıkar kusarsa hastaneye getirin dedi
benim oğlum rota virüsüne yakalandııııııı kızlar
televızyonu acar acmaz cıktı karsıma bu haberrr ayyy cok kotu oldummmm.
gunaydın kızlarrr
ben de sımdı ogrendım cok uzuldum yaaaa
allah acil şifalar versin canım ya... inşallah çabucak düzelir bebişin ve kolayca atlatır...
geçmiş olsun lovelı ınsallah hemen atlatır yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?