selam kızlaaar
bi yazamadım, deminden beri teşebbüs ediyom kız durduruyo :) babamız çok yorgundu izin verdik kestiriyo şimdi, kızı satamadım :)
kızlar ismisufinin 4 aylık oğlu var, o salak hemşire büyük olan kızına kızmış. o kaç yaşındaydı bilmiyorum ama o hemşire evde kalmış kart karının teki herhalde, uyuz
goncak canım benim annem de çok zor bi kadındır ama ben çok baskın biriyim, genelde çatışmalarımızda sindiririm onu, ama anne sonuçta atsan atılmıyo, satsan satılmıyo, seviyosun da, insan annesini sevmez mi. ama işte ben pek sıkı fıkı olmuyorum ki arıza çıkmasın. haftada 1 kere görüşüyorum. hem kendi ailemle hem de kaynanagille :) böylece huzur buluyorum.
kızlar, nasıl rahatladım bilemezsiniz. 160 gr almışız bir haftada :) doktor süte devam dedi.
yaptığım kamp işe yaramış çok sevindim, tam gaz devam
slm kızlar geçmişi anca okuyabildim neler olmuş ya öyle ALLAH size sabır sizi üzenleride islah etsin neyse ..
bizimde bugün aşımız vardı kimse sormamış ama ben söyleyeyim kızım çok ağlayacak diye
çok korkuyordum ama öyle çok ağlamadı ama iğnelerden sonra çok sinirlendi başladı
söylenmeye kızım 6400 olmuş bir haftada 300 gram almış sizce nasıl...:26:
selam kızlaaar
bi yazamadım, deminden beri teşebbüs ediyom kız durduruyo :) babamız çok yorgundu izin verdik kestiriyo şimdi, kızı satamadım :)
kızlar ismisufinin 4 aylık oğlu var, o salak hemşire büyük olan kızına kızmış. o kaç yaşındaydı bilmiyorum ama o hemşire evde kalmış kart karının teki herhalde, uyuz
goncak canım benim annem de çok zor bi kadındır ama ben çok baskın biriyim, genelde çatışmalarımızda sindiririm onu, ama anne sonuçta atsan atılmıyo, satsan satılmıyo, seviyosun da, insan annesini sevmez mi. ama işte ben pek sıkı fıkı olmuyorum ki arıza çıkmasın. haftada 1 kere görüşüyorum. hem kendi ailemle hem de kaynanagille :) böylece huzur buluyorum.
kızlar, nasıl rahatladım bilemezsiniz. 160 gr almışız bir haftada :) doktor süte devam dedi.
yaptığım kamp işe yaramış çok sevindim, tam gaz devam
bana da annem haber verdi şimdi. şok oldum ya. allah yavrusuna yardım etsin inşallah. oğlu küçücük daha.
sormaya bende şoktayım daha pazar gunu ızledım
hoşgeldın canım
günaydın kızlar nasılsınız
iyi caınm ne olsun evde can sıkıntısı
aynen. daha kahvaltı da etmedım edıcem bırazdan oglan ızın verırse:)
ben ettim kahvaltımı diğer kızımda okul tatilolduğu icin evde ondan düzenli yemek yemeye çalışıyoruz.minikde uyanıktı onuda koydum pusetine o bize baktı bizde kahvaltımızı yaptık
bende sımdı anakucagına koydum duruyor. yıyım gelım bende. gorusuruz kızlarrrrr:)
slm kızlar...ben de kahvaltımı yaptım geldim.
günaydın herkese
loveli bebişin sorunu belli oldu demek rota aşşısı yaptırmamaya karar vermiştim şimdi de yaptırsamıydım diyorum çok geçmiş olsun canım
ya kızlar bu forumun saati sürekli yanlış farkındamısınız forumun saatini geri almak lazım
bu arada benim mama sandalyeleri güme gitti dün kimse el atmadı forumda hala karar veremiyorum
günaydın herkese
loveli bebişin sorunu belli oldu demek rota aşşısı yaptırmamaya karar vermiştim şimdi de yaptırsamıydım diyorum çok geçmiş olsun canım
ya kızlar bu forumun saati sürekli yanlış farkındamısınız forumun saatini geri almak lazım
bu arada benim mama sandalyeleri güme gitti dün kimse el atmadı forumda hala karar veremiyorum
slm afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?