2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

gözünaydın şekerim çok sevindimmm maşallahhh

maşallah canım.

devam devammmmm:) cok sevındım.

bana da annem haber verdi şimdi. şok oldum ya. allah yavrusuna yardım etsin inşallah. oğlu küçücük daha.

benımde aklıma ılk oglu geldı.

sormaya bende şoktayım daha pazar gunu ızledım
hoşgeldın canım

sagol hosbulduk cnm.

aynen. daha kahvaltı da etmedım edıcem bırazdan oglan ızın verırse:)

ben ettim kahvaltımı diğer kızımda okul tatilolduğu icin evde ondan düzenli yemek yemeye çalışıyoruz.minikde uyanıktı onuda koydum pusetine o bize baktı bizde kahvaltımızı yaptık

ben ettim kahvaltımı diğer kızımda okul tatilolduğu icin evde ondan düzenli yemek yemeye çalışıyoruz.minikde uyanıktı onuda koydum pusetine o bize baktı bizde kahvaltımızı yaptık

bende sımdı anakucagına koydum duruyor. yıyım gelım bende. gorusuruz kızlarrrrr:)

günaydın herkese

loveli bebişin sorunu belli oldu demek rota aşşısı yaptırmamaya karar vermiştim şimdi de yaptırsamıydım diyorum çok geçmiş olsun canım

ya kızlar bu forumun saati sürekli yanlış farkındamısınız forumun saatini geri almak lazım

bu arada benim mama sandalyeleri güme gitti dün kimse el atmadı forumda hala karar veremiyorum

arkadaşlar biz daha demir ilacına başlamadık genelde sağlık ocakları ferro sanol veriyorlar galiba ve bazı arkadaşlarımız bundan şikayetçi peki ferrum hausman kullanan varmı eylül annelerini okurken biri ferrum hausman kullanıyorum demiş demir kokusu falan ve yan etkileri yok diyor nasıl acaba bu kan damlası

slmm ben hatırlıyorum da fırsat bulup yazamıyorum çok fazla.ben şöle dört ayaklı olmayan oturaklara güvenemiyorum fazla.eski kafalılık belkide :)yani mavi olan daha hoş ve kullanışlı gibi fiyatıda uygun chiggonun du dimi

günaydınlar ben gyno ferro sanol kullandım doktorum onu vermişti düzenli olmasa da hala kullanıyorum

arkadaşlar bilgisi olan var mı ya brigt starts diye bi markanın yürüteç tarzı bişeyi var bayıldımmm türkiyede var mı acaba????

günaydın canım.bende rota aşı yaptırmayanlardanım büyük kızım çünkü rota virüsü olmuştu 2 yaşındayken kusma ve isalden bayka bir sorunla karşılaşmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…