2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aha deşifre olmuşum fatma nie deşifre edion kız yarican bende seni deşifre edimmi

eeeettt meeeeeee:79:

sevgide kim ben tanımıom

sağol cnm. :))))

bendee :76:

Nbr kızlar benimki uyuy okızartma yapçam bi bakiim size dedim :)

ii canım sen nasılsın, nasıl gidiyo annelik ?

Ayy cok pardon ecrin

olsun fatmacım, sorun deil

Yarican masallahsenın kıza nazar değmesin gaz problemi varmı yok galıba :)

amin canım, Allah nazarlardan korusun meleklerimizi.. bu sabah cok cıgırdı agladı gazdan, pek yoktu.. inş olmaz bi daha

kızlar dogumdan sonra idrarda yanma şikayetiniz oldumu?bir bu eksikti yaaa o iğrençç sondanın eseri sanırım

canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir.. rengide koyuysa bi dr'a git bence..

amin canım, Allah nazarlardan korusun meleklerimizi.. bu sabah cok cıgırdı agladı gazdan, pek yoktu.. inş olmaz bi daha

cnm gaz olmayabilirmiş bak yolladığın yazıda yazıo. benimkininde maşallahı var gaz konusunda aşadan yukardan çalışıo normal yaptığımızdanmı acaba doğumu. ciddi ciddi

benim adam pırasa yemio aç kaldı diim bugun doğum günüm bana bi hedaye vermek istiosan pırasa ye

cnm gaz olmayabilirmiş bak yolladığın yazıda yazıo. benimkininde maşallahı var gaz konusunda aşadan yukardan çalışıo normal yaptığımızdanmı acaba doğumu. ciddi ciddi

galiba ondan canım, maşallah maşallah nazar etmeyelim bebişlere :)
ben nar suyuda damlatmıştım 2 damlacık, işe mi yaradı acaba??

sabahki gazdandı canım, bacaklarını karnına cekip agladı, kimyonu emip gazını cıkarıncada rahatladı uyudu

içimd kaldı normal doğum bizde doğuraydık normal bızdede az olurdu gaz problemı

toz kımyonumu sürdün agzına bnde öle yapıyım ya barı gecelerı rahat yatsın yawrum

oldum olcaım kdr deşifre yarican da alıntı yapmış

aaaşkolsun canım, bende alıntıyı düzelltim :)

benim adam pırasa yemio aç kaldı diim bugun doğum günüm bana bi hedaye vermek istiosan pırasa ye

o kadar ucuza kaçmasın bence canım :)
ecrin, beni şaşırtıyosun canım, anne olalı merhamete gelmişin

BNDE GECTİ çok şükür ilk hafta vardı bagırsaklarım bı duzelmedı ya
Bağırsakmıı amann allahımm geçen hafta ölücektim kabızlıktan doğum neymiş çok çektimm.hele şükür bagırsaklar düzene girdii drdan ilaç istemiştim işe yaradı.

sık sık çıkmıyorum gerçi sanırım az su içtiğimden oluyor.. su içmeye fırsatım olmuyor yada aklıma gelmiyor hamileyken ölçülü içerdim şimdi boşladımm.. su içeyim bol bol en iyisi dr gitsem ilaç vericek ufff...
lanet olası sonda yüzünden oldu biliyorum ( çok canım yanmıştı takarken

hmm belki az soğuk almıştır oda gaz yapmıştır. dün kapı açılıp kapandıkça soğuk girdi odaya babamda sıcak deyip durdu kapıyı açtırdı benim kızda herkes gidince bastı yaygarayı zor susturduk. sıcak su ısıttım karnına koydum sarmaladım öle uyudu yavrum ter içinde kaldı. ama iyi geldi :)

kızlaaar

göğüs pedi kullanıyorsunuz değil mi? hangi marka kullanıyorsunuz?

ben chicco ve bebedorunkini almışım hamileyken, bebedorunki kötü ama chicconunki gayet güzeldi. siz ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…