aha deşifre olmuşumfatma nie deşifre edion kız yarican bende seni deşifre edimmi
sevgide kim ben tanımıom
sağol cnm. :))))
Nbr kızlar benimki uyuy okızartma yapçam bi bakiim size dedim :)
Ayy cok pardon ecrin
kızlar dogumdan sonra idrarda yanma şikayetiniz oldumu?bir bu eksikti yaaa o iğrençç sondanın eseri sanırım
Ayy cok pardon ecrin
Yarican masallahsenın kıza nazar değmesin gaz problemi varmı yok galıba :)
kızlar dogumdan sonra idrarda yanma şikayetiniz oldumu?bir bu eksikti yaaa o iğrençç sondanın eseri sanırım
eeeettt meeeeeee:79:
bendee :76:
ii canım sen nasılsın, nasıl gidiyo annelik ?
olsun fatmacım, sorun deil
amin canım, Allah nazarlardan korusun meleklerimizi.. bu sabah cok cıgırdı agladı gazdan, pek yoktu.. inş olmaz bi daha
canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir.. rengide koyuysa bi dr'a git bence..
Düzeltdim mesajı ecrin :)
önemli değil cnm. sen facete varmıısn nerden biliyin :)
cnm gaz olmayabilirmiş bak yolladığın yazıda yazıo. benimkininde maşallahı var gaz konusunda aşadan yukardan çalışıonormal yaptığımızdanmı acaba doğumu. ciddi ciddi
ewet varım face de ordan bılıyom
oldum olcaım kdr deşifreyarican da alıntı yapmış
benim adam pırasa yemioaç kaldı diim bugun doğum günüm bana bi hedaye vermek istiosan pırasa ye
Bağırsakmıı amann allahımm geçen hafta ölücektim kabızlıktan doğum neymiş çok çektimm.hele şükür bagırsaklar düzene girdii drdan ilaç istemiştim işe yaradı.BNDE GECTİ çok şükür ilk hafta vardı bagırsaklarım bı duzelmedı ya
sık sık çıkmıyorum gerçi sanırım az su içtiğimden oluyor..amin canım, Allah nazarlardan korusun meleklerimizi.. bu sabah cok cıgırdı agladı gazdan, pek yoktu.. inş olmaz bi daha
canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir.. rengide koyuysa bi dr'a git bence..
toz kımyonumu sürdün agzına bnde öle yapıyım ya barı gecelerı rahat yatsın yawrum
galiba ondan canım, maşallah maşallah nazar etmeyelim bebişlere :)
ben nar suyuda damlatmıştım 2 damlacık, işe mi yaradı acaba??
sabahki gazdandı canım, bacaklarını karnına cekip agladı, kimyonu emip gazını cıkarıncada rahatladı uyudu
aaaşkolsun canım, bende alıntıyı düzelltim :)
o kadar ucuza kaçmasın bence canım :)
ecrin, beni şaşırtıyosun canım, anne olalı merhamete gelmişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?