normal dogumda bebek kanaldan gecerken bi bakteri yutuyomuş. o bakteri bebegin bagırsaklarına yerleşiyomuş ve sindirimin kolay olmasını saglıyomuş.. o yüzden normal dogumla dünyaya gelen bebeklerde sindirim problemi pek olmazmış.. ne zaman aile hekimine gitsem, normalmi sezeryanmıydı sorusundan sonra bunu anlatıyo :))
cok şükür bende buzamana kadar hic dikkat etmedim gaz yaparmı yapmazmı demedim.
benim gaz problemim oluyodu hemoroidden dolayı, ama kızımın olmuyodu, karnı gurul gurul ediyodu sonra cıkarıyodu. ama bu sabah cok feciydi yaa, bakalım nasıl devam edecek.
kızlaaar
göğüs pedi kullanıyorsunuz değil mi? hangi marka kullanıyorsunuz?
ben chicco ve bebedorunkini almışım hamileyken, bebedorunki kötü ama chicconunki gayet güzeldi. siz ne kullanıyorsunuz?
hmm belki az soğuk almıştır oda gaz yapmıştır. dün kapı açılıp kapandıkça soğuk girdi odaya babamda sıcak deyip durdu kapıyı açtırdı benim kızda herkes gidince bastı yaygarayı zor susturduk. sıcak su ısıttım karnına koydum sarmaladım öle uyudu yavrum ter içinde kaldı. ama iyi geldi :)
kızlaaar
göğüs pedi kullanıyorsunuz değil mi? hangi marka kullanıyorsunuz?
ben chicco ve bebedorunkini almışım hamileyken, bebedorunki kötü ama chicconunki gayet güzeldi. siz ne kullanıyorsunuz?
içimd kaldı normal doğumbizde doğuraydık normal bızdede az olurdu gaz problemı
Bağırsakmıı amann allahımm geçen hafta ölücektim kabızlıktan doğum neymiş çok çektimm.hele şükür bagırsaklar düzene girdii drdan ilaç istemiştim işe yaradı.
sık sık çıkmıyorum gerçi sanırım az su içtiğimden oluyor..su içmeye fırsatım olmuyor yada aklıma gelmiyor hamileyken ölçülü içerdim şimdi boşladımm.. su içeyim bol bol en iyisi dr gitsem ilaç vericek ufff...
lanet olası sonda yüzünden oldu biliyorum( çok canım yanmıştı takarken
sıcak havlu koy karnına ecrin, su torbasını karnına koymak iyi deilmiş
ben lansinoh kullanıyorum gayet iyi.
markasını bilmiyorum ama carrefourdan almıştım bişi, o hiç iyi olmadı, yapışıyodu kuruyunca zor koparıyodum gögsümden
:92:
lansınoh kullanıyom gayet gsl
benimki gaz çıkaracağı zaman çok ıkınıp sıkınıyor ama dokunmuyorum, kendi çıkarsın diye. allaha şükür ayaklarını karnına çekerek ağlaması da çok az, yani çok kısa süreli ağrısı oluyor sanırım. ama normal doğumun etkisi mi bağırsak yapısı mı bilemem.
maşallah kızıma
selaaammm....gecmişi anca bitirdim yaa,2 gün girmedim cosmussunuz kızlar :))
sıcak havlu koy karnına ecrin, su torbasını karnına koymak iyi deilmiş
ben lansinoh kullanıyorum gayet iyi.
markasını bilmiyorum ama carrefourdan almıştım bişi, o hiç iyi olmadı, yapışıyodu kuruyunca zor koparıyodum gögsümden
kızlar herhalde süt ürettiğimizden kabızlık olabiliyor hepimizde.
ben sorun yaşamadım gerçi ama bir iki defa zor oldu çıkarmak
benceeee bol bol su içmeliyiz bu yüzden.
en az 3 lt
bi litre içsem şükür ama vakit olmuo zate taa öğlen uyanıoz
selam tatlım nasıl gidiyo annelik?ben kullanmadım bilemiyorum...genelde gazason isimli bir yag ile masaj yapıyorum ve sıcak havlu koyuyorum gaz içinslmmmmmmmmmm ıronıck.kıslar humananın kımyonlu rezenesı nsl cay
ay saçmaladım :) lansinoh marka ped kullanıyonuz demek, şimdi çaktım :)
bittteeeeer doğumgünün kutlu olsun şekerim :)
nice yıllara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?