2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benimki gaz çıkaracağı zaman çok ıkınıp sıkınıyor ama dokunmuyorum, kendi çıkarsın diye. allaha şükür ayaklarını karnına çekerek ağlaması da çok az, yani çok kısa süreli ağrısı oluyor sanırım. ama normal doğumun etkisi mi bağırsak yapısı mı bilemem.

maşallah kızıma

sıcak havlu koy karnına ecrin, su torbasını karnına koymak iyi deilmiş

kızlaaar

göğüs pedi kullanıyorsunuz değil mi? hangi marka kullanıyorsunuz?

ben chicco ve bebedorunkini almışım hamileyken, bebedorunki kötü ama chicconunki gayet güzeldi. siz ne kullanıyorsunuz?

ben lansinoh kullanıyorum gayet iyi.
markasını bilmiyorum ama carrefourdan almıştım bişi, o hiç iyi olmadı, yapışıyodu kuruyunca zor koparıyodum gögsümden

Son düzenleme:
içimd kaldı normal doğum bizde doğuraydık normal bızdede az olurdu gaz problemı

canım hiç içinde kalmasın :) bazısının çoook zor oluyor mesela, belki senin de zor olurdu, bilemeyiz ki :)

herşeyin hayırlısı boşver, maşallah yavruna

kızlar herhalde süt ürettiğimizden kabızlık olabiliyor hepimizde.

ben sorun yaşamadım gerçi ama bir iki defa zor oldu çıkarmak

benceeee bol bol su içmeliyiz bu yüzden.

en az 3 lt

cnm çok sıcak olmuo bide direk koymuyorum. kızımı kundağa sarıom torbayıda havluya sarıom öle koyuyom.

maşallah canım, benimkiside öyleydi. ama cok agladı bu sabah, çıgıra çıgıra hemde, ilk defa bişey verdim bende gazı için..

selaaammm....gecmişi anca bitirdim yaa,2 gün girmedim cosmussunuz kızlar :))

:78:

ay saçmaladım :) lansinoh marka ped kullanıyonuz demek, şimdi çaktım :)

kızlar herhalde süt ürettiğimizden kabızlık olabiliyor hepimizde.

ben sorun yaşamadım gerçi ama bir iki defa zor oldu çıkarmak

benceeee bol bol su içmeliyiz bu yüzden.

en az 3 lt

bi litre içsem şükür ama vakit olmuo zate taa öğlen uyanıoz

kız ironic nerelerdesin sen

senin beyfendi çok mu fena yoksa, yollamıyo anasını muhabbete :)

bi litre içsem şükür ama vakit olmuo zate taa öğlen uyanıoz

ben de çok geç kalkıyorum ama iki tane 1.5 lt lik şişeyi dolduruyorum, geceye kadar bitiriyorum.

bir lt demiş, kız döverim seni daha çok iç kıııı
vücudun susuz kalır anam, cidden 2 lt ye çıkar bari

selamm kzlarr nasılsınızzz bakalımm bende hep geç uyanıodum yani anca sabah bi 7 de bi 9 da uyanıorum sonrada 1 e kadar uyuyorum kocişte kızıo bana bebeğe biş eolursa nasıl anlıcaksın die ama napimm kii sizler ne durumdasınız benim şuan kayınvalde burda ama kırkı çıkınca gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…