evet canım, sen sordun ya
bendede oluyo bazen :))
arkası yapışkanlı bide icinde 2 tanede süt saklama poşeti oluyo
maşallah canım, benimkiside öyleydi. ama cok agladı bu sabah, çıgıra çıgıra hemde, ilk defa bişey verdim bende gazı için..
:78:
sorma cnm ya özellikle 3 haftaya kadar iyi gibiydi ama sonradan costu :SS uyanık oldugu tüm sürede aglıyo,tüm ihtiyaclarını karsılasam da aglıyo özellikle akşamları ve geceleri..kolik midir nedr anlamadımkız ironic nerelerdesin sen
senin beyfendi çok mu fena yoksa, yollamıyo anasını muhabbete :)
ben de çok geç kalkıyorum ama iki tane 1.5 lt lik şişeyi dolduruyorum, geceye kadar bitiriyorum.
bir lt demiş, kız döverim seni daha çok iç kıııı
vücudun susuz kalır anam, cidden 2 lt ye çıkar bari
selamm kzlarr nasılsınızzz bakalımm bende hep geç uyanıodum yani anca sabah bi 7 de bi 9 da uyanıorum sonrada 1 e kadar uyuyorum kocişte kızıo bana bebeğe biş eolursa nasıl anlıcaksın die ama napimm kii sizler ne durumdasınız benim şuan kayınvalde burda ama kırkı çıkınca gitcek
selam tatlım dogum gününmüşş,kutlarım canım miniş kızınla beraber saglıklı mutlu ve kocamaaaaaaaan bir ömür dilerim sanaselamm kzlarr nasılsınızzz bakalımm bende hep geç uyanıodum yani anca sabah bi 7 de bi 9 da uyanıorum sonrada 1 e kadar uyuyorum kocişte kızıo bana bebeğe biş eolursa nasıl anlıcaksın die ama napimm kii sizler ne durumdasınız benim şuan kayınvalde burda ama kırkı çıkınca gitcek
sorma cnm ya özellikle 3 haftaya kadar iyi gibiydi ama sonradan costu :SS uyanık oldugu tüm sürede aglıyo,tüm ihtiyaclarını karsılasam da aglıyo özellikle akşamları ve geceleri..kolik midir nedr anlamadım( bi de herseyi kendim yapıyorum bastan beri,bebek bakımı,evin işi hepsi bana bakıyo cok vaktim olmuyo be tatlım,anca geliyorum valla buraya,daha işim var kalkıp yapmadım valla bıkkınlık geldi artık,hiç dinlenmek yok bana (sizler napıyosunuz?
ama zaten çocuk uyurken uyuyoz ki :)
saat 2yi buluyor bazen benim kalkmam, gece 3lere kadar uyanık oluyo çünkü zıpır
senin bebiş uslu sanırım :)) saol cnm inşallah su kırkı cıksın muhabbetini bekliyorum gerci bebek sahibi olanlar 3-4 ayına kadar sürüyo diyolarkolay gelsin ya, inşallah giderek sakinleşir seninki
anasının kızı:)) o da mı uykucu kıızz sen gibi :))ne güzel bizimki uyumuyo bi türlü neler yapıyoz sabah 3-4-6 yı buluyo uyumakkız biz 12 de yatıoz 2 yi buluo bizimde uyanmamızben her zamanki gibi gene uyuyom. ama saat başı uyanıo kızım çok bölünüo uykum hiç alamıom uykumu.
selam tatlım dogum gününmüşş,kutlarım canım miniş kızınla beraber saglıklı mutlu ve kocamaaaaaaaan bir ömür dilerim sananice yıllaraaaaaa
selam canım..ne dükkanı?bebiş nerde?slm kızlar netim yoktu evde nasılsınız dükkanın netinden kullanıom ama az cekio:) özledim siziiiiiiiii:)
anasının kızı:)) o da mı uykucu kıızz sen gibi :))ne güzel bizimki uyumuyo bi türlü neler yapıyoz sabah 3-4-6 yı buluyo uyumak( gece de mık mık habire pişpişle meme ver,bi de eşim uyuz oluyo aglıyo die bi de onla ugras,öfff ben de bebek 2 tane yaaa (
selam canım..ne dükkanı?bebiş nerde?
kız biz 12 de yatıoz 2 yi buluo bizimde uyanmamızben her zamanki gibi gene uyuyom. ama saat başı uyanıo kızım çok bölünüo uykum hiç alamıom uykumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?