slmm ben hatırlıyorum da fırsat bulup yazamıyorum çok fazla.ben şöle dört ayaklı olmayan oturaklara güvenemiyorum fazla.eski kafalılık belkide :)yani mavi olan daha hoş ve kullanışlı gibi fiyatıda uygun chiggonun du dimi
günaydın canım.bende rota aşı yaptırmayanlardanım büyük kızım çünkü rota virüsü olmuştu 2 yaşındayken kusma ve isalden bayka bir sorunla karşılaşmamıştım
benim oğlum rota virüsüne yakalandııııııı kızlar
selam kızlar hala şoktayımya defne joy foster evınde ölü bulunmus:2:
gözünaydın şekerim çok sevindimmm maşallahhh
maşallah canım.
devam devammmmm:) cok sevındım.
benımde aklıma ılk oglu geldı.
sağolun canlarım, ben de çok sevindim :) devam ediciğimmm yemeye.
arkadaşlar biz daha demir ilacına başlamadık genelde sağlık ocakları ferro sanol veriyorlar galiba ve bazı arkadaşlarımız bundan şikayetçi peki ferrum hausman kullanan varmı eylül annelerini okurken biri ferrum hausman kullanıyorum demiş demir kokusu falan ve yan etkileri yok diyor nasıl acaba bu kan damlası
canım bizde de hausmann ferrum damla var, doktorumuz bunu verdi ama biz daha tam kullanamadık. 2 kere verdim, doktor kabız olursa bir hafta ara ver, sonra tekrar devam et demişti. bağırsakları alışana kadar az az vericem yani. bugün tekrar denicem. ilk verdiğimde kusmuştu, kakası da değişmişti işte. ama demir kokusu falan almamıştım ben hiç.
günaydınnnn kızlarrr defne jof foster ölmüş yaa çok üzüldümmmmm(((
günaydınnnn kızlarrr defne jof foster ölmüş yaa çok üzüldümmmmm(((
merhaba kızlar..
pikecim maşallah yediklerini ve sonucunu öğrendim çok mutlu oldum.. bol bol yarayışlı sütler olsun inş. kuzuna.. bende de süt problemi olmuştu neler yaptım neler.. anca anca düzeliyo gibi.. ama yine de günde bi öğün mama vermek zorunda kalıyoruz.. senin listeyi inceleyeceğim şimdi.. muhakkak bana da faydalı olacaktır..
slm kızlargüne oğluşla başlamak çooook keyifli
pikecim gözün aydın coşsun sütler
loveli geçmiş olsun acil şifalar dilerim bebişine
slm kızlargüne oğluşla başlamak çooook keyifli
dimi amaa.
benimkini deneme olsun diye verdim. ekiminki oldu :)
seninki canım:
http://lb1f.lilypie.com/GZpnp2.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?