2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yok canım o bloom adında bir markanın evet aslındadaha makul gibi

günaydın canım.bende rota aşı yaptırmayanlardanım büyük kızım çünkü rota virüsü olmuştu 2 yaşındayken kusma ve isalden bayka bir sorunla karşılaşmamıştım

neyse haftaya kontrol var bakalım doktor ne diyecek canım

benim oğlum rota virüsüne yakalandııııııı kızlar

canım çok geçmiş olsun, inşallah hafif atlatır canım, merak etme.

selam kızlar hala şoktayımya defne joy foster evınde ölü bulunmus:2:

ya ben de çok üzüldüm ya, ben de seyretmiştim ve ilk çocuğu aklıma geldi. allahım yardım etsin o miniğe

gözünaydın şekerim çok sevindimmm maşallahhh

merhaba kızlar..

pikecim maşallah yediklerini ve sonucunu öğrendim çok mutlu oldum.. bol bol yarayışlı sütler olsun inş. kuzuna.. bende de süt problemi olmuştu neler yaptım neler.. anca anca düzeliyo gibi.. ama yine de günde bi öğün mama vermek zorunda kalıyoruz.. senin listeyi inceleyeceğim şimdi.. muhakkak bana da faydalı olacaktır..

herkeze günaydın bu arada şok oldum duyunca daha şimdi geçtim nete şimdiye kadar dünya ile baglantı yoktu bende tabi bebiş varken bu baglantı hep kopuk

slm kızlargüne oğluşla başlamak çooook keyifli

pikecim gözün aydın coşsun sütler

loveli geçmiş olsun acil şifalar dilerim bebişine

bu arada loveli çok geçmiş olsun canım.. çok korkuyorum bende ama aşıyı da yaptırmadım.. Allahım korusun kuzularımızı...

çok teşekkürler canım ya :) inşallah sana da yarar bol bol sütün olur :)

slm kızlargüne oğluşla başlamak çooook keyifli

pikecim gözün aydın coşsun sütler

loveli geçmiş olsun acil şifalar dilerim bebişine

ay imrendim sana ya, attım çalışma derdini kafandan :) ben şimdi kara kara nasıl başlıcam diye düşünüyorum :) sağol canım bu arada :)

ay imrendim sana ya, attım çalışma derdini kafandan :) ben şimdi kara kara nasıl başlıcam diye düşünüyorum :) sağol canım bu arada :)[/QUOTE]

canım benden de gözün aydın yaramış bebişe.işe ne zaman başlıyacaksın bende kara kara düşünenlerdenim.vakit azalıyor 1.5 ay kaldıı.:78::78::78:

atıma bağlı kalp krizi nedeniyle ölmüş diolar ama işin içinde alkol de varmış galba tam bir bilgi yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…