bitter doğum günün kutlu olsun napçeniz bakam bugun
benim adam gelmicek galiba pırasa deyince korktu yazık
saol canımm benimmm :) vallaa daha bişe bilmiom bende çiçeğim geldi az önce kocişten :)
bizde de ıspanak var doğum günüm ama hiç öle geçmedi akşamda oldu zaten bugün görümcem arayıp kutladı bu akşam biyere çıkarısınız artık dedi bende dedimki biz bu gün kadar hiç doğum günümde biyere çıktıkmı dedim ve hakktende çıkmadık çok çok içerledim(( sende ne var ne yok canımmm
nice mutlu yıllara bitter hersey gönlünce olur işallah :118:
slm kızlar bebişleriniz sık sık gerinip ıkınıyo mu.benim ki 2 gündür öyle yapıyo.
saolasınnnnnnnnnnn canım benımmm öncedende kutlamışsın ama karışmış alıntı yapamamıştım:)
eeeettt meeeeeee:79:
bendee :76:
ii canım sen nasılsın, nasıl gidiyo annelik ?
Annelik iyi gidiyor diyebilirim arada oğluşum üzsede beni şimdilik iyiyiz.
ittber ve ece iyiki doğdunuz kızlar
ıyıkı dogdun bıtterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
eeeettt meeeeeee:79:
bendee :76:
ii canım sen nasılsın, nasıl gidiyo annelik ?
Annelik iyi gidiyor diyebilirim arada oğluşum üzsede beni şimdilik iyiyiz.
ittber ve ece iyiki doğdunuz kızlar
bitter ve ece doğum gününüz kutlu olsun kızlar bebişlerinizle koçişlerinizle nice mutlu yıllara ..
ben kendii hesabımaa çok teşekkür ederim kızlarrrrrD
bende çook teşekkür ederimdoğum günümü kutlayan arkadaşlarıma. iyiki varım iyiki varsınız. iyiki buraya üye olmuşum sizlerle tanışmışım...
bende bende bendeeeee iyki tanışmışızzzz canım arkadaşlarımmmm :)
kızlar sızın yawrularda bı kızarıklık varmı?benım kızda varda haftaya kadar gecmzse doktora gtcez krkuyom ya işallah kötü bişeycıkmaz
kızlar sızın yawrularda bı kızarıklık varmı?benım kızda varda haftaya kadar gecmzse doktora gtcez krkuyom ya işallah kötü bişeycıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?