2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bitter doğum günün kutlu olsun napçeniz bakam bugun

benim adam gelmicek galiba pırasa deyince korktu yazık

saol canımm benimmm :) vallaa daha bişe bilmiom bende çiçeğim geldi az önce kocişten :)

bizde de ıspanak var doğum günüm ama hiç öle geçmedi akşamda oldu zaten bugün görümcem arayıp kutladı bu akşam biyere çıkarısınız artık dedi bende dedimki biz bu gün kadar hiç doğum günümde biyere çıktıkmı dedim ve hakktende çıkmadık çok çok içerledim (( sende ne var ne yok canımmm

bende de bişi yok şekerim. bi çikolatalı pasta o kdr

saolasınnnnnnnnnnn canım benımmm öncedende kutlamışsın ama karışmış alıntı yapamamıştım:)

olsun canım ben burdayken tekrar sölıyım dedım bugun bnde yemek dısardan söledım koçiş benım hep gec gelıyo o dukkanda yıyo yawrum artık bırbırımıze hasret kalıyoz birbirimizi göremz olduk

bitter ve ece doğum gününüz kutlu olsun kızlar bebişlerinizle koçişlerinizle nice mutlu yıllara ..

ıyıkı dogdun bıtterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende çook teşekkür ederim doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma. iyiki varım iyiki varsınız. iyiki buraya üye olmuşum sizlerle tanışmışım...

kızlar sızın yawrularda bı kızarıklık varmı?benım kızda varda haftaya kadar gecmzse doktora gtcez krkuyom ya işallah kötü bişeycıkmaz

haileyken bebeğimin kalbınde beyaz leke vardı ama bu doğduktan snra devam etmz demısdı sağlığını etkılemez demıstı acaba ondan mı oluyo offf sımdı kafaya taktım (

kızlar sızın yawrularda bı kızarıklık varmı?benım kızda varda haftaya kadar gecmzse doktora gtcez krkuyom ya işallah kötü bişeycıkmaz

Benim oğlum doğduğunda kıpkırmızıydı sonra tahlil yapıldı kanı boza kıvamındaymış ilk gün hemen serum takıldı.Sonra kızarıkları az az devam edince bende dr götürdüm acaba kanı düzelmedimi diye, tekrar tahlil yapıldı normal çıktı.Doktor daha tahlil yapmadan önce olabilir böyle kızarıklıklar demişti.Cildi hassasmış biraz halada zaman zaman yüzünde leke leke kızarıklıklar var hatta şuan bile..O yüzden yeni doğanda normal sayılıyor yinede içim rahat etsin dersen bi dr gösterirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…