2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrinim aslında temizlikten kastım yemek,çamaşır,ütü bunlar zorunlu şeyler.. ee banyo wc lavoba yıkamakta gerekiyor bu işlerden kacılmıyor BUNlarıdamı bilmion kızz

arada çamaşır yemek evi süpürüp toz alıom süpürge açamazsam gırgırlıom halıları. oturma odası eşime ait orası hap alanı gibi hiç uğraşmıom walla naparsa yapsın orda hahah
deliyim ben şu temizliği unutsam bende eşim dalğa geçiyor ev b....

kızlar sizinkilerde ayaklarını merak ediyormu benimki ayaklarını havaya kaldırıyor bikaç saniye havada tutuyor ayaklarına bakmaya çalışıyor birde gözlerini şaşı yaparak bakıyor

bende birgün silip süpürmesem sinir oluyorum eşimde bana kızıyor evin nesi var temiz diye. birde bende köpek var nasıl yapmazsın temizlik gerçi köpişim geçici geldi yine

kızlar biberona başlayınca bebekler emmeyi azalttı mı? ii geceler çayı kullanmayı istiyorum bazen çok huysuz oluyo çünkü..sadece anne sütü alıyo hiç kullanmadım biberon o yüzden..eşimde doktora sormuş biberon verirsen memeyi almak istemez demiş kafam karıştı..haftada bir sapıtıyo bizimki uyumuyo verelim dedik kaşıklada denedim sevmedi geri püskürttü ne varsa..zaten benim bu sıpa ne emzik ne gaz ilacı hiç birşeyi istemiyo ya hepsini tüüü deyip fırlattırıyo suratıma

ame iş benim mememe gelince şapırtısından yan komşu gelecek ne oluyo diye
bazen burnunu açayım nefes alsın diyom eliyle itiyo elimi çek sen karışma der gibi ya

tatlım tek akışlı olanlardan ve anne göğsüne uygun olanlardan alsan ve zaten sık sık vermeyeceğin için de bırakmayabilir..

hato cum eşin hangi firmada senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…