biri temizlik mi dedi o ne ki ben bilmiom
ne gülüon gız
yapabiliyorsan maşallah sana benimkinin gündüz uykusu pek yok,uyanıkkende yalnız kalmıyo böyle olunca işler kalıyo malesefff
ecrinim aslında temizlikten kastım yemek,çamaşır,ütü bunlar zorunlu şeyler.. ee banyo wc lavoba yıkamakta gerekiyor bu işlerden kacılmıyorBUNlarıdamı bilmion kızz
deliyim ben şu temizliği unutsam bende eşim dalğa geçiyor ev b....
ben de ekiim annesiyim benide aranıza alır mısınız
kızlar biberona başlayınca bebekler emmeyi azalttı mı? ii geceler çayı kullanmayı istiyorum bazen çok huysuz oluyo çünkü..sadece anne sütü alıyo hiç kullanmadım biberon o yüzden..eşimde doktora sormuş biberon verirsen memeyi almak istemez demiş kafam karıştı..haftada bir sapıtıyo bizimki uyumuyo verelim dedik kaşıklada denedim sevmedi geri püskürttü ne varsa..zaten benim bu sıpa ne emzik ne gaz ilacı hiç birşeyi istemiyo ya hepsini tüüü deyip fırlattırıyo suratıma
ame iş benim mememe gelince şapırtısından yan komşu gelecek ne oluyo diye
bazen burnunu açayım nefes alsın diyom eliyle itiyo elimi çek sen karışma der gibi ya
kızlar biberona başlayınca bebekler emmeyi azalttı mı? ii geceler çayı kullanmayı istiyorum bazen çok huysuz oluyo çünkü..sadece anne sütü alıyo hiç kullanmadım biberon o yüzden..eşimde doktora sormuş biberon verirsen memeyi almak istemez demiş kafam karıştı..haftada bir sapıtıyo bizimki uyumuyo verelim dedik kaşıklada denedim sevmedi geri püskürttü ne varsa..zaten benim bu sıpa ne emzik ne gaz ilacı hiç birşeyi istemiyo ya hepsini tüüü deyip fırlattırıyo suratıma
ame iş benim mememe gelince şapırtısından yan komşu gelecek ne oluyo diye
bazen burnunu açayım nefes alsın diyom eliyle itiyo elimi çek sen karışma der gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?