slm kızlar herkeze hayırlı günler benim oğlan bugun kudurdu hastamı olucak bilmem yada 2 gündür kaka yapamıyor onun huzursuzlugu hep mızmız aglıyorrr yatırmak ımkansız anakıcgaında ağlıyor kucakta yüz üstü yatırıyorum karnına baskı yapıyorum masaj susuyor gazı var 2 satt agladı sabah o şekilde sustu benımde kollarım koptu tabi belım agrıyo zaten sabahtan aksama kadar ayaktayım ev işleride bitmiyor yemek,ütü,çamasır gerısını sallyorum ev leş oldu12den 2 kadarda mırmırmır eşim geldi sustu gülüyor sonra ben aldım aglıyo ne emmek ıstıyor memede kuduruyo sonnda verdım emzıfını yatırdım yatagına bide uykusuda geçtimi huysuzluk yapıuyor uyutmak ne mümkün dün aksam her aksam 7 de uyuyan cocuk 9da gece uykusuna gectı en sonunda pes ettı bende pes ettim o uyudu ıcını cektı uykuda sonra bende agladım
yok cnm ya soğuk terlemeyle ilgili bişey bulamadım :18: Inşallah bişeyi yoktur
ben onu limonla yapıyorum doğruyorum limon döküyorum biraz diriliği gitsin diye ovuyorum bırakıyorum sulanıyor ha bi de tuz sonra sarımsaklı yoğurda ekliyorum pembe sultan diyoruz ona biz
doğrayıp buzdolabında 15 gün kalır ağzı kapalı
yok cnm ya soğuk terlemeyle ilgili bişey bulamadım :18: inşallah bişeyi yoktur
yok cnm ya soğuk terlemeyle ilgili bişey bulamadım :18: inşallah bişeyi yoktur
ah ah yaramazlık yapmış bebişin ama bi sıkıntısı vardır mutlaka dün benim kızda kucak istedi hep havada çok güneşli bugun çıkarsammı kızı
slm kızlar herkeze hayırlı günler benim oğlan bugun kudurdu hastamı olucak bilmem yada 2 gündür kaka yapamıyor onun huzursuzlugu hep mızmız aglıyorrr yatırmak ımkansız anakıcgaında ağlıyor kucakta yüz üstü yatırıyorum karnına baskı yapıyorum masaj susuyor gazı var 2 satt agladı sabah o şekilde sustu benımde kollarım koptu tabi belım agrıyo zaten sabahtan aksama kadar ayaktayım ev işleride bitmiyor yemek,ütü,çamasır gerısını sallyorum ev leş oldu12den 2 kadarda mırmırmır eşim geldi sustu gülüyor sonra ben aldım aglıyo ne emmek ıstıyor memede kuduruyo sonnda verdım emzıfını yatırdım yatagına bide uykusuda geçtimi huysuzluk yapıuyor uyutmak ne mümkün dün aksam her aksam 7 de uyuyan cocuk 9da gece uykusuna gectı en sonunda pes ettı bende pes ettim o uyudu ıcını cektı uykuda sonra bende agladım
yawrum ya bı sızı vardı demkkı yoksa oda öle yaprmı annesıslm kızlar herkeze hayırlı günler benim oğlan bugun kudurdu hastamı olucak bilmem yada 2 gündür kaka yapamıyor onun huzursuzlugu hep mızmız aglıyorrr yatırmak ımkansız anakıcgaında ağlıyor kucakta yüz üstü yatırıyorum karnına baskı yapıyorum masaj susuyor gazı var 2 satt agladı sabah o şekilde sustu benımde kollarım koptu tabi belım agrıyo zaten sabahtan aksama kadar ayaktayım ev işleride bitmiyor yemek,ütü,çamasır gerısını sallyorum ev leş oldu12den 2 kadarda mırmırmır eşim geldi sustu gülüyor sonra ben aldım aglıyo ne emmek ıstıyor memede kuduruyo sonnda verdım emzıfını yatırdım yatagına bide uykusuda geçtimi huysuzluk yapıuyor uyutmak ne mümkün dün aksam her aksam 7 de uyuyan cocuk 9da gece uykusuna gectı en sonunda pes ettı bende pes ettim o uyudu ıcını cektı uykuda sonra bende agladım
otur oturdugun yerde
bizimkide fazla yapıyor diye yakınıyorum bende..hepimizin derdi ayrı.günü gününü tutmuyor bunların balsurat üzme kendini cnm ya..benimde ev darmadağın ama napalımm boşverrrrr
puhahahayttt
nevyas 1 ecrinece 2 bu gezme konusundaaa
puhahahayttt
puhahahayttt
yemeği koydum evi yalandan viledayla sildim mutfağı topladım yine geldim oğluşta yanomda koltukta yatıyor ayaklarıyla karnıma tekme atıp konuşuyor
ay valla ne güzel geziyorlar ya ben eşim bizi çıkarmıyor diye kızıyorum ama kendi başıma alıp çıkamıyorum hasta olacak diye annem sar sarmala çık bir bakkala bari git çocuk hava alsın diyor ama ben tembel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?