2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

insanın sınırlerı bozuluyor anlıyorum senı ben de cok aglıyorum. benım oglum sünnete kadar o kadar yaramaazdı kı dunyaya aglamaya gelmıs dıyodum. sımdı uyku sorunumuz cok ama en azından sureklı aglamıyor. hıcbır sekılde susmazdı. ınsanın sınırlerı bozuluyo.

ellerim ayaklarım karıncalanıyor sizin kollarınız agrımıyormu taşırken kızlar ben her seferinde beslenmeden sonra gazını cıkarıyorum yoksa mırlıyor dogudugundan berı agrlasınca kollarım kesiliyor....şimdi bakıyorumda genelde sol tarafında tasıyorum yada gaz dcıkarıyorum sol ayagım sol kolum karıncalanıyor..bugun tlf konusuyordum annemle tokamla oynuyodum kolum uyustu kaldırmamla yada yorgunluktan anlamadm

yok cnm ya soğuk terlemeyle ilgili bişey bulamadım :18: Inşallah bişeyi yoktur

canım gecmıs olsun dr bizede vermişti burnunun tıkanıklıgında aşağı inmesin die mukotik cok kullanmadım ben bi etki etmedi zaten burnuna deniz suyuda etki etmedi..
Genel bi huzursuzluk var mı

bende boyle yapıyorum pembe sultan dıyoruz.

yok cnm ya soğuk terlemeyle ilgili bişey bulamadım :18: inşallah bişeyi yoktur

canım geçmiş olsun inşlh.birşeyi yoktur bence çok öksürmüyorsa ilaç kullanma nekadar az ilaç kullanırsak okadar iyidir daha çok küçükler çünkü çok öksürüyorsada dr.götür göğsünü dinleyipte ilaç versin öyle tel.den falan olmaz ilaç söylemek.

yok cnm ya soğuk terlemeyle ilgili bişey bulamadım :18: inşallah bişeyi yoktur

canım geçmiş olsun inşlh.birşeyi yoktur bence çok öksürmüyorsa ilaç kullanma nekadar az ilaç kullanırsak okadar iyidir daha çok küçükler çünkü çok öksürüyorsada dr.götür göğsünü dinleyipte ilaç versin öyle tel.den falan olmaz ilaç söylemek.

allah yardımcın olsun canım zor oluyor böyle huzursuz olan çocukla uğraşmak derdinide anlamıyoruz ki çözümünü bulalım

bizimkide fazla yapıyor diye yakınıyorum bende..hepimizin derdi ayrı.günü gününü tutmuyor bunların balsurat üzme kendini cnm ya..benimde ev darmadağın ama napalımm boşverrrrr

yawrum ya bı sızı vardı demkkı yoksa oda öle yaprmı annesı

yemeği koydum evi yalandan viledayla sildim mutfağı topladım yine geldim oğluşta yanomda koltukta yatıyor ayaklarıyla karnıma tekme atıp konuşuyor

bizimkide fazla yapıyor diye yakınıyorum bende..hepimizin derdi ayrı.günü gününü tutmuyor bunların balsurat üzme kendini cnm ya..benimde ev darmadağın ama napalımm boşverrrrr

benım de ev temız degıl yanı. topluyom supuruyom anca. ben kı o kadar tıtızdım. napım. kucagımda suan kaan bey kolum koptu.

ben cıkıyom kızlar durmuyor artık.

puhahahayttt
nevyas 1 ecrinece 2 bu gezme konusundaaa

ay valla ne güzel geziyorlar ya ben eşim bizi çıkarmıyor diye kızıyorum ama kendi başıma alıp çıkamıyorum hasta olacak diye annem sar sarmala çık bir bakkala bari git çocuk hava alsın diyor ama ben tembel

yazın bol bol güneşlendirirsin canım sende üzülme dışarı mikrop zaten kış gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…