canım gecmıs olsun dr bizede vermişti burnunun tıkanıklıgında aşağı inmesin die mukotik cok kullanmadım ben bi etki etmedi zaten burnuna deniz suyuda etki etmedi..
Genel bi huzursuzluk var mı
canım geçmiş olsun inşlh.birşeyi yoktur bence çok öksürmüyorsa ilaç kullanma nekadar az ilaç kullanırsak okadar iyidir daha çok küçükler çünkü çok öksürüyorsada dr.götür göğsünü dinleyipte ilaç versin öyle tel.den falan olmaz ilaç söylemek.
Ben duramıyorum valla bilmiyorum hafta sonu çıkmadıkda bunaldım resmendün akşam çıkardı hemen eşim diyorum onada havalar soğuk ondan seni bekliyorum bi ısınsın ben evde dururmuyum
pperisi gecmıs olsun canım ya. i nş duzelır.
benım de ev temız degıl yanı. topluyom supuruyom anca. ben kı o kadar tıtızdım. napım. kucagımda suan kaan bey kolum koptu.
ben cıkıyom kızlar durmuyor artık.
Ben gezme için ilk çıkardığımda tam 1 aylık dı ondan sonra tutabilene aşk olsun her hafta çıktıkeve kapamayın kendinizi kızlar ya hem çocuklar hava alıyor hem bize iyi geliyor benden tavsiye bizimki maşallah gezme olsun gık çıkarmıyor ne yolda ne gittiğimiz yerde eşim diyor ne bekliyordun sen 9 ay gezdin çocukta sana benzedi
biz de haftada en az 3-4 kere çıkıyoruz. fırtına vardı geçen kafasını gömmeye çalışıyorum göğsüme, o da habire bakınmaya çalışıyo :) ödü kopuyo bişeyler göremicek de kaçırcak diye
zaten işe başlayınca benimle beraber her sabah çıkacak evden, alışsın yavrum
çok saol cnm..
bende aşırı titizdim ama bu yaramazlar ne hale getirdi bizi..
benimde olmuştu cnm burda yazmıştım.ellerim ayaklarım karıncalanıyor sizin kollarınız agrımıyormu taşırken kızlar ben her seferinde beslenmeden sonra gazını cıkarıyorum yoksa mırlıyor dogudugundan berı agrlasınca kollarım kesiliyor....şimdi bakıyorumda genelde sol tarafında tasıyorum yada gaz dcıkarıyorum sol ayagım sol kolum karıncalanıyor..bugun tlf konusuyordum annemletokamla oynuyodum kolum uyustu kaldırmamla yada yorgunluktan anlamadm
nihahah duramam ama aneyi aradım hanfendi pazara çıkmış beni aramıyo arkadaşıyla çıkmış her hafta bunu yapıo deli oluom. yaşlandırındada onlara gidersin onlar bakar diom o zmn anlıo az arada arıo gene tık yok. ölümlü dünya kimin kime muhtaç olcaı belli olmaz ama ben uyarımı yapimotur oturdugun yerde
biz 40 ını beklemeden attık kendimizi sokaklara :d ben zate hamilekende çok geziodumpuhahahayttt
nevyas 1 ecrinece 2 bu gezme konusundaaa
evet ya kıskananlar var herhalde:))))))) bennnnnnnn
Ben duramıyorum valla bilmiyorum hafta sonu çıkmadıkda bunaldım resmendün akşam çıkardı hemen eşim diyorum onada havalar soğuk ondan seni bekliyorum bi ısınsın ben evde dururmuyum
biz de haftada en az 3-4 kere çıkıyoruz. fırtına vardı geçen kafasını gömmeye çalışıyorum göğsüme, o da habire bakınmaya çalışıyo :) ödü kopuyo bişeyler göremicek de kaçırcak diye
cngemn
ticker,ni görünce bir an hamileyim sandım
Bugun nasıl yıkamadım ben ona yanıyorum yıkasaydım böyle olmazdı ..sen kac gunde yıkıyorsun balum bu havalarda ben 2 gunde 1insanın sınırlerı bozuluyor anlıyorum senı ben de cok aglıyorum. benım oglum sünnete kadar o kadar yaramaazdı kı dunyaya aglamaya gelmıs dıyodum. sımdı uyku sorunumuz cok ama en azından sureklı aglamıyor. hıcbır sekılde susmazdı. ınsanın sınırlerı bozuluyo.
evt canım gazımız vardı sanırım öyle tahmin ediyorum lanet olası bitmedi gazlar lanet kan ilacı yapıyor biliyorumah ah yaramazlık yapmış bebişin ama bi sıkıntısı vardır mutlaka dün benim kızda kucak istedi hep havada çok güneşli bugun çıkarsammı kızı
amin cnm sagolasın allahım hepimizin yardımcısı olsunallah yardımcın olsun canım zor oluyor böyle huzursuz olan çocukla uğraşmak derdinide anlamıyoruz ki çözümünü bulalım
aynen perisi artık boşveriyorum valla gülen gülsün canımdan önemli degıl bugun yapıyoruz yarın aynı oluyorr ..bizimkide fazla yapıyor diye yakınıyorum bende..hepimizin derdi ayrı.günü gününü tutmuyor bunların balsurat üzme kendini cnm ya..benimde ev darmadağın ama napalımm boşverrrrr
yawrum ya bı sızı vardı demkkı yoksa oda öle yaprmı annesı
gezebileceğim yer olsaydı eminim bende evde durmazdımmm(
ya temizliği es geçemiyorum bendede var o titizlik illetinden hafta içi 1 gün arayla süpürüyorum kenarlarını siliyorum hafta sonuda eşim yardım ediyor sağolsun dip köşe temizliyorum
Bugun nasıl yıkamadım ben ona yanıyorum yıkasaydım böyle olmazdı ..sen kac gunde yıkıyorsun balum bu havalarda ben 2 gunde 1
evt canım gazımız vardı sanırım öyle tahmin ediyorum lanet olası bitmedi gazlar lanet kan ilacı yapıyor biliyorumyan etkılerı karın agrısı cunku
amin cnm sagolasın allahım hepimizin yardımcısı olsun
aynen perisi artık boşveriyorum valla gülen gülsün canımdan önemli degıl bugun yapıyoruz yarın aynı oluyorr ..
evt cnm öyle böyle buyucekler artık
aynen kutu kadar şehrde gidecek yer yok 2 sokaktan ibaret merkezimiz... aile desen burda degıl gurbette olunca kalakalıyorum allahtan komşular var
aynen kutu kadar şehrde gidecek yer yok 2 sokaktan ibaret merkezimiz... aile desen burda degıl gurbette olunca kalakalıyorum allahtan komşular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?