2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım gecmıs olsun dr bizede vermişti burnunun tıkanıklıgında aşağı inmesin die mukotik cok kullanmadım ben bi etki etmedi zaten burnuna deniz suyuda etki etmedi..
Genel bi huzursuzluk var mı

huzursuz değil cnm keyfi yerinde aslında..

doktor dinledi cnm geçer öksürüğü önermiyorum öksürük şurubu dedi..sadece mukotik verdi..devam ederse yine götüreyim ben en iyisi..

Ben gezme için ilk çıkardığımda tam 1 aylık dı ondan sonra tutabilene aşk olsun her hafta çıktık eve kapamayın kendinizi kızlar ya hem çocuklar hava alıyor hem bize iyi geliyor benden tavsiye bizimki maşallah gezme olsun gık çıkarmıyor ne yolda ne gittiğimiz yerde eşim diyor ne bekliyordun sen 9 ay gezdin çocukta sana benzedi

biz de haftada en az 3-4 kere çıkıyoruz. fırtına vardı geçen kafasını gömmeye çalışıyorum göğsüme, o da habire bakınmaya çalışıyo :) ödü kopuyo bişeyler göremicek de kaçırcak diye

zaten işe başlayınca benimle beraber her sabah çıkacak evden, alışsın yavrum

pperisi gecmıs olsun canım ya. i nş duzelır.

çok saol cnm..

benım de ev temız degıl yanı. topluyom supuruyom anca. ben kı o kadar tıtızdım. napım. kucagımda suan kaan bey kolum koptu.

ben cıkıyom kızlar durmuyor artık.

bende aşırı titizdim ama bu yaramazlar ne hale getirdi bizi..

gezebileceğim yer olsaydı eminim bende evde durmazdımmm (

kıyamam çok tatlııı :)

benimde olmuştu cnm burda yazmıştım.
otur oturdugun yerde
nihahah duramam ama aneyi aradım hanfendi pazara çıkmış beni aramıyo arkadaşıyla çıkmış her hafta bunu yapıo deli oluom. yaşlandırındada onlara gidersin onlar bakar diom o zmn anlıo az arada arıo gene tık yok. ölümlü dünya kimin kime muhtaç olcaı belli olmaz ama ben uyarımı yapim
puhahahayttt
nevyas 1 ecrinece 2 bu gezme konusundaaa
biz 40 ını beklemeden attık kendimizi sokaklara :d ben zate hamilekende çok geziodum
evet ya kıskananlar var herhalde:))))))) bennnnnnnn

Ben duramıyorum valla bilmiyorum hafta sonu çıkmadıkda bunaldım resmen dün akşam çıkardı hemen eşim diyorum onada havalar soğuk ondan seni bekliyorum bi ısınsın ben evde dururmuyum

aynan ya ev batıo bana ah hava güzel olsa uyanır uyanmaz atçaz kendimizi sokaklara

haha benimkide ilk arabaya binerken ağlıo emziğini veriom susuyo bi bakmışım bakınırken atmış emziği bide bakmışım emziksiz uyuyamayan çocuk uyumuş kalmış. gezdirin kızar hava alsınlar.

Aynen bende arabaya kadar kendime dayıyorum kafasını o alttan itekliyor etrafı görecek ya :) arabadada sanki büyük adam gibi öyle geçen arabalara insanlara bakıyor :) maşallah daha atkı eldiven hiç kullanmadık biz bi şapka takıyorum dün yine hepten bi hırka bi battaniyeyle çıkardım ama alışmaları iyi olur bizim için.

Bugun nasıl yıkamadım ben ona yanıyorum yıkasaydım böyle olmazdı ..sen kac gunde yıkıyorsun balum bu havalarda ben 2 gunde 1
ah ah yaramazlık yapmış bebişin ama bi sıkıntısı vardır mutlaka dün benim kızda kucak istedi hep havada çok güneşli bugun çıkarsammı kızı
evt canım gazımız vardı sanırım öyle tahmin ediyorum lanet olası bitmedi gazlar lanet kan ilacı yapıyor biliyorum yan etkılerı karın agrısı cunku
allah yardımcın olsun canım zor oluyor böyle huzursuz olan çocukla uğraşmak derdinide anlamıyoruz ki çözümünü bulalım
amin cnm sagolasın allahım hepimizin yardımcısı olsun
bizimkide fazla yapıyor diye yakınıyorum bende..hepimizin derdi ayrı.günü gününü tutmuyor bunların balsurat üzme kendini cnm ya..benimde ev darmadağın ama napalımm boşverrrrr
aynen perisi artık boşveriyorum valla gülen gülsün canımdan önemli degıl bugun yapıyoruz yarın aynı oluyorr ..
yawrum ya bı sızı vardı demkkı yoksa oda öle yaprmı annesı
evt cnm öyle böyle buyucekler artık
gezebileceğim yer olsaydı eminim bende evde durmazdımmm (

aynen kutu kadar şehrde gidecek yer yok 2 sokaktan ibaret merkezimiz... aile desen burda degıl gurbette olunca kalakalıyorum allahtan komşular var

ya temizliği es geçemiyorum bendede var o titizlik illetinden hafta içi 1 gün arayla süpürüyorum kenarlarını siliyorum hafta sonuda eşim yardım ediyor sağolsun dip köşe temizliyorum

yapabiliyorsan maşallah sana benimkinin gündüz uykusu pek yok,uyanıkkende yalnız kalmıyo böyle olunca işler kalıyo malesefff

kız benim ana burdada noluo milletle fellik fellik gezio ben arayınca işim var çıkamam dio :S

aynen kutu kadar şehrde gidecek yer yok 2 sokaktan ibaret merkezimiz... aile desen burda degıl gurbette olunca kalakalıyorum allahtan komşular var

ay burda sadece adamlar dışarıda çok tuhaf buranın halkı eşlerini dışarıya çıkarmıyorlar birtek memurları görebilirsiniz dışarıda bide küçük küçük bakkallar var onların önüne tabureleri koymuşlar sabahın köründe kalkıp oturuyorlar sokaklarda aralarından geçeceksinde yürüyceksin öküz gibi bakıyorlar birde o ayrı konu sinirim bozuluyor ya tiksiniyorum resmen aralarından geçmekten sanki insan görmemişler böyle lojmanda teakılıyoruz kendi kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…